Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos nincs fényképezőgépem, amióta egy családtagom karácsonykor leejtette, pedig szívesen megosztanám veletek a képet. Most lekaptam a gép oldalát, és okával megnéztem a kártyát. Egyre valószínűbb, hogy ez egy MSI, mert teljesen olyan, azt az egy matricát, és a nyák színét kivéve. Bár elöl Sapphire matrica van, a kártya hátulján is van egy kisebb címke, ezen kódszámok és egyéb szöveg van. Itt viszont az MSI neve szerepel. S még valami. A kártyához mellékelve volt a DVI-HDMI átalakító mellett a S-video-kompozit átalakító is, mint a Sapphire kártyákhoz, de a VGA-n nincs s-video kimenet, ugyanúgy, mint a MSI példányán. Mivel a hűtő olyan, mint az MSI-nál, akkor ez egy MSI. Ez a nagy hűtő meg jó is, hogy van, mert egyáltalán nem hangos, és a Furmark-kal sem tudtam 45 foknál feljebb melegíteni. Végülis az imént említett furcsaságokat kivéve én teljesen elégedett vagyok vele, úgyhogy mindegy is, ki gyártotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Tesla topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest