Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
-
Bundás22
őstag
tehát DX10.1-be gyorsabbak lesznek a radeonok, mint a 88GT 2009 tavaszán, de ez sem biztos lehet egyszintre kerülnek
de addig? bő 1 év van, azonos áron 88GT! Tudom segíteni kell a kisebbik gyártót, de én magammal biztos nem szúrnék ki. egyébként azt veszel amit akarszmost ez nem elfogultság, én is 3850es szeretnék, de ha ugyanannyiért adnának egy 256os 88gt-t hát nemtudom, én magammal nem fogok kiszúrni az biztos
-
Bali27
addikt
Ha 1 év mulva DX 10.1 es játékok lesznek, sztem mindenképpen megéri (akkor már tök olcsón még egy 3870) és még simán kihozza a maximumot a gamákba vele.. (ezen mondatom jó támadási felület
).... MIvel DX 11 még jó ideig tuti nem lesz. Sztem DX 10.1 be föleg a megahertz számoit.A nyers erő, mivel ott a számitások máshogy müködnek mint a 9 és 10 es be.. Olvastam hogy pl akár menniy falevelet fujhat a szél, meg hasonló, nem terheli meg a vgat...Mig ugyan ez DX 10 be megterhelő
-
Én bizony bevallom, nem cserélem túl sűrűn a videokártyámat. A 9600-asom meg volt vagy 2-3 évig... de a mostanit se tervezem lecserélni most, hogy kijött egy újabb. vicces lennék?
Bundás22:
Szerintem nincs igazad, mert ami most új, nem tudhatod, bejön-e vagy sem. Ah egy ATI-s topikban vagyunk, legalább ne elfogultan nyilatkozz...ugye? 9600 Rulez!
-
Bundás22
őstag
Fejlettebb. Hosszútávra jobban megériezt már hallhattunk a 2900XT kapcsán is
bejött? nem.
Kevesebbet eszik. 55nm és PowerPlay energiamenedzsmentez igaz, de sokakat nem érdekel
. Már most is erősebb CF-ben, mint a 8800GT SLI-ben. ez igaz, de sokakat nem érdekel
DX 10.1ez igaz, de sokakat nem érdekel, pláne h 2009 elején lesz ennek valami haszna csak, akkor jelennek meg ilyen játékok, és akkor sem lesz egetverő különbség
jó kisebb áron megéri de azonoson nemsteve: a kis 9600XT milyen f@sza kari volt, bátyám most is azt használja
-
athomi
veterán
1. Rendben, bár engem ez nem érdekel
2. Nem nagyon érdekel, hogy 1 év múlva melyik lesz a jobb, videókártyát kicsit vicces 1 évre előre vásárolni.
3. Nem hiszem, hogy sokmindenkit érdekel a CF és az SLI, akit pedig igen az nyilván abban gondolkodik, itt viszont szó sem esett róla. Bár kétségtelenül igaz.Egyébként HD3850-et készülök venni.
-
Bali27
addikt
Igen ám.. Csak CF es a lapom.. Ha meg jövö nyáron vagy ősszel veszek bele még egy 3870 et akkor viszont überel sokmindent.. Meg még nefeledjük driver sincse hozzá normális ami kihajtaná!! Még egy szempont ami szerint gondolkodok hogy a 3870 DX 10.1 es a 8800GT DX 10 es.. A Radeonbol tudok 2 db ot beletenni a deszkámba, a 8800gt böl meg nem.. Igy is a 8800gt? MIvel tesztbe is láttam hogy 3870Cf jobban teljesit mint a 8800GT SLI.. Bár ez lehet h az sli lapok gyöpöttsége miatt van..
-
dokar
addikt
Ha ugyanolyan árban van a 8800GT és a HD3870, akkor pedig 8800GT.
Akkor is inkább a HD3870, mert:
1. Kevesebbet eszik. 55nm és PowerPlay energiamenedzsment.
2. Fejlettebb. Hosszútávra jobban megéri. A későbbi valódi DX10-es játékokból tud majd profitálni, ahol a G92 már kevés lesz.
3. Már most is erősebb CF-ben, mint a 8800GT SLI-ben. -
keIdor
titán
Találtam friss, ropogós AMD roadmapokat. Itt azt írják 2009-ig nem lesz R700, de a procik jónak tünnek...
-
Bali27
addikt
Japán asus
-
Bali27
addikt
Egyedül a japán oldalon van DX 10.1 oda irva
-
Bali27
addikt
Basszus Asus oldalán most néztem a 3850 és 3870 et... Mindekttöre azt irják ki hogy DX 10.0 és Shader model 4.0 támogatás.. nem 10.1 és 4.1... MI van itt???
-
válasz
katt777 #8279 üzenetére
igen, fogalmi tévedések vannak. Gondolom, nálam, de nekem a csúcs a grafikai teljesítményt jelenti, nem pedig a technikait. Ha pedig azt nézzük, hogy pl: az Avivo mennyit fejlődött vagy más tulajdonsága, akkor azt kellene hasinlítani, amiben új.
Nekem a csúcs = max teljesítmény valamilyen paraméterében.
Vagy az a csúcs, ami épp aktuálisan a legújabb?Bali27:
az ATI mellett döntenék, ha nekem kellene venni most ezen 2 közül egyet, hasonló okokból, mint írtad is. -
Bali27
addikt
Ja. Ki mit venne.. Ha 55 ért tudok Asus 3870 es, és ugyan csak 55 ért 8800GTt venni...
3870 DX 10.1, késöbb esetleg még 1 db.. 8800gt az meg DX 10 es, és CF es az alaplapom.. Viszont most még minden teszt a 8800GTt kb 20% al erösebbnek hozza ki a 3870 nél.. Igaz utóbbi alá sztem még nincsen megfelelő driver
-
Bali27
addikt
Nyers erőben ha megnézzük erösebb a 3870 mint a8800GT-- Szerintetetk a 7.12 es driver felhozhatja e a 8800gt szintjére a 3870 et. CSak azért kérdezem mert nem tudom minek az alapján, de sokak nagyon sokat várnak a 7.12 es drivertöl.. A 7.11 az egy gyors bugjavitós fabrikálás volt valoszinü sztem is..
-
mario1111
csendes tag
Üdv!
Meghozta a posta a 3850-esemet. Beraktam és feltelepítettem a 7.11-es drivert az ati oldaláról +a rivatuner2.06-ot. Kell még hozzá valami? Vagy ennyi elég?Üdv: Márió
A kártya amit vettem 256 megás sapphire. Össz vissz mindenestül volt 40000.
-
katt777
félisten
válasz
Alpachino #8270 üzenetére
Hát, szted hol kellett volna válaszolnom egy CF lehetőségeire vonatkozó kérdésre a 38xx karik függvényében? Aki elvakult, az hagyja ki a hsz-aimat.
De már elmondtam, amit akartam, szellemi képességeinek függvényében vagy fölfogja valaki, vagy nem (ezt most nem rád értettem
). Ha meg az ATI-nak egyáltalán lesz versenyképes csúcskártyája, akkor majd annak a topicjában lehet hasonlítgatni más VGA-kkal. Egyszerűen az ATI és az nV max elérhető konfigjait hasonlítottam össze a jelenlegi helyzet alapján.
-
katt777
félisten
válasz
4tom4nti #8268 üzenetére
Még mindig nem érted, ezért nem is magyarázom. Elméleti max rendszerről volt szó (ami a hszt olvasva nyilvánvaló), egy, a jövőre, és a CF kihasználásának lehetőségeire vonatkozó kérdés kapcsán. Azt sem fogod föl, hogy nem a 3870-et állítottam szembe a GTX-szel (azaz a két gyártó max kártyáját), szóval szövegértés terén szerezz némi gyakorlatot, aztán fröcsögj.
-
Bundás22
őstag
elmélkedek egy 3850-es karin, sztem még belefér a mostani gépembe(kihajtja)(5000+x2)
szal mit érne megvenni?
3850 256
3850 512mba 256os crysis alatt meghal élsimítóval, de az 512es 3850-es hogy bírja az élsimitást?
-
4tom4nti
tag
válasz
katt777 #8265 üzenetére
Elméleti max. VGA rendszerről senki nem beszélt, de azt továbbra is qrva érdekesnek tartom, hogy te bizonygatod, hogy nem 3870ből lehetne... Kijött szerencsétlen 3870 és szembe állítod egy felsőkategóriás csatahajóval... Várjuk meg, míg kijön mindkét gyártó a csúccsal és utána kezdjük el ezt a max VGA rendszeres f@szságot, ne most, amikor középkategóriás topicban vagyunk és GTX is hamarosan kifut...
Mindenesetre nem csak nekem nem tetszik a hülyeséged, amit irogatsz, szóval nem érzem, hogy én lennék a hülye, mert állítólag nem értem, amit Őfelsége leír.
Mégegyszer leírom GYK, hogy csak azt nem értem, hogy hogy lehet egy max VGA rendszerről beszélni középkategóriás topicban és ráadásul mégegyszer mondom GTX is kifut lassan...
Tényleg van egy kis fáziskésés ATInál, de szerintem most nagyon megérett a dolog arra, hogy ATI és NVIDIA újra valódi alternatívái legyenek egymásnak...
üdv. -
katt777
félisten
Attól, hogy ATI mellett állok, nem hagyhatom figyelmen kívül a tényeket. És akkor is 3870-em lesz, esetleg CF is, de majd meglátom, 1950XT mellett mit produkál, ha működik (mert az Avivo kódolás, főleg X-Coder-rel, rohadt jó és gyors valami, amiről nem szívesen mondanék le, még ha ritkán használom is. De az anyagiak és a tesztek majd döntenek.
Az tuti, hogy ha műxik a hibrid CF, nagy logout-os cikk lesz belőle.Thrawn: Bocs, de nem olvasok végig 3 oldal angol szöveget, én az ATI infókból indulok ki. De majd kijavítasz.
-
katt777
félisten
válasz
4tom4nti #8263 üzenetére
Az az agyament, aki nem érti, mit írtam (meg ezt még bizonygatja is), főleg, hogy még külön ki is tértem rá. Pusztán arról volt szó, hogy egy elméleti max. VGA-rendszert GTX-ből lehet felépíteni, nem 3870-ből, és ez jelenti a hátrányt az ATI számára. (OK, Ultrából is, de nem azt tesztelték.)
-
katt777
félisten
Az ATI oldalán én azt olvastam, hogy míg CF-ben 2 különböző kártya a gyengébbik GPU és RAM sebességéhez igazodik, addig hibrid CF-ben mindkét kártya a saját sebességén dolgozik, és a szűk keresztmetszetet a kisebb kártya memóriája jelenti (annak duplája lesz a VGA-k memóriája). Úgy látom, a cikkben ennek az IGP-s változatát tesztelték, ami nem jelenti azt, hogy kizárólag ez működik.
De ha előbb megjön a 3870-em, semhogy el tudnám adni az 1950XT-t, én azzal tuti ki fogom próbálni, működik-e, mert ha IGP-vel működik, akkor ezzel is kell, mert az is csak egy másik X1xxx kártya a gépemben. -
-
katt777
félisten
Ott írtam, hogy szeretem az ATI-t, nem? Azt is fogok venni. Megjegyeztem azt is, hogy merőben elméleti az okfejtés, és csak az ATI jelenlegi hátrányát kívántam érzékeltetni, ami ugyanúgy nem tetszik nekem sem. Én belehabarodtam az 1950XT-mbe, és nem szívesen váltanék vissza nV-ra (előtte mindig az volt). És azért azt se feledjük, hogy a jelenlegi mo-i ára alapján nem ott vannak az új ATI kártyák, ahová szánták őket, mert nem egy helyen 8800GT-t olcsóbban lehet rendelni. De ez a mo-i kereskedőket minősíti, illetve azokat, akik ilyen árban meg is veszik az ATI-kat. Én megvárom a jó árat.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #8250 üzenetére
Igen, abban a tesztben nem látni, csak attól még mindig 2db 3850 ér fel egy GTS-szel, 1 db-ot meg nekem nem éri meg venni egy 1950XT helyett, mert ami azon megy fullban, az ezen is (2db 3850 helyett meg sokkal olcsóbb lenne +1 1950XT). Normális áron sztem 3870 kell egy CF lapba, aztán majd +1. Ha megnézem most az 1950XT-m teljesítményét, illetve azt a tesztet, amelyet valaki anno belinkelt a topicba, azt kell látnom, hogy 9500 pont körüli eredményt produkál 3D06-ban, tehát még ma is versenyképes lenne ez a jelenlegi kártyákkal (3870, ill. kisebb 8800-asok). Csak DX10.1 miatt igyexem váltani.
Amúgy kérdéses a CF telj.-t látva (hiszen nem 100% a gyorsulás), hogy 4 db kártya nem csak 3x1 teljesítményét hozná-e valójában. Persze az SLI-nél is van lassulás, csak hogy 3 kártya-kombóból kevesebb veszik. De ez merőben teoretikus elmélet, a konkrét tesztekig, mint említettem, csak találgathatunk.
ATI, nV is a többkártyás rendszereket preferálja mostanság, hogy eladják a sok, gyorsan avultatott kártyát, ill. többet adjanak el az újakból, ami persze bármelyik nap megváltozhat. -
válasz
katt777 #8249 üzenetére
Szép okfejtés, csak épp nagyon egyoldalú. Ha már eldöntötted, hogy ATI rossz, nVidia jó, akkor miért ez a nyakatekert technikai bizonygatás? Nyilván lehet mondani olyan kártyát, ami jobb a 3870-nél, de ha megnézed, hová szánták, akkor mindjárt szűkül a kör. elborult konfigurációkkal pedig semmit nem lehet bizonyítani.
Vigyük be a Nasa-hoz és meglátjátok, hogy milyen jó... -
Jag
senior tag
válasz
VaniliásRönk #8246 üzenetére
Ilyet te hol láttál?
-
Andrew_31
Modder
válasz
katt777 #8249 üzenetére
Kár ,hogy volt már sok SLI teszt és nem igszán muzsikál valami szépen.
Szerintem tök mindegy ,hogy 2 kártyából csak az egyik dolgozik ,vagy 3-ból az egyik.
Én 90%-ban NV-s voltam ,de most jobb az ár/teljesítmény aránya az ATI-nak.
CF-nek is jobb a hatásfoka, és most nem a 3dmark-ra gondolok ,hanem játékra. -
4tom4nti
tag
Elfelejtettem hozzáfűzni, hogy ahhoz is gratulálok, hogy GTX-et hasonlítasz a 3870-hez... Qrva nagy teljesítmény kell ahhoz, hogy egy 95-100k-s felsőkategóriás kártyával összehasonlíts egy 45-50k-s középkategóriásat... Ezt egy 3 éves gyerek is megcsinálja, de már az is jobban mérlegeli az ár/erő viszonyokat...
Amúgy gyengén látszik, hogy Nvidia fan vagy, akkor nem értem miért kell ide irogatni ilyen képtelen sületlenséget - hogy szépen fogalmazzak -...
Nekem eddig csak Nvidia kártyám volt, de el kell ismerni jó húzásnak tűnik az ATI részéről ez a 38xx széria... -
4tom4nti
tag
válasz
katt777 #8249 üzenetére
Jah... csak nem mellékesen hozzáfűzöm, hogy 38X esetleg 48X chipkészlet mellett szerintem a 680i vagy a 780i szart sem ér (fog érni)... nem akarlak elkeseríteni, mind nagyon szép, amiket irogatsz, de az alá egy jól kihasználható chipkészlet is kellene, márpedig NVIDIA sokat kell még erősítsen, hogy közel azt a szintet hozza, mint az Intel és akkor még csak nem is egyenlőek... csak közel...
Én emiatt választom 3870CF-et... Jah és nem mellesleg az ára miatt is...
Mondjuk 88GT jó esetben az ajánlott árán: 55-60k-n érhető el, míg a 3870 45-50k környékén, nem beszélve arról, hogyha írnak alá egy f@sza drivert, akkor egyáltalán nem vagyok biztos a 88GT előnyében...
üdv. -
rollins
őstag
válasz
katt777 #8249 üzenetére
Amit linkeltem, ott nem látok alázást. 3 db vga nekem már abszurdum. Csak azért hoztam elő dolgot, mert olcsón hozzájutni x idő után +egy 3850-hez és előre láthatólag legyen meg Ati részéről a ne túl korán véget érő támogatás, csak így lenne értelme. Amúgy abban lehet valami, előbb "avulnak" el ezek a vga-k, mint gondolnánk. Amúgy Ati vga-knál remélhetőleg egyre fontosabb lesz a több gpu-s rendsz, más módjuk most nincs is, egy R600 -on alapuló (most ugye RV670) hasonló gpu töbszörözése, előszőr egy lapkán 2 gpu, később ki tudja mi. Trónfosztók nem lettek, hát többszörözik. Csak legyen ki- ill. felhasználva ez a lehetőség.
-
katt777
félisten
válasz
rollins #8247 üzenetére
De nem ilyen, ráadásul egy sima CF lapban 3850CF-fel elérted a maxot, SLI-sbe meg tehetsz +1 kártyát. Szeretem az ATI-t de ez az alázás durva.
Ha sima CF lapba teszel 2 db 3870-et, 3/4-áron megvan egy GTX teljesítménye, viszont egy SLI-sbe még mindig tehetsz még 1 GTX-et.
QuadFX 3870-nel elérheted a GTX SLI teljesítményét, viszont egy 3-as SLI-be betehetsz még 1 GTX-et. És akkor mit csinálsz az ATI platformmal?
A fenti elméleti fejtegetés, feneketlen pénztárcát feltételez.Csak a jövőt illetően, illetve a 3850CF-fel kapcsolatban. Mindemellett várom a használható driveres 3-way GTX SLI, illetve 3870X4CF teszteredményeket.
-
katt777
félisten
Pont nem, még a táblázat is ott van, ráadásul a pdf cuccokat is elolvastam hozzá. Részletesen ott van még a hibrid CF működésének leírása is.
A LÉNYEG, hogy két különböző videokártya is képes együtt dolgozni (ajánlott párosítások és az együttműködés módja az ATI/AMD oldalán), mellékesen az IGP-t is lehet használni, akér úgy is, hogy van egy CF kombód, és azt PhysX számításokkal segíti az IGP (csak ha jólemlékszem, X1xxx-nek kell lennie az IGP-nek). Szóval ez van.
Igen, azt a Phenom tesztet linkeltem be én is. -
rollins
őstag
válasz
katt777 #8244 üzenetére
3850 CF-nek jövője nincs, 3870CF-nek, főleg quad-ban inkább
Hát ez érdekes gondolat. :>
Ha ilyen lenne mindenhol, nem lenne rossz. Több mindentől függ (nagyobb táp, új lap, ajaj), érdemes -e CF -n gondolkozni. A vége majdnem az, hogy nem. Csak ugye ha félév múlva jó olcsón lehetne hozzájutni pl még egy 3850 -hez és lenne is értelme, nem is lenne hülyeség. Megjósolni telán nem is lehet, ahogy Templomegere is kb így jegyezte meg a dolgot. -
Thrawn
félisten
válasz
katt777 #8244 üzenetére
Hybrid CF ahogyan a gyártó elképzelte egyelőre csak papíron létezik (illetve ma olvastam egy szűkebb körű bemutatóról ahol működés közben volt látható). A lényege, hogy az IGP és egy különálló videókártya együtt tud dolgozni (azaz nem különböző különálló videókártyák).
Phenom 9700-ról van teszt a neten -
katt777
félisten
válasz
rollins #8241 üzenetére
3850 CF-nek jövője nincs, 3870CF-nek, főleg quad-ban inkább. Csakhogy még a 790FX-es lapok sem kiforrottak, talán majd tavaszra, mire a Phenom is magára talál 3D alatt, mert ott még a 9700-as sincs sehol. X2 topicban belinkeltem tesztjét valamikor a mai nap folyamán.
Hybrid CF már rég van, sőt 3 kártyás CF is, ha a 3. PhysX-nek van használva. Nézd meg az ATI/AMD oldalát. -
katt777
félisten
A jövőt illetően:
Teszt: 3-Way SLI
Ajánlom figyelembe a HD3850 teljesítményét, már ahol egyáltalán megemlítik szerénységét.
Ha még a driver optimalizáció is meglesz (mert az látszik, hogy még nincs), akkor aztán kapaszkothat az ATI a quad 3870-nel, de hiába. Akkor már csak az ár-érték arány lesz kérdéses. -
rollins
őstag
válasz
Templomegere #8239 üzenetére
Ööö, ha tudnám biztosra, hogy van jövője pld. a 3850 CF -nek, vennék egy CF lapot hozzá, de így... Majd jönnek az igazi X2 -es Ati-k, ahhoz nem tudom kell-e majd CF lap, gondolom igen
Meg hybrid cf is lesz, állítólag.
-
lacafaca
addikt
válasz
Templomegere #8239 üzenetére
na erre nagyon kiváncsi vagyok...hajrá
-
Templomegere
senior tag
jajj , ma végre sikerült kaparintanom 2 db 3870-est , holnap bedobom a gépbe
Kiváncsi vagyok ...... -
rollins
őstag
válasz
pucmarek #8227 üzenetére
Gorneck23 elmondta mi kell a 3dmark-hoz. Az ismeretlen eszköz meg Internal High Definition Audio Bus lehet gondolom. Péld. a Sapphire driver-csomagja tartalmazza úgy tudom a hozzávalót. Ha nem kell, le is tilthatod, kivéve ha HDTV-re akarod csatlakoztatni DVI-HDMI -vel.
-
MaciG
addikt
Hali
Xp prof. sp2 alá melyik drivert javasoljátok egy HD3850 alá? (annyi van hogy elvesztem
)
(Liket is plz
)
Előre is köszi
-
pucmarek
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 3850-et.Ez az első ATI kártyám.Szopok vele mint a torkos borz.XP-re a driver úgy ment fel hogy egyfolytában kiírkálta:a telepítő nem talál a hardverhez vagy az op. rendszerhez megfelelő illesztő programot.Vista : simán felment minden,de pl.3d mark 06 nem indul(egyébként az xp alatt sem indult el ezzel a kártyával),játékok mennek,riva tuner megy,everest ultimate edition nem látja a gpu-t,stb. apró bosszantó hibák.Légyszi segít setek.Előre is köszi -
lacafaca
addikt
válasz
barnam_ #8222 üzenetére
van egy előlapi szabályozóm, ezzel tudom min és max között állítani a ventit. gondolom a min az kb 5v lehet, mert hangtalanul pörög ekkor a vent, ha föltekerem, akkor már a hangja is előjön. (nagyon háklis vagyok a hangokra, így nekem mindig hangtalanul kell hogy járjon minden. a leghangosabb a rendszerben a vinyó
)
-
m4rc!
őstag
Egyáltalán mennyire melxik az a VRM? Vki esetleg kézrátételes-mérést nem csinálna?
Lehet nem is kell rá hűtő...végülis a 88GT-sek se nagyon tezsnek rá hűtést... -
sonic8
tag
Csinált már valaki 3870 Vmod-ot ? (gpu+mem). A Vmem-re rájöttem magamtól egy 2600XT GDDR4-es leírás alapján, működik ceruzásan is, de nem segített semmit sajna
Pedig működik mert a fesz változott, próbáltam 1,9V-2,1V-ig, de nem tudtam több Mhz-et kisajtolni, sőt nagyobb feszen előjött, hogy nem szereti a chipp és elkezdett hibázni. Sapphire HD3870-ről van szó, 1250-ig ment hiba nélkül Vmem moddal és anélkül is
Most következik a GPU, a karin egy AC S1 van, és 2 darab 8 centis ventis (azért 2db 8-as, mert 8-asból van vékonyabb fajta, asszem 1 Centi vastag).
-
k.t.a.
senior tag
Még ha a lyukaknál teljesen bevágom az oldalát a bordának, hogy U alakú lyukak legyenek, akkor is jó. Az előbb azt írta valaki, hogy 49mm a furatközép távolság. Itt 43. Az a 3mm nem sok szerintem. Azt viszont megkérdezném, hogy itt elférnek a memória sünik egy VF900 alatt vagy nem. Esetleg egy VF1000 felmegy a karira?
-
Tigi
őstag
És mondá az úr, hogy e hét negyedik napján lépj be a klubba egy Gigabyte HD3870-el.
És én azt mondtam, hogy oké.Na, félre a tréfát, kicsit keservesen, de megvan a kari.
Érdekes volt hozzájutni mert haver hozta a szokásos havi nagyker túra alkalmával.
Három darabot foglalt előzetesen, de azt mondták neki, hogy 1 vásárló csak 1 kártyát vihet mert csak pár db érkezett.Hát enyém lett az 1 db merthát ugye itt a karácsony.
Ja, egyébként kereken 50 pénzembe került, de csak holnap rakom be a gépbe aztán majd írok, hogy milyen.
-
k.t.a.
senior tag
Talán a Zalman ZM-VHS1 6600GT AGP-s verziójához készített HSI borda megoldás lehet a FET-ekre, mert ennek a furat távolsága 43mm. Kicsit ráfúr az ember, és már jó is. Majd megpróbálok ilyet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest