Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Stonerice #26497 üzenetére
Én inkább az R7 260x et ajánlanám ( az van egy szinten a 7770 el de valahol a 7770 és a 7790 között van ) és olcsóbb ! link 110 fontba kerül az valahol 28.500 és 32.500 ft között van.... És jobban jársz vele mert ebben van már Mantle ( olyan mint nVidiánál a cuda ) röviden annyit tesz a mantle hogy a cpu magjaid számával négyzetarányosan működik gyorsabban
-
Gampa
aktív tag
Üdv az Uraknak!!!
Ugynézki ledobta a vasmacskát a 4870em.5évet szolgált ennyi volt!
Milyet érdemes venni mostanában aminek kicsit nagyobb a teljesitménye?
-
Stonerice
őstag
Sziasztok! Giga 4850-en hogy lehet feszt emelni? Bios mod érdekelne. RBE-vel gondolom nemigazán lehet.
-
1.0.1.7
csendes tag
válasz
Redneck #26493 üzenetére
Hát az lesz hogy holnap visszaküldöm az eladónak. :/
Sajnos nem tudok vele mit kezdeni és az árát is visszakapom.Ugynézki holnap veszek megint egy 4870-es.OC-és Toxic.Remélem azzal már nem lesz bibi.Lehetséges az hogy az alaplapom miatt nem jó a jelenlegi 4870es?Egy Gigabyte GA-945GCM-S2L alaplapom van.Jelenleg egy Geforce 7300Le van benne PCI-os.
Azigen...akkor gondolom van egy két ilyen cuccod.
Sajnos nekem nem sok minden van,talán egy alaplap.1-2 régebbi vga... -
Redneck
nagyúr
válasz
1.0.1.7 #26492 üzenetére
Ha másik gépben is rossz akkor megpurcant. Ha kidobnád mert foglalja a helyet, szólj. Falidísznek gyűjtöm a régi hardvereket. Kollégám kidobott egy 8800-as nV-t, azthittem megnyúzom...:-) Ideígérte helyette az ATiját, ha vesz újat megkapom. A legtöbb CPU/VGA működik is normálisan. P1től a jelen hardverekig.
-
1.0.1.7
csendes tag
Kikapcsoltam de ugyan az...
Lehet biost kellene frissitenem?Teljesen tanácstalan vagyok. -
1.0.1.7
csendes tag
válasz
Baryka007 #26485 üzenetére
Bedugtam mind a 2 tápcsatlakozot.És nem hiszem hogy kontakthibás lenne a kártyán a tápcsatlakozó része,mert látszólag semmi baja sincs,az előző tulaj is arra esküszik hogy hibátlanul ment a kártya nála.Esetleg az bezavarhat hogy van az alaplapon integrált vga is?Lehet hülyeséget kérdezek ezzel.
-
Baryka007
addikt
válasz
1.0.1.7 #26484 üzenetére
Ez a link talán tud neked segíteni. De itt nagyjából azt írják le hogy a Sapphire 4870 nél a "three red lights" az hogy nincs mind a a kettő "konnektor" bedugva a kariba... Azután jó lett a csávónak. De ha neked be van dugva akkor lehetséges hogy kontakt hibás a csatija a kártyának. ( A konnektorja )
-
1.0.1.7
csendes tag
Sőt..most vettem egy Cooler master 620w-os moduláris tápot..de ugyan azt csinálja.
-
1.0.1.7
csendes tag
Hali.
Van egy Sapphire 4870-esem.A lényeg hogy mikor kapcsolnám be a gépet villog rajta 3 piros led,hallani hogy tölt a winchester,mintha normálisan indulna a rendszer,de kép nincs.....Valaki nem tudja véletlenül mi lehet a gond? -
closedown
csendes tag
válasz
Baryka007 #26478 üzenetére
Nagyon érdekes az ügy. A kártyát kivettük. 1 nap múlva kártya betesz az elsődleges PCI Express slotba, nem ismeri fel. Kártya betesz a másodlagos PCI Express slotba, gép elindul, minden oké. Kikapcs, kártya kivesz, újra betesz elsődleges PCI Express slotba, gép elindul, minden oké, kártya hibátlanul működik. Mint írtam, a kártya ugyanezt csinálta a régi gépemben is, régi alaplappal, de akkor sosem így, hogy újraindítás után nem akart működni ismét. Szóval ezek alapján én a kártyát tartom a hunyónak, de olyan mintha valami letiltana benne valamiért, aztán a letiltás feloldódik. Vagy valami ilyesmi, bár hülyeségnek hangzik. Ja és az alaplapi képen újra bejelöli, hogy a kártya benne van. Rejtélyes. Mondjuk úgyis másikat akarok venni majd, de azért elég idegesítő egy jelenség.
-
closedown
csendes tag
Adott egy konfig:
i5-3570
8 GB RAM
Asrock H77 Pro4 MVP alaplap
Samsung SSD 840Erre van feltéve egy Windows 7 Ultimate 64. Nos a videókártya egy Sapphire VaporX 4850, 512 MB és a következő jelenséget produkálja:
Játék (és kizárólag csak játék) közben teljesen függetlenül az eltelt időtől felpörög a ventillátor és elsötétül a kép, a monitor nem kap jelet. Semmit nem lehet vele kezdeni, csak reset és működik újra. Van mikor 10 perc, van mikor 2 hét, van mikor 2 óra múlva csinálja, sosem ugyanolyan idő elteltével. Most kb. 3 hónapja ment ilyen hiba nélkül. A tegnapi nap újra megtörtént, a baj csak annyi, hogy most már sem reset semmi nem segít rajta. A kártya nem büdös, levettem a ventit, az alkatrészek teljesen épnek tűnnek. Újraindítás után kapja az áramot, a venti pörög, de kép nincs. UEFI BIOS-ba belépve az alaplapi képen a PCI-Express slotra kattintva azt írja ki, hogy üres. Felismeri, hogy benne van a RAM, a proci, melyikre vannak a SATA-eszközök rádugva, de a VGA kártyát nem. Egyébként, amikor működik a kártya, akkor hibátlan kép és sebesség.Van valakinek használható ötlete, véleménye, mi lehet a gond? Egyébként az előző gépben is ezt csinálta, de nem tudom, nem driver volt-e a probléma. Amúgy a kártya 2009-es, de csak fél éve van használatban.
-
soft1993
csendes tag
Üdvözletem valakit érdekel e esetleg ?! SAPPHIRE HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E HDMI
-
mm00
aktív tag
válasz
and1ao #26474 üzenetére
Köszi! Többet is kipróbáltam és végül nekem csak ezzel ment: http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.4_legacy_beta_vista_win7_win8.exe
-
lemusz
addikt
válasz
BoneDragon #26466 üzenetére
-
robyg
senior tag
Hát Skacok akkor mindenképp kell egy vgát cserélni
Köszönöm a segítségeteket.
-
ETOM
addikt
A legnagyobb baj, hogy két maggal elégé akadozik a multi.
-
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy kérdésem.
Uncsimnak van egy Sapphire Radeon 4850 512Mb vgája.
A procija E8400 Intel és 3Giga Ram.
Szerintetek a vga elég lenne a Bf3 futtatásához 1280*768as felbontáson medium grafika mellett?
-
Knobber
aktív tag
hi!
Segítséget kérnék!
Windows 8.1 (Release Prev) és 8.970.100.0 driver 64bit-en a következőt játssza:
Elkezdek futtatni egy játékot (Pl: ACIII) és eltelik mondjuk fél óra. Ez után az FPS lemegy 4-6 körüli értékre. Kilépés/Restart után megint jó. Régebbi játékoknál is csinálja.Melyik drivert érdemes feltenni?
-
Baryka007
addikt
Hogy egy kicsit dicsekedjek...
PP Nekem ez volt a max amit bírt... ( de ezt már nem mindenhol ) akkor még van a 760 mhz amit még sok helyen bírt de a 750 -t azt már mindenhol!
Szerk.: Amúgy érdekes hogy csak 12.6 os driverrel tudta azt 10.6 ossal 740-745 körül van a max... ( de hozzá teszem hogy 720 on hozza a 12.6 os 775 ös szintjét... )
-
ETOM
addikt
Ha BF3 mutliba rendes tesztet lehetne csinálni szívesen megnézném a régebbi drivert is. De nagyon nehéz jól lemérni. Multiba ugye mindig máshogy történnek a dolgok.. Pl. ha dobna régebbi 4-5fps a min-be az sokat számítana, de vhogy nem hiszem, hogy tudna ennyit.
Max beállok egy két pontra ahol 99%-n pörög gpu aztán megnézem van e eltérés FPS-ben..
-
Baryka007
addikt
-
ETOM
addikt
válasz
Redneck #26446 üzenetére
Jó.. én nem akarok senkit meggyőzni. Csak tesztelgetek aztán megosztom mik a tapasztalatim.
Itt a gyors teszt:
32-s caspain border
1440x900 minden low, textura medium, fov 902013-09-20 17:44:03 - bf3
Frames: 53426 - Time: 1029887ms - Avg: 51.876 - Min: 33 - Max: 61GameTime.MaxVariableFps 59.95 szóval max FPS fixálva így "égre nézés" + egyéb dolgok kihúzva.
Mondom ez csak egy teszt, hogy játszható nem játszható az más tészta ennyit tud a kártyám/gépem BF3 alatt.
Későbbiekben lecserélem egy 7770-re. De gondolkozom, hogy megtartom ezt is tartalékban mert egész jó kis kari.. -
Redneck
nagyúr
4850en próbáltam és nettó fos volt a játék
Se látvány se sebesség, igaz nekem 1680-as a monitorom. Ezért adtam el. A húzott 460-am, nyom fix 66 fps-t, de a 64-es nagy pályákon előfordul 48-50 minimum fps is 1680/med-high-on 90-es fov-val és 16xAF-fel. Az 1GB GDDR5-ös 4850-el amit a gyereknek vettem még nem próbáltam az amúgy is gyenge gépben van( E6500,4GB DDR2). Nem nyúztam nagyon mert nem bírta a tuningot. Biztos erősebb volt mint az én 512-es Sapphireom de ez a két eltérő gép miatt nem tűnt fel (Phenom X4 vs E6500).
-
-
and1ao
őstag
1440x900 lowon ez a lényeg és még nincs min 30 fps.ed sem az avg meg megdobja az hogy együdül futsz rohansz és nincs közeledbe semmi csak terrain object kb.
+ neked jóformán 1GB 4870-ed van azért valjuk be simán 10-15 fps-t verni egy 4850-re de lehet keveset mondtam.
és azért nálad a Phenom azért az sem említeném egy lapom egy Athlon II-vel -
ETOM
addikt
válasz
Redneck #26441 üzenetére
Próbáltad? GTX 480-m volt előtte tény, hogy nem tökéletes játszani így, de 15 ezer forintért örülök, hogy megy.
[link]
Mint már sokszor leírtam pálya függő. Persze azt hozzá kell tenni, hogy nem átlag 4850-m van hanem gddr5-s 1 gigás valamit biztos segít. Proci meg 4ghz-n szalad. Adatlapon a gép..Close Quarters pl ami pont kis pálya a legrosszabb na az már játszhatatlan..
-
ETOM
addikt
Avg: 49.672 - Min: 27 - Max: 84
Ezt még akkor mértem mikor megjött kártya, bf3 caspain border (ezen fut legjobban) pályán ha időm engedi lemérem újra. 1440x900 low, textura high, fov 90
-
and1ao
őstag
válasz
Visormail #26433 üzenetére
Milyen hülyeséggel ember, én is játszottam vele BF3-at, medium körüli beállításokkal tudtam elérni benne avg 30 fps-t, amikor az is épp hogy belefért abba, hogy játszható volt a játék, a min fps szerintem volt vagy 10 talán, de lehet sokat mondok ami nem egyszer előfordult, hogy ott találtam magam na az nem játszható szint ,élvezhetetlen, ráadásul a látványvilágból nem láttam semmit mert nem mutatkozott meg,
Ha még csak az lenne a legnagyobb gond, hogy bele kellene férni a VRAM-ba de a gpu ereje sincs meg nem beszélve a sávszélességről ami szintén sehol nincs.
Szóval neked nem tudom mi az ami a "tökéletes futba belefér", nálam ez az jelenti, hogy a min fps nincs 30 alatt avg 50-60-at, tud az már jónak számít főleg hamár olyan látványvilágra kiélezett dolgot próbálok, mint a fentebb említett játékok.
Az meg ne tessék nekem elmesélni hogy 1280-ba te high vagy afeletti beállításokkal nyomod ezeket a címeket, úgyhogy van 30-40 fix FPS-ed és nincs CPU limited az Athlon II-velArról meg tehet a user hogy BF3 alá is kell a 18.1123-es driver min mert nehogy már valaki még a régi kártyával értelmes FPS-t tudjon belőle kicsikarni.
Köszönjük hogy benéztél továbbra is nyugodt szívvel fogom a ajánlani a 10.6/10.10-es drivereket aki meg BF3-at meg FC3-at és hasonlókat szeretne játszanaki üzenem neki hogyha nem fullhd játszik vegyen gyíííí3-at mert az mindenre elég és lehet venni mellé 7770/90 vagy 650-et. és garantálon ugyanannyi fps-e lesz mint eddig volt.
-
ETOM
addikt
Én játszok BF3-t, de nincs sok különbség 13.4-t használom egy ideje. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nehéz kimérni a dolgot.. a lényeg, hogy eldöcög a multi 1440x900 lowon..
Tipikus 59-60FPS "játékos" vagyok (voltam) szal csak hobby szinten felmegyek néha arra jó...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Visormail #26435 üzenetére
Azért van értelme tesztelni vele drivereket mert sokkal jobban terhelnek a Crysis 1 féle dinamikus játékok mint a mai statikus szarok. Nálam elsősorban a BF3 a mérvadó de az 4850-en 512 VRAM-mal élvezhetetlen kb. Ezért írtam Crysist. GTA IV megint csak nem játszik mert az képes anomáliákra. Shift 2-vel nem sokan fognak tesztelni pedig az is izzasztja a VGA-t és látványosak a driver különbségek. CS:GO az fps drop hibák miatt megint nem játszik. Unreal Engines játékokkal lehetne még tesztelni azokból van régi és új is, azokat még érdemes kipróbálni.
FC3 is egy vicc, a stabil OC is fagy vele sokszor mert valami OC elleni kódsor van benne.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
and1ao #26432 üzenetére
A crysis 3 el se indul rajta mivel only dx11 játék, ne fárassz tovább a hülyeségeiddel. Igen az jóval értelmesebb lenne ha mondjuk az FC3 alatt néznék meg hoz e vagy ront a 13.4 a 11.9-10hez képest (amit végigjátszottam és nálam megfelelő beállításokkal ami nem low szépen futott, akinek nincs pénze mindig a legújabb kártyára az pl gondolkodjon monitor vásárlásnál is, nem kell fullhd-be szenvedtetni ha 512vramos), singlebe a BF3at is végigjátszottam, vagy pl a Lost planet 3 új és tökéletesen fut, sniper ghost warrior 2 új tökéletesen fut. Nehogymár márióval lehessen csak játszani egy 4850el, de ott vannak még a 4870ek is. Ahelyett hogy 1000 éves dolgokba nézegetnénk 100 vagy 200 fps van e, na abban nincs semmi hasznos.
-
Redneck
nagyúr
Köszönjük hogy lemérted!
Én ennél drasztikusabb grafikont tudnék csinálni GTX 460-as kártyámmal. Régebbi driverekkel minimum 120-150 fps mindig, újabbaknál 40-60. GG. Szarakszik a CS az Arms Deal update óta de a Valve szarik rá. Azt mondják rakjam fel a legfrissebb drivert. De persze köszi... Majd Csézek 40 fps-sel. A régi "legjobb" (átlagban tényleg a leggyorsabb: pl GTA IV, Shift 2, BF3, MoH, CS:GO) 30-40 perc után elkezd 10 fps-sel futni a játék és ki kell lépni belőle különben behal. A Valve mossa kezeit. Az updatek előtt jó volt érdekes módon. Amúgy CPU/VGA páros független az fps drop dolog, de az új driver ajánlása vicc. Ha 6-os szériás kártyám lenne megérteném de így?! Remélem nektek több szerencsétek van a GO-val.
Szerk:
Annak az arcnak milyen dühítő lehet aki i7, 16GB, 6950 kombóval tapasztalja ugyanezt. Elköltött nem kevés pénzt és torkonsz*rják a supportosok. -
Visormail
addikt
válasz
and1ao #26429 üzenetére
Mi az összefüggés? Minél régebbi egy tesztprogram/játék annál nagyobb az esélye hogy vga limit legyen? Az újabbaknál csökken a gépigény ahogy telnek az évek? Mert akkor ezentúl egyre kisebbre cserélem a kártyámat.
Megint letesztelitek hogy a 3dmark2006-on a legjobb driver a 10.6, aztán megnyugodva mentek játszani az újakkal amikbe teljesen más eljárások vannak. Vagy itt mindenki csak a cod4-et tolja mai napig? -
lemusz
addikt
válasz
Baryka007 #26422 üzenetére
Közben egy ismi jelezte, hogy nem jól mértem. Mert én úgy csináltam a mérést, hogy minden egyes tesztnél 3 perces frapsz időzítéssel végig másztam a mapon, ugyan azon az útvonalon, ugyan oda benézegetve, stb, de ez ha nagyon akarom se lesz 100%-ig ugyan az minden mérésnél, nemúgy mintha úgy csináltam volna, hogy a játékban consoleba record, felveszem demóra amit akarok és aztán azt a demót playdemoval levetítem magamnak a játékban, amit ugyan úgy berenderel a játék és azt veszem fel fraps-el. Remélem értitek.
Azt hiszem igaza lehet és ebben az esetben az 1000Hz-es egér cpu terhelését se "számolja" a rendszer, szóval pontosabb lehet a mérés. Nem tudom mennyivel, talán 3-5fps? Nah szóval a lényeg a lényegben, hogy pontatlanok a méréseim. Kezdő vagyok nah...
Ráadásul azt mondja, hogy ő most ezzel a technikával letesztelte a HD4870-esén (+core 2 Quad Q9550@3,77Ghz) a 13.4-et és a 10.10-et, de nem lát szignifikáns különbséget, ami viszont elég érdekes a méréseim tükrében. Egy kicsit kisebb neki is a minimum fps 13-as driverrel, de ennyi, semmi más. Más rendszer, más beállítások, máris nincs szakadék? :S
-
Baryka007
addikt
válasz
lemusz #26419 üzenetére
Remélem nem haragudsz meg hogyha ezt a képet lementem és a további kételkedőknek majd megmutatom
Nagyon szépen köszönjük a teszteket, igaz nem lett teljesen igazam mert a 10.10 gyorsabbnak bizonyult még egyszer köszönjük!
És and1ao -nak igaza van, nem csak én ajánlottam ezt a drivert ... a WHQL -es driverek már nem szimpatizálnak a 4xxx szériával sajnos ... ez van
-
and1ao
őstag
válasz
lemusz #26419 üzenetére
Nem csak Baryka007 hanem jómagam is kardoskodom mellete mivel volt/van hiteles alapja csak senkinek nincs ideje rá hogy letesztelje.Te megtetted amiért 1000 hála és köszönet
.
Szerintem nem fog hiányozni a 12.6 belőle mivel ha belegondolsz 2008 volt amikor a 4xxx széria megérkezett 12.6-os driver pedig már jó 4 évvel később volt ami már az 5xxx széria vége volt.
10.6 és 10.10 a 4xxx széria utolsó driverei között volt amivel a maradék teljesítmény voltak hivatottak kiaknázni.
Számomra itt ez a kérdés eldölt lehet alkalmazás amivel nem ilyen az eredmény esetleg kevesebb az FPS csökkenés lesz ,de ez majd valakinek a dolga lesz akinek van rá szabad hete hónapja hogy megnézze. -
lemusz
addikt
Ma tesztelgettem egy kicsit a különböző drivereket a counter-strike:global offensive játékkal. Azért ezzel, mert mostanában ezzel játszom a legtöbbet.
Egyébként 2012/13-as játék, tehát nem egy régi fajta. Minden performance beállításon volt a játékban és az ati tray toolsban egyaránt. Arra a kérdésre kerestem a választ, hogy vajon melyik driver nyújtja az elérhető legtöbb fps-t számomra? Vajon van-e alapja Baryka007 10.6-os ajánlásainak, vagy a már köztudatban elterjed "legújabb a legjobb" elv diadalmaskodik-e? Próbáltam precíz lenni, minden teszt ugyan abban a környezetben zajlott le, ugyan azokat a köröket futottam a pályán. Érdekes eredmények születtek, de szeretném még most leszögezni, hogy mivel amatőr vagyok a benchmarkolásban, ráadásul a HD4850-em sem a default fajta, továbbá a rendszerkörnyezet, a beállítások és sok minden egyéb eltérő lehet, ezért ez nem egy reprezentatív felmérés, de elgondolkodni mindenképpen jó lehet. 10.5-ösnél régebbi drivert nem tudok tesztelni, de azt hiszem azokat talán nem is kellene. Egy bizonyos tendencia megfigyelhető az eredményeimben, azaz hogy a 2010.10-es driver után már nagy mértékű (játékban is érezhető) teljesítménycsökkenést tapasztaltam. Remélem nem írtam hülyeséget az ATI/AMD nevekkel, a letöltött driverek ikonjain is (pirosból zöldre váltás) megfigyelhető volt valamiféle változás. Utána olvasni viszont már lusta voltam, hogy mi is történt akkoriban... Még esetleg célszerű lett volna a 12.6-os drivert is betenni a tesztbe, mert kicsit nagy az ugrás 11.10 és 13.1 között, de szerintem egyértelmű a képek alapján, hogy nem ezek között kell majd vacilálnom.
Egyébként a teszt eredménye miatt lecseréltem a korábban használt 10.6-ot 10.10-re.
Várok mindenféle észrevételt és kommentet. -
Silverboy
aktív tag
Üdv mindenkinek és a guruknak is
!
Adott egy Gigabyte 4850 Passzív hűtős + 2 venti a tetején. Windows indulása után pixelez (kis piros pixelek az egész képernyőn)... 3p használat után elsötétül a kép és utána visszajön és már minden pixel eltűnt... Nah erre varrjon nekem valaki gombot ez mi miatt lehet? 13.1 Driver van fent előtte 13.4 Bétával nagyon ritkán csinálta tán havonta 1x-2x... Csak "World of Tanks" -ba Bétával baromi kevés FPS van...
-
errorz
csendes tag
Sziasztok Tulajok.
Van egy Gainward 4850 gs vga-m, kb 3 hónapja vettem itt hardveraprón.(azóta nem próbáltam)
A hiba: "you have not connected the power cable to your video card" felirat a képernyőn.
A vga 8pin-t kér de 6 pin-el is mennie kéne. (Táp:chieftec gps-450aa-101a)
Kipróbáltam más alaplapban, más táppal is, beszereztem neki egy 8 pin-es átalakítót, ugyan azt csinálja. -
Baryka007
addikt
Viszont ritka alkalmak egyikeként felteszek egy kérdést hozzátok
kicsit tanácstalan lettem...
3 napja telepítettem újra a Windowst ... és MA tapasztaltam először egy olyan problémát hogy pl a Crysisban ahol eddig sose volt fps droppom pláne nem ezekkel a beállításokkal... szóval ha nézek előre 48 fps de amint elmozdítom oldalra a kamerát drop 1 fps re... aztán megint visszafut 48 ra ... persze ha megint megmozdítom megint leesik 1 re... annyit tennék hozzá hogy Ma telepítettem ilyen Gamer OSD-t meg Asus Smart Doctort meg ilyen baromságokat mert a GPU-Z hez azt mondták hogy kellenek ezek a programok hogy tudjak videózni a GPU-Z vel... ( vagyis a Gamer OSD vel... ) tipp? Telepítsem újra a windowst?
Szerk.: Csak mert ahogy elnéztem ezek elég jól beleépültek már a videó kártya driverébe ...
-
Baryka007
addikt
válasz
Redneck #26405 üzenetére
Azt egyszerű megállapítani melyik a hiba ilyenkor...
Papacsaba Figyelj csinálj egy print screent a képről játék közbe amikor ott vannak azok a "gömbök" és ha a print screenen is ott vannak a gömbök AKKOR driver hiba... Viszont ha a print screen után nincsenek ott a gömbök akkor hardver. -
ETOM
addikt
Mértem Dirt3-t is igaz ezt már csak legújabbal:
1440x900 minden maxon 8xMSAA:
av_fps="56.310272"
min_fps="43.025818"/>1440x900 minden maxon 4xMSAA:
av_fps="62.609604"
min_fps="48.924576"/>Szóval nagyon jól fut még egykét opció highre állításával meglenne a 60FPS min.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Energiaital topic
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest