Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudi13
csendes tag
Végre rászántam magam hogy beszerzek egy 4870-et. Egy MSI-t néztem ki magamnak:HD4870 MD1GB DDR5 PCIe DVI HDMI MSI Viszont semmit nem olvastam itt róla. A többi márkához képest ajánljátok vagy inkább hanyagolhatónak találjátok?
köszi előre is -
Baboon
senior tag
válasz killer1203 #4196 üzenetére
ja hát ha csak az ipon játszik akkor logikusan az a jó választás.
club 3d valszeg ugyis csak 1 hét után érkezne meg ott ahol 33E[ Szerkesztve ]
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Baboon
senior tag
válasz killer1203 #4192 üzenetére
megvásárolhatod de +2E-ért kapsz nem ref hűtős club 3d-t
-
danilla
őstag
válasz killer1203 #4192 üzenetére
Az xfx 4870-et nyugodt szívvel megvásárolhatod, csak jót lehet róla mondani.
Full-hoz kapsz + cd-ket(nem tudom miket adnak), a lite-ba meg csak a telepítő cd van.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok!
Ezt a karit érdemes megvenni? 4850 láttam vannak hibások 4870 ből is van hibás?
1GB os XFX nél mi a külömbség a Lite és a Full között ?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
der_
tag
válasz vergilx #4189 üzenetére
nekem far cry 2-vel csinálja. megyek a kocsival semmi action, megjelenik az egerem fehér nyilja azt kilép. semmi hibaüzenet és nem is fagy le. próbáltam egy régi drivert azzal is. most felteszek másik game-t is és kiprószálom azzal is. Soha nem volt még hibás semmien cuccom, pedig egy időbe volt itt mindenféle...
-
der_
tag
Akinek az volta gondja a 4850-ével hogy jéték közben kilépett semmi fagyás vagy hibaüzenet sikerült megoldást találni hogy mitől volt? Vagy kártya volt a gond? Most nekem is ezt csinálja a 3 napos sapphire 4850
[ Szerkesztve ]
-
Pimpuszka
csendes tag
Az ára az 35 k volt.
-
Pimpuszka
csendes tag
A boltot nem tudom sajna, mert ismerősöm rendelte aki össze is rakta az új gépemet. Garanciába ment a csere a behalt HD 4850 helyett lett ez, de tökéletes eddig, nagyon halk a heat pipe-nak köszönhetően, COD4 alatt sem megy fel 70 fok fölé a hőmérséklete. Kerestem képeket a neten de ilyet nem találok.
-
fagy53
nagyúr
Mondjuk, ha nem forintosítjuk a dolgot, hanem a képességeket nézzük, akkor a magasabb órajel és a jóval nagyobb sávszél. tényleg jelentett egy űrt a 4850 és 4870 között, de ez egy egészséges különség, ennyinek kell is lennie! Ami most van az valóban agyrém, hogy 5%-on belüli teljesítményeltérések már egy új kártyát jelentenek. Remélem az RV8X0 megjelenése véget vet ennek a kínlódásnak!
-
Pimpuszka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megjött a vadi új XFX HD 4870-em. Meglepődtem mikor megláttam, mert heat pipe-os és ventis, ilyet még nem láttam. Este lefotózom és felrakok képet róla, mert még a honlapjukon sem találom ezt a verziót. Típusszáma YWFC, még a honlapon sincs idáig számozva. Egyenlőre tökéletesen műxik.
-
fagy53
nagyúr
Mióta van GDDR5-ös memória és 700MHz-es GPU órajel a 4850-en? Ennyire nem térhet el a ref-től, ezek a paraméterek a 4860-at sejtetik, bár annak a 800SP mond ellent. Teljesen megzavarodtak a Radeon kártyák gyártói az AMD-vel együtt, már ők sem ismerik ki magukat ebben a VGA özönben. A korábbiaktól eltérően több a meghibásodás a Sapphire-nál, az XFX 4850-es garanciális fiaskójáról már nem is beszélve.
-
yaya
tag
1 a.c turbo hütő volt rajta,a kártya és a hütőborda közt van vagy 2 centi,gondolom ahogy raktam volna a helyére akkor nyomhattam össze,vagy esetleg mikor a 4 hütő csavart huztam. szval nem tudom,én észre se vettem,annyira pici darab tört le.
[ Szerkesztve ]
""Szerintem..:)""
-
oluska
csendes tag
Hali! hd4870-es1gb-s kártyát veszek a napokban,de kétfajta gyártmány közűl nem tudok dönteni.powercolor vagy saphire vapor x-es legyen?ha valakinek van megalapozott véleménye,megköszönném /árfekvésben hasonlók/.
előre is kösziTúl messzire kell mennünk ahhoz,hogy megtudjuk,milyen messzire mehetünk
-
yaya
tag
Nos a második kártyám is kilőve Gondoltam ujrapasztázom már,hát nem letört 1 pici darab a procirol. Sajnos ez van. Jeleztem a kereskedőnek hogy ez is behalt szerintetek rájönnek mitől lett rossz?
""Szerintem..:)""
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok.
Érdekes dolgot alkottam a kártyámmal. (4870) Átállítottam a gyári 2d órajeleket 300 / 500-ra és vissza vettem a feszültséget is természetesen. Csak 3Dben küldetem meg 800/1000Mhz-re. Az a problémám lenne hogy hangosabb lett a kártya mint volt. Ugyanis 2900rpm fordulatot küld le a ventilátor a karin. Vagyis 45 - 50% körül pöröghetnek a lapátok és 40 fokos a gpu. Kérdezem én. Vajon mitől lett a 20% alap venti sebességről 45%?! -
lsc
nagyúr
Grat az új kártyákhoz, jöhetnek a vélemények.
Az élet kegyetlen .
-
cszn
őstag
Éjó!
Megjött a Gainward 4850 GS GLH Sajnos még nem volt időm letesztelni, de azért egy vantage tesztet nyomtam alapon. Nem tűnik rossznak
Az azért vicces, hogy a GPU-Z csak annyit ír, hogy 4800 series A GPU Tool felismeri, majd őt is ráeresztem ma, meglátjuk mit mond.
A hűtéshez meg kell majd valami jó vezérlést írni, mert nem mondanám a leghalkabbnak. 30% felett már lehet hallani, ez kb.1150 rpm. Majd meglátjuk ez mire elég, vagy meddig kell feltekerni. -
-
Baboon
senior tag
No vételeztem egy Club3d 4870 512 gddr5 OC-t még mikor lehetett kapni 29-ért.
Most érkezett meg.
A csomagoása igényes, a kártya tökéletesen működik. Nincsenek hibás tekercsek, kondik anyám tyúkják amik visítananának.
A venti alapjáraton hangos, de egy kis ATT-vel és épp ésszel (GPU és MEM levétellel) a venti 2d-be 15-18%-os fordulaton tartható 47-48 fokos kártya mellett. Ami igen baráti.
Játék közben sajnos kénytelenek vagyunk 50-60%-os fordulatot használni és ilyenkor far cry 2 alatt 65 fokos hőmérsékletet mérhetünk (minden full high 1680x1050). Ilyen fordulat mellett a kártya nekem hangos de a játék hangja elnyomja.
Tömören ennyi.
29E-ért tökéletes vétel volt.[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz dynablaster2 #4145 üzenetére
Ahhoz a felbontáshoz egy ilyen bőven elég, olcsó és jó, remélhetőleg a tápod is bírja .
Az élet kegyetlen .
-
shteer
titán
akinek van egy fölös 4850 refhűtője, megvenném
szerintem jónak tűnik..
-
vzsryl
nagyúr
válasz dynablaster2 #4145 üzenetére
Arra a felbontásra még egy HD4830-as is elég lenne. De ha van keret a HD4870-re, és stabil 250 fps-t szeretnél COD4-ben, vagy minél többet Crysis-ban, akkor vedd azt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
dynablaster2
csendes tag
Qru: Hát egy 1440x900at szeretnék.
Dj Dekko!: szerintem bírná a 70est is. -
Dj Dekko!
őstag
válasz dynablaster2 #4141 üzenetére
4870 Egyértelmű hogy erősebb mint a 4850. Az nem mind1 hogy számodra elegendő - e egy 4850 es is?
Avagy hogy a Hd 4870 eshez a rendszered elég gyors - e!? -
dangerzone
addikt
válasz dynablaster2 #4141 üzenetére
Meg a konfig adatlapodat töltsd ki légyszi ! ;)
-
Qru
MODERÁTOR
-
dynablaster2
csendes tag
Sziasztok
Új videókártyát szeretnék venni és kétféle között vacillálok.
Szal szerintetek 4850 és 70 között mi a különbség. Melyik a jobb vétel.
És csak egy példának 4850ből 1gb vagy 70ből 512mb(pár ezres a különbség)?
És ha esetleg vmilyen gyártót tudnátok ajánlani az is jöhet.A válaszokat előre is köszönöm
-
vzsryl
nagyúr
Hali!
A 2. halkabb kicsit. De van még a Vapor-X és a Toxic hűtős változat. A Vapor-X a leghalkabb, a Toxic meg túl van hajtva egy kicsit és halk is.
Szerk.: Sry, elfelejtettem szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Dudi13
csendes tag
Hello
Lenne egy kérdésem: Ha a lapom csak PCI-E 1.0 és a VGA 2.0-ás, akkor lehet valamilyen problémám? A lapom: GigaB P35 DS3 a kari pedig MSI4870 1Gb DDR5 lenne.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz dangerzone #4132 üzenetére
Elég veszélyes áruk van már az ATi kariknak! Persze jó értelemben.
Küszöbön van már a HD5870-es, nagyon úgy néz ki. Szerintem most ilyenkor felesleges már Ati 4870 - 4890 venni mikor jön a nagy tesó, és valószínű nem lesz ég *beli az ára. -
vzsryl
nagyúr
válasz csabi2008 #4128 üzenetére
XFX HD4870 512MB DDR5 PCIE 31.074Ft + 2400Ft postaköltség.
-
-
madgie
titán
Mármint úgy, hogy például 60 helyett 80 fps a COD4-ben?
(ismerős, én is 4870-et használok 19"-on... még. de lesz majd nagyobb monitorom, a mostani felbontáshoz bőven sok a 4870)
Szerk:
#4124: na, pont a két összeg között
Most vagy marad egy kicsi a zsebedben, vagy spórolsz egy kicsit a 4870-hez. Játszol Crisis/GTA4/ArmA2- szintű GPU gyilkos játékokkal? Mert ha igen, akkor inkább a jobb karit vedd, később sírás lesz a vége a jobbért (jövőbeni DX11 ide vagy oda)[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
válasz dangerzone #4113 üzenetére
Rendszergazdaként telepítsd, ha jól emlékszem nálam ez oldotta meg.
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #4113 üzenetére
Na most már jól fut az att. Azzal a kis hibával hogy pár játék nem indul el, ha fut..
-
-
csabi2008
tag
Hello!
Melyik a jobb kártya? Ez a 4850-es vagy ez a 4870-es?
Ezek kozul akarom valamelyiket megvenni,de nem tudok választani. pls helpJa,és nagy a kulonbség teljesítménybe DDR3 és DDR5 kozott?
[ Szerkesztve ]
Xbox Series S •• gamertag: junior777
-
Pala
veterán
Nah, közben már megoldódott a gond, de manuláisan kellett telepíteni a drivert... Nem értem mitől lehetett...illetve azt sem, hogy - bár most már funkcionálisan minden tökéletesen működik - miért mutat 0x0-ás asztal-felbontást a CCC, mikor 1280x1024-ben van.
Axel Pro: FSP Everest 400W
[ Szerkesztve ]
-
Axel pRo
aktív tag
Segítsetek!
Milyen típusú/teljesítményű tápot vegyek a jelenlegi konfigom mellé mert a mostani eléggé forró fél óra után is És tervben van a 4850 mellé egy C2d E8400-as proci is olyan táp kéne tehát ami vígan ellátja ezeket és az ára is elfogadható[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Pala
veterán
Hi!
Most vettem egy 1GB-os Powercolor 4870-et. Beszereltem, tápkábeleket rákötöttem,stb., szépen menne is, egy dolgot leszámítva: a catalyst valamiért nem akar működni. Minden indításkor kiír valami olyasmit, hogy "No ati graphic hardware found, please install the correct ati driver for your hardware".
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? -
fagy53
nagyúr
Lesz mivel összehasonlítani! Pár játék egyezik, meg a driverek nálatok újabbak, legalább ezt a különbséget is meg lehet nézni.
-
Pimpuszka
csendes tag
Hát megrágtam és a bekakált Hd 4850 helyett XfX 4870 lesz ami holnapra benn is lesz a gépben, majd megírom a tapasztalatokat. Üdv mindenkinek.
-
Dashes
őstag
válasz dangerzone #4102 üzenetére
Nekem nincs semmi gondom vele, tökéletesen működik(legfrissebb).
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
windows 7 alá van működő 2d/3d profilbeállítási szoftver? Gondolok én itt az att-ra, rivatunerre, meg stb. Csak éppen az att nem működik. -
kriszbon
őstag
válasz danilla #4095 üzenetére
Hát én sem írom le a gyártót még, de ha így folytatja Egyébként nekem egyáltalán nem tetszik a mókuskerékkel ellátott videókazetta stílus, meg a féltéglák, és az sem érdekel ha jól hűt ha baromi randa! Nálam valamilyen szinten működik a marketing, mégha nem is látom a gépben a kártyát
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest