- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Nah igen a proci. Nekem egy e6300am van, lehet húzni meg mit tudom én, bár nekem most alapon megy (amennyi én mostanában játszom, ahhoz aztán nem kell 3 GHz - de lehet h CoD1hez kell
), és nem is markolok (khmm. 3D markolok
) Nálad mennyit jelentett a tuning FPSben?Mondjuk UT3 vagy hasonszőrű gémeknél?
-
csusza`
senior tag
Ez így elég is - szerintem. Nálam a 3D mark abszolút nem mérvadó, lehet hüledezni az eredményektől, de szerintem nagyon nem az a h_lye pontszám a lényeg. Inkább az hogy a gamekben mennyi + FPSed van. Lehet, h a 3D mark +100 v 200 pontja jelent kb 2-5 fps többletet. nabumm. Vagy tévedek?
-
pisti
őstag
Ha nem extrém esetet veszünk, hanem egy átlagos gémet, mint a COD4, vagy UT3, vagy amit akarsz, akkor nem a proci lesz kevés.
Egyetértek.
( Látod le tudod te írni, érthetően is hogy mi is a véleményed.Csak arra figyelj azért jobban oda, hogy mit írnak neked.
Meg ne próbáld meg elmagyarázni, azt amit igazán nem értesz, no offense. ) -
pisti
őstag
A kérdés az volt, hogy egy C2D köbö 2.6GHz-en kihajtja e a 3850-et.
3850-nél C2D 2.6GHz-en nem lesz proci limited, az biztos...Szerinted miért hoztam fel a Supreme Commandert? Ott pont hogy simán elő tud fordulni a CPU limit, olyan brutális egységszámokkal dolgozik...
Ahol pedig CPU limit van és a játék ki tudja használni az összes magot, ott bizony nem mind1, hogy dualcore vagy quadcore proci hajtja a VGA-t.
Az igazsághoz tartozik, hogy nem ez az általános, de ilyen is van, említeni érdemes.Nem az volt a kérdés, hogy van e gém, alkalmazás, aminek kevés a 2 mag, mert persze, hogy van, hanem az, hogy egy adott alkalmazásnál elegendő e a processzor teljesítménye a vga kiszolgálására.
Te úgy mégis miről beszélsz? Olyan önellentmondásba vagy, hogy ihaj.
-
pisti
őstag
Hmm. Nemigazán értem, hogy konkrétan miről beszélsz.
Egy képkocka kiszámolásához kell valamennyit dolgoznia a procinak, meg valamennyit a vga-nak. Ha a vga a procira vár mert nagyon sok a számolnivaló, akkor nincs kihajtva a vga, ez dinamikusan változik játékonként és a játékok különböző szakaszaiban.
-
rollins
őstag
Kéne mennie. A bemutatóban ott van, hogy kell hogy autón menjen. Az autót úgy értem ha van több profilod akkor lehet fixet bejelölni (pl az 1. profilt), ha végigcsináltad, úgy is fogja saját magától változtatni a venti sebességét a beállított hőfok szerint. Kell 3 profil a Fan-nál (vagy amennyit akarsz), köv. tab. Launcher-hez berakni a profilokat, majd a Monitoring setupnál a gpu temperature-setup és + jelet megnyomod és hőfok szerint beállítani a treshold-ot, hozzárendelni a profilt(okat). (kicsit kacifántos, ati tray tools ennél egyszerűbb volt)
-
rollins
őstag
Lehet persze. Teljesen autón állítja. Igaz picit komplikált, de hamar meg lehet tanulni. [link]
Nem tudja valaki, nincs olyan Ati vga bios birizgáló amivel felül lehetne írni a gyári (scheize) ventillátor sebbességeket? RaBit -tal nem lehet, ill nem is tudja olvasni és az nem alkamas rá. AtiTool nem tudom tudja -e. -
Alvin_ti4200
félisten
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3151&p=9
eléggé megéri szvsz
-
Finwe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest