Új hozzászólás Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
Andrew_31 #10177 üzenetére
Nagyon tetszik az oldalad es a munkaid, tenyleg nagyon szupi, ugyes vagy
A CF teljesen kifogott rajtam.Mikor berektam a gepbe a masidik karit, rendesn felismerte a rendszer ahogy kell.A Catalystba engedelyeztem a CF uzemmodot de mintha semmi sem tortent volna sot jatekban kevesebb FPS-t produkalt a 3DMarkrol mar ne is beszeljunk.Tobbszori drivercsere sem javitott a helyzeten.Sajna a masodik karit masnap fel kellett adnom postara egy PH-s tarsunknak igy nem tudtam folytatni a kiserletezest.De amint latom a CF nem hozza azt a teljesitmeny tobbletet amiert erdemes lenne foglalkozni vele -
smisa
őstag
reggelt,
Megoldotam a próblémát miszerint szagat(ot) a NFSPS 1280ban fullon 3870-nél.
A megoldás, és javaslom mindenkinek a gyártó álltal (nálam ASUS) készített driver. Nekem +10% minimum ill. simában fut minden -
csusza`
senior tag
Na reggelt!
Akinek 3850 256MB van annak milyen a hűtése, mesélje már el hogy mennyire hangos + mennyire melegszik mellette a kártya + érdemes e beruházni egy új hűtőcskére.
-
dunc
nagyúr
Nos nekem egy GigaByte 3850-em van,és eddig egy 3800+x2 hajtotta,nem ment rosszul a kari ,de valahogy nem volt az igazi ! Sokat gondolkodtam,és végül vettem egy AM2 X2 5600+ t,megrángattam egy picit (3000 mhz-re) mit mondhatnék ,szakit a kari !!! Tehát megállapithatom kell hozzá a vaddisznó proci!
-
Bali27
addikt
Na a konkluziot levonva az előző hozzászólásokból megvárom a 8 as drivert, de ha azzal is szar marad a kari akkor 8800gt.. Pedig nagyon rá voltam izgulva a 3870 re. MOst má nme bántam meg h 2 hónapot szivtam, mivel nincsnormális vgam.. remélem a 8 as driverrel már sok szépet fogtok irni...
-
csusza`
senior tag
válasz
kircso13 #10179 üzenetére
Hát az a gáz, hogy tökmind1, hogy 1280*1024 vagy nagyobb a felbontás. Egyelőre 17" CRT monitorom van(volt 19" TFT, csak az öcsémnek oda kellett adni,mert a szobájában kevés a hely egy CRTnek)Ha lesz egy 20" TFT-m(szeretnék legalább egy 20ast,lehetőleg TV tunerest vagy mi), akkor is ilyen kártyám lesz, merthogy többre nincs lóvé.És szerintem nem én vagyok egyedül, aki nem tud +20ezret ráfizetni, hogy új karija legyen. Az anyagi helyzet sok ember kezét megköti manapság-hála az ország rendezett helyzetének...Bocsi az offért, de ez kijött.
-
leviske
veterán
válasz
cowboy_bebop #10169 üzenetére
Igazából az a gond, hogy 88GT-t nem lehet kapni 58k-ért... ahol meg mégis, onnan szerintem 3850-est sem 40k-ért lehetne kapni.
-
Andrew_31
Modder
[link]
Akit érdekel a CF. -
ipavlidu!
tag
válasz
bajuszati #10164 üzenetére
Na ebbol az oldalbol szerintem ne csinaljunk "ha nem tetszik ne nezzed" site-ot. Persze-persze, jo is ez, mindenki random irkaljon, vegulis meg lehet keresni a fontosabb dolgokat. Ha meg el is attad, let's go aprohirdetesek, masok se haxolnak be ide hulyesegeket....
Es ezzel nem vitat akartam inditani, nem kell valaszolnod.
-
norbi1992
tag
válasz
cowboy_bebop #10161 üzenetére
nem leszel , csak kipótolnád azt a maradék 18 rugót ??
-
Skynet258
veterán
válasz
cowboy_bebop #10161 üzenetére
Akkor én most hozom az olajat, a többiek a rőzsét, ha nem haragszol...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
idegbeteg18 #10113 üzenetére
Remélem nem leszek ebben a topikban máglyán elégetve, de akkor már inkább 8800GT 58K-ért.
-
bajuszati
tag
eladó!!!:
Sapphire HD3850 256MB
668MHz/1656MHz(828MHz DDR3)bontatlan garanciás....40K
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek, ha vennék egy ilyen kártyát akkor amim most van, 5600+ os x2-őm az kihalytaná-e, mert nemrég vettem és elég sok csúfságot olvastam már, hogy ilyen meg olyan proc kell ehhez meg ahhoz. Nem gondolom egy rossz procnak ahhoz ezt, hogy ne legyen elég
Az árak elég érdekesek, várok még, talán mérséklődnek, 256 os 3850 es tetszik bár mindig nvidiás voltam, most nem tom, majd elválik.
Azért remélem a 256-os 8800-as valamikor kapható lesz, bár a 3850 nagyon csábító!Köszönöm a válaszokat.
-
csusza`
senior tag
válasz
Gorneck #10131 üzenetére
Na jó,de nem biztos hogy mindenki Vistára akar váltani.Tényleg sokan panaszkodnak a sebesség miatt XP vs Vistánál. De van akinél semmi gond, sőt Vista jobban teker. Ezvajonmévan...
Nálam csak Vista van 2-2 és fél hónapja, XP alatt még alkalmam ssem volt kipróbálni Crysist, UT-t stb...De megnézném, mert UT néha laggol, és ez nagyon zavar.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Skynet258 #10123 üzenetére
nos kéne nekem vmi jó hűtő a 3870-eshez mert a mohaa val játszok és bizony 79 fokot is elérte 60%-on!
utána feltettem 89% az már 55 körül tartotta de baromi hangos volt!!
jah nem alap órajelen megy már!!
táhát ajánljatok vmi jó hűtőt a gyári helyett mert ez rohadt hangos
köszi
-
Bandeee
tag
skacok! nektek jól meg az új 7.12-es??? 3870-essel nyüstölöm, DE mintha az eredeti 7.10-ssel jobban ment volna a Team Fortress, meg a Day of Defeat!!! De a Quake Wars is kicsit sztem jobban és többet megállt!?!
-
Produkció
senior tag
válasz
kill_bill1 #10118 üzenetére
pixmaniat felejtsed el
-
kircso13
senior tag
válasz
kill_bill1 #10118 üzenetére
Ez a baj hogy sok mindent ír azt még sincs
)
-
idegbeteg18
tag
Találtam egy másik helyet inkább megvárom itt míg lesz raktáron : [link]
-
Symbio
senior tag
válasz
Ha ténylegesen van is, akkor jó vásárnak néz ki
-
kircso13
senior tag
válasz
meg persze hogy ven e nekik nem csak a honnlapon
-
lsc
nagyúr
válasz
Amennyiben van rá pénzed , ez már nem rossz ár , szerintem .
-
idegbeteg18
tag
Szerintetek megérné megvennem ilyen áron ezt : [link]
-
Chapel
addikt
Hi!
Lehet nem ide kéne,csak lehet videókari probléma(?). Crysis szépen fut,de bugzik (catalys 7.11) a főcímnél a logok (EA,Nvidia stb. ) szonyatosan szaggatnak meg a menü is, de ha a játékbban nyomsz esc-et akkor az a menü ok. Ja és bugzik nem kicsit a textúrák
ötlet?
3850 256 DDR3 alapon,nincs húzva
-
-
cowboy_bebop
őstag
Azért én remélem, hogy egy X2@3GHZ még elég lesz egy ideig.
-
Chaser
legenda
válasz
kill_bill1 #10093 üzenetére
Van is nekik raktáron, vagy csak majd lesz valamikor?
-
Sickboy25
addikt
válasz
kill_bill1 #10093 üzenetére
vagy jön vagy nem olyan mint a kutya vacsorája!!!
-
kircso13
senior tag
válasz
ipavlidu! #10096 üzenetére
a gyári hűtő 60-70% -ra téve a 770/1023-as beállítást 70 fok alatt tartja és a hangja is elviselhető! A cf-nek van értelme néztem is tesztet róle de sajna nem találom van olyan game ahol 100%-os gyorsulást eredményezett, úgy átlagban 40-60% gyorsulást lehet kihozni. Ha azt vesszük hogy a 3850 és a 3870 között kb 10-15% teljesítménykülömbség van az nem sok, de viszont 2 db 3850 az 80e és a 2db 3870 100-120e forint között mocorog akkor jobban megéri a 3850cf . itt viszont a fogyasztás kicsit megnő és agyártó is 500-550W-os tápot javasól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged