- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gampa
aktív tag
Üdv az Uraknak!!!
Ugynézki ledobta a vasmacskát a 4870em.5évet szolgált ennyi volt!
Milyet érdemes venni mostanában aminek kicsit nagyobb a teljesitménye?
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Igen,nálam is szokott ilyen lenni! Mikor kiporolom,akkor általában kiszedem a ramot,meg a vga-t.
Ekkor nem indul el rendesen a gép,van hogy 1 ramot nem érzékel,vagy a vga nem indul el rendesen!
Kiszedem visszarakom ilyenkor már minden OK.
Lehet elengedett egy forrasztás az alaplapon a pci-e csatinál?
-
-
Gampa
aktív tag
Üdv az uraknak! Az mitöl lehet hogy gondol egyet a kártya (Gigabyte 4870 1gb),és felpörgeti a ventit maxra! Csak 2 napja csinálja,tutira nem melegszik tul 40fok körül van mikor csinálja.
Kb 30másodperc után visszaáll! -
Gampa
aktív tag
válasz csacsa1988 #19555 üzenetére
Milyen kártya?
-
Gampa
aktív tag
Nekem is volt ilyen a sapphire 4870emmel,tejesen meghülyült a kártya,egyszerüen nem lehetett használni.Aztán lecseréltem egy ugyan ilyenre csak gigabyte-ra,ami hálisten nem csinál ilyet.
-
Gampa
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #18788 üzenetére
A többi cucc ami maradt a hütésböl én megvenném.
-
Gampa
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #18788 üzenetére
Igen ez is egy nagyon jó ötlet.
-
Gampa
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #18734 üzenetére
Próbáld meg bezsirozni az eredeti venti csapágyát,az szokott segiteni általában.De szerintem a gyári hüti le a legjobban azokat a kis chipeket,igaz hogy a magot ez jobban hüti.Hát néhol a 4870 erösebb az 5770nél.
-
Gampa
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #18732 üzenetére
Az nagy baj. Legföképp Erre az 5 db kis chipre kell,mert azok nagyon melegednek.nekem is a ref van és hibátlanul hüt.
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #18730 üzenetére
Melyik kártyád van pontosan?
Én az enyémet ugy löttem be hogy fix 35%-on megy a venti igy csendbe van és jól hüt.2d-45fok,3d-60fok. A többi alkatrész sem megy 70 fok fölé igy,és nem kell attól félnem hogy leesik valamelyik felragasztott borda pl:a vrm-röl.
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #18704 üzenetére
A legjobb a gyári hütés.Én is próbálkoztam egy ac twin turboval 4870emre ,a magot marha jol hütötte,de a többit................... Meg ez a felragasztós hülyeség,nem hiszem el hogy ennél jobb megoldást nem tudnának kitalálni,minthogy felragaszuk rá azokat a kis szar bordákat amik ha leesnek akkor baszhatod az egész kártyát.Igy marad a gyári hütés,ami nem is annyira rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Ti tudjátok,de, á mind1............
-
Gampa
aktív tag
Mi a .... kell huzgálni össze vissza a kártyákat? Mi értelme,az hogy kifingjon,aztán csodálkoztok hogy hoppá,ez megdöglött ? Akkor inkább vegyél egy erösebb kártyát,amit nem kell huzni,mert alapból erös.Azért a kis +ért megéri hogy beszarjon,komolyan nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Üdv.Valaki nem tudja hol kapok ilyen hövezetös ragacsot? Ref hütös 4870-re kéne a vrm-ek alá,az eredetik már szétmállotak.
-
-
Gampa
aktív tag
válasz katt777 #18353 üzenetére
Ebben igazad van tényleg nem olvastam el az elejét.Azt azért kötve hiszem hogy ilyen apróságot néz az ember egy vga vásárláskor.De attól még hogy kérdezek itt azért még nem kéne leharapni a fejem,mert gondolom ez a topic is azért van,hogy aki ne ért hozzá annyira,az is tudjon kérdezni.
-
Gampa
aktív tag
válasz Locutus #13907 üzenetére
A ref hütöt 30%on járatom,igy kb pont annyi a höfok mint a twinnel 50%on,és csendben van igy 30-on.Sött nem kell tartani a lepotyogó kis gagyi szar bordáktól.Ja és ráadásul a meleget kifujja a hűzból,nem bent keringeti,és igy minden átmelegszik.Ugyhogy erröl ennyit.Jó cucc az Ac,csak nem erre a vga-ra.
-
Gampa
aktív tag
válasz belaazallat #13904 üzenetére
Igen azonos % on.Pl ha mindkettö 65%on megy akkor a twinnel kb 10fokkal melegebb.
-
Gampa
aktív tag
válasz belaazallat #13898 üzenetére
Pontosan.Azonos fordulatszámon a ref hütö jóval jobb.Annyibol jobb a twin hogy halkabb.
-
-
Gampa
aktív tag
Szerintetek elég a ref hütö is egy 4870-re? Mert vettem rá egy ac twin turbot,de nem sokkal jobb,max a magot hüti jobban azt kész.
-
Gampa
aktív tag
Próbálom átirni a biosát,de már valamiért nem engedi.Létezik az hogy lezárt valamiért?
Hackeeeee:Igy hány fok neked a gpu.memo,vrm?
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
válasz Májsztró #13734 üzenetére
Jo akkor te meg tanulj meg olvasni,ha a kártyára kötöm akkor kb 10mp-ig megy.
Te irtál ilyen hülyeséget hogy a kártyára kösem,mikor nem megy vele.
Egyébként mondasz valamit,mert mikor bekapcsoltam az eredeti hütövel,akkor felpörgött mint állat,igy lehet hogy nem kap annyit hogy forogjon,csak ha bemelegszik.Ja lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Üdv.Egy kis segitséget kérnék ha lehet.Van egy 4870 vga-m,amin lecseréltem a hütöt 1 accelero twin turbora.Ha a vga-ra dugom a kábelét,akkor csak addig forog,mig inditásnál csippan egyet a gép.Megoldás?
-
Gampa
aktív tag
Sziasztok.Nem tud valaki 4870hez ref hütést? Elég csak a hütöborda.
-
Gampa
aktív tag
Na még egyszer
Sziasztok.Egy ref hütös 4870 1gb-nak kb mennyi a normális höfoka,terhelt,és terheletlen állapotban?
-
Gampa
aktív tag
Sziasztok.Egy ref hütös 4870 1gb-nak kb mennyi a normális höfoka,terhelt,és terheletlen állapotban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest