Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz pedro_boy #6071 üzenetére

Az, hogy egy RAM memtest szerint hibátlan, max. annyit jelent, hogy rejtettebb a hiba, semhogy a program detektálni tudná (hogy erre mennyi példa van... :DDD ). De maga a 2GB RAM is okozhat hibát, ill. ha lapozófájlt használsz (ennyi RAM-nál nagy eséllyel), akár még a vinyó is. Amúgy a kompatibilitási lista nem feltétlenül fedi a gyakorlati tapasztalatot, erről sokan mesélhetnének ASUS lapok topicjaiban, bár ált. inkább a RAM-ok lap-támogatási listája szokott eltérni a valóstól, nem fordítva. A tápra én is azért mondtam, hogy próbáld másikkal, mert hibás termék bármelyik futószalagról lejöhet.

Ragacska: A franc sem érti, milyen ATT-od van neked, de hogy nem a legfrissebb, az 7 centség. Töltsd le azt, a honlapomon ott a linkje. Egyébiránt a D3D/OGL beállításoknál találod a kérdéses opciót, mint azt írtam, de az újabb progiban már a 2. fülön. A RAM-okat akkor nem detektálja megfelelően, ha nem ismeri hardveresen a kártyát (ez 4850/70-nél gyakorlatilag lehetetlen), vagy ha GDDR5-öt bepipáltad 4850-nél, ill. 4870-nél nem. De ezt írtam is az ATT cikkben! :Y Ergo még mindig nem olvastad el. :B :U Spec. esetben, hardveresen fel nem ismert VGA-k esetében viszont ott van install-nál a szoftveres vezérlés opció (ini-ben is átírható), azzal rendben kell működnie a programnak.

Tweakforce Xtreme-G driverét te is megpróbálhatnád.

Új hozzászólás Aktív témák