Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Én már megváltam tőle most épp egy gts 250 van a gépben és ez sokkal jobban muzsikál BF4 alatt is sikerült 45-70fps-t kihozni. Gondolom mert driverek erre még vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
válasz FoLey-v #26897 üzenetére
Én sem cseréltem volna a 4850 est 5870 re ... ha nem mondta volna be az unalmast... no de nem hibáztatom... két és fél éven át 750/1130 as tuningon használtam.... de egyszer még 775/1155 ön is ment arról van screen shotom is Ott már volt nafta rendesen
Szerk.: Igazából az egyetlen problémám a kártyával illetve hibája az a hanyag hűtés megoldása volt... Egy ilyen kártyának szánhattak volna valamivel igényesebb hűtést...
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz #94257664 #26896 üzenetére
Annyira nincs ég és föld különbség 50 és 70 között és igaz,ha ezeknek lenne dx11-es képességük akkor sokan nem cserélnének le másra.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz Baryka007 #26893 üzenetére
És még mennyi tartalék van ebben az öregben.
Visormail 4850 alá kéne csinálniuk 13.12-es drivert és már jobb is a helyzet,de sajnos remény marad.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
addikt
válasz Baryka007 #26893 üzenetére
Na jó játék közbe BF3-ba nincs ennyi fps, de jól játszható 1440x900 mediumon.
BF4-ben viszont játék közben is 20-30 ilyen ratyi gpu kihasználtság mellett, kivéve amikor lelőnek és háton fekve az eget mutatja! Olyankor felmegy a kihasználtság is meg az fps is
Mondjuk az úgy kezdi, hogy minimum 13.12es drivert szeretne, az alatt lehetnek hibák, hát igen.[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
Elég jól teljesít ez a 13.9 legacy Battlefield 4 alatt, tisztára optimális a kihasználtság/fps arány...
Az más kérdés, hogy nagyon úgy érzem semmit sem vesztek, a leghitványabb BF amit eddig próbáltam. Ráadásul vehicle on szűrővel is csak olyan szervert találok ahol nincsenek járművek, csak valami csicska zárt pálya ahol cod üzemmódba (team deathmatch és gránátozzunk orrvérzésig a lőszertáska mellől) rohangálnak.
[ Szerkesztve ]
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
ATi Radeon HD 4800 series a VGA-m. Utóbbi időben arra lettem figyelmes, áramszünet, avagy "gondolva egyet" gépindításkor felbontást vált, minden közbeavatkozás nélkül. Oly módon, hogy a futó programok ablakait kell arrébb helyezni, hogy ne lógjon ki a képből. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, esetleg ez meghibásodásnak egy jellegzetes megnyilvánulása?
-
addikt
válasz drlovi #26885 üzenetére
Eddig én is ezt a "Ati HD 4850 driver Windows 8.1 alatt is" leírást használtam és működött is egyből 8.1-est telepítve. Utána amikor kijött az update 1 azt is feltettem és semmi gond nem volt vele.
Most viszont, hogy 8.1 update 1 integráltat raktam fel az inf fájlok telepítése után, az eszközkezelőben nem jelennek meg a különböző verziók mint eddig. Csak egy új lesz a listában ami simán HD 4800 Series nincs utána zárójelben semmi, úgyhogy nem tudom kiválasztani a 8.970.100.1100 [2013.04.29.]-est. Ha feltelepítem azt az egyet amit enged, akkor látszólag rendben van, feltelepül és át is vált rá az eszközkezelőben, dátuma 2013.04.29. A probléma az, hogy a vision center már nem érzékeli és hiányzik belőle a fülek nagy része, így nem lehet állítani szinte semmit.
Másnál is van ilyen, vagy még senki nem tett fel egyből 8.1 update 1-est? Ha valaki tesz fel írja már le, hogy nála sikerült e.
Most látom a cikk hozzászólásai közt is vannak akiknél csak a sima van a listában és nálam is csak az egyik inf-nél írja ki, hogy telepítés sikeres a másiknál nem.
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Srácok, most hogy 5870 tulaj lettem.... már egy ideje... azon gondolkoztam hogy a 48xx szériát egybe lehet-e kötni 58xx szériás karival hybrid cf be ?
-
drlovi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
illes.bence
tag
Sziasztok! Akadt egy kis problémám, adatik egy Sapphire HD4850-es vga amit win8.1 alatt szeretnék fuittatni, de amikor feltelepítem a drivert, az a végén egy sárga kérdőjellel figyelmeztet, és azt írja, hogy az "Illesztőprogram telepítés: a megadott illesztőprogram-csomag nem illeszkedő eszközökhöz települt" ilyenkor mi a teendő?
-
zsoleszka17
tag
válasz Knobber #26882 üzenetére
érdekes jelenség. lehet újra kéne tenni a gépet. nekem is hd4850 em volt és a Driverei hogy mondjam elég fura dolgokat műveltek de a kártyával maximálissan megvagyok elégedve. nehéz szívvel adtam el a kicsikémet a Barátomnak.
Asrock P67 professional I5 3470 8gb corsair vengerance R9 280x
-
Knobber
aktív tag
Az miért lehet hogy a Spec Ops minimumon is szaggat?
Q9550,8GB RAM,HD4850 1GB,1080P,W8 64bit, Driver 13.1
Átlag 20-30fps-el fut ha nem kevesebbel.Youtube: Knobber
-
zsoleszka17
tag
-
Baryka007
őstag
válasz sereeff #26877 üzenetére
Én anno a 4850 et cseréltem 5870 re... Egyszerűen kivettem a 4850 et és beraktam az 5870 et... semmi driver törlés telepítés semmi... Ugyan avval ment tovább a gépem minden gond nélkül... Két héttel ezután telepítettem újra a számítógépet... de más okok miatt... Akkor már ez kapta a saját driverét frissen... De nem volt semmigond... De ha tutira akarsz menni a CCC telepítővel szedj le mindent ( szerintem az elég ) és utána rakd be a 7790 et majd újra fel a CCC driverrel....
[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
Sziasztok! Adott egy konfig, amiben befigyel egy HD4870-es kártya. Az Op rendszer win7 64bit
Most beraknám az újonnan vásárolt 7790-et, s a kérdésem az lenne, hogyan csináljam helyesen, hogy ne omoljon össze a rendszer!?? Megoldható?Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
-
FoLey-v
addikt
válasz Redneck #26870 üzenetére
Kéne driver teszt BF3 vagy valamelyik játék és ne csak CS:GO-n legyen tesztelve,10.10-től 13.9-ig.
Valaki tud linkelni 10.10-es drivert?
[ Szerkesztve ]
-
Kallio
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a GPU használat BF3 alatt sokszor lecsökken 70-80%-ra? /4850 512MB/ Általában akkor csökken le amikor 30-35-re lemegy az fps. Viszont a proci sose jár maxon, általában 60-90% között, szóval proci limit elvileg nem lehet. /Xeon E5450 - Q9650-nek felel meg/ De akkor mi fogja vissza a kártyát? Driverből a 13.9-et és a 13.1-et is megpróbáltam, de ugyanaz.
-
Redneck
nagyúr
-
duronx
senior tag
válasz Redneck #26860 üzenetére
Valószínű igen hogy 20-40 közt mozog az fps, nem tudom pontosan mert nem mértem meg. Az erős túlzás hogy megszoktam, inkább nem nagyon veszem észre Amíg a stat-om jó addig biztos nem fog zavar. Megpróbálom a 720p-s beállítást, de nem hiszem hogy sokat fog változni az fps (max 3-5-el több lesz)
CPU: 3600 a GPU: 790/980 Mhz-en megy. Ramok 1066Mhz-en mennek. Lehet hogy az is segít a játszhatóságon hogy ssd-ről megy a játék."Mondjuk az 1080p Medium-ot nehezen képzelem el 512MB-os VGA-n még mindig."
Én is, de megyBiztos hogy egy jó 4 magos proci és 8gb ram sokat dob az élményen, de mivel a mostani konfig megfelel még, így a bővítés majd talán jövőre lesz esedékes számomra.
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Redneck
nagyúr
válasz duronx #26857 üzenetére
Sok fps biztos hogy nincs, olyan 20-40 között lehet. Te megszoktad és tudod tolerálni a bemeneti késést. Én sajnos fps-t képtelen vagyok egy bizonyos sebesség alatt játszani, mert zavar ha az input lag miatt halok meg.
Én a helyedben 720p-ben tolnám inkább, hogy jobban meg lehessen lőni a frageket, bár a Frostbite 2 motor képminőséget tekintve nem tolerálja jól a natívtól eltérő felbontást. Nem próbáltad még úgy? CPU és GPU OC hogy van belőve?Azért hidd el hogy más 4 magon, sőt még a 4GB-ról 8GB RAM-ra váltást is megéreztem a játék futásán pedig nálam semmi lényegtelen nem fut a háttérben egyetlen rendszeremen sem.
Szerk:
Mondjuk az 1080p Medium-ot nehezen képzelem el 512MB-os VGA-n még mindig.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
duronx
senior tag
válasz Redneck #26855 üzenetére
Meg fogsz lepődni, de full hd-ban fut a játék! Nem a singel hanem multipalyert játszom, általában 16-32es partikban, az fps nem tudom mennyi, de nem szaggat, élvezhető a játék. Nekem is meglepő, de megy
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Redneck
nagyúr
válasz duronx #26853 üzenetére
Multiban 32 vagy 64 fős mapokont? Értelmes felbontáson aligha (1440x900-tól fölfelé). Single gépigény semmi a multihoz képest és a BF a multiról szól. Nekem is Highon nagyon jól fut a single de a multiban lejjebb kell venni hogy 60 fps legyen.
Kell neki legalább 4 szál (inkább natív 4 mag mint egy HT-s i3, de azzal sem vészes) , 4GB RAM és egy közepes 1GB-os VGA.
FoLey-v:
CSGO-hoz és single játékokhoz valóban elég lehet de a BF multi kéri a vasat.Haveromnak odaadtam a 2. gépet (E6500@3,67Ghz, 2GB HyperX, 4850 1GB GDDR5)
1024x768-on full lowon megy 90-150 fps között, és nem a RAM kevés.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz #94257664 #26848 üzenetére
Természetesen van. "Oldal felkeresése" tehát be kéne írni a címsorba.
FoLey-v: menni megy, de elég sok újabb játékban nem hajtja ki egy 2 magos, ha ilyen relatív alacsony felbontáson kell csak dolgoznia. Mióta 4 magost tettem mellé, azóta a Metro Last Light is gyönyörűen fut vele (de már a BF BC2 multinak is erősen ajánlott).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
feltettem a 10.10-est és most elvileg megy, böngészek még egy picit, hátha jöön az ördög....
a platformfrissítés nincs meg, úgy mint az összes többi.
kövezzetek meg de egy jól konfigolt vírusírtó ezeknél a win lassítóknál sokkal többet ér.[ Szerkesztve ]
-
-
-
FoLey-v
addikt
válasz #94257664 #26840 üzenetére
Próbáld ki régebbi driverrel vagy tedd fel a 24 ESR-es ff-t.
Kérdésem az lenne,hogy BF3 multi alatt 80%-os a gpu kihasznàltság AMD A6 procim nem elég neki ATI HD 4850-hez?
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz #94257664 #26840 üzenetére
Firefoxban beállításban lesz valahol,mert most teloról nem tudom meg mutatni,bár nekem az sem vállt be csak a régebbi 24-es ESR verzióval szünt meg.
-
törölt tag
ezt miért csinálja?
nagyon frusztráló, ráadásul, nem csak ph-n:
mod: aki nem látja, fura dolgot művel a betűkkel.[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Komolyan elbizonytalanodtam a mai napon....... kb 2-3 hónapja sz@rt be a 4850 esem.... hát most itt vagyok apáméknál.... és gondoltam bele rakom az ő gépébe.... hátha megjavult magától :'D .... de ugyan azt csinálja mint ezelőtt.... A windows nem indul el kék halált kap.... Csökkentett módban elindul...és hibátlanul működik csökkentett módban.... semmi baja nincs... de amint normálba indítom a Windows 7 AERO val .... akkor össze esik a kép egy nagy kék "masszává" és kék halál lesz a következő képkocka...
Csökkentett módban ki írja az eszközkezelő hogy HD 4800 series... meg hibátlan stb stb.... Szerintetek egy bios frissítés megoldja a problémát ??? Mert csökkentettben hibátlanul fut... a full hd youtube videó is... 3D ben csak a counter strike 1.6 ot sikerült elindítani... a többi játék nem indult csökkentett módban sajnos... de a cs 1.6 hibátlanul ment... pedig ott van OpenGL is...
De lényeg a lényeg... ezek alapján egy BIOS frissítés megoldhatja a problémát ??
Szerk.: Valamint csökkentett módban is lehet BIOS-t frissíteni ?? Csak mert máshogy nem indul el evvel a videó kártyával a gép :\
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ok, thx.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
hi!
most untam meg a guglit...
Sapphire HD 4870 Vapor-X 1 GB GDDR5
mennyi a teljes max fogyasztása?alkérdés: (másnak kell tanácsot adnom, mielőtt rádugná...)
ASUS P-50GA 500 W
+12V1
+12V2
+12V3
16A
18A
18A
tehát 3-ra osztott ág.
fizikálisan a 2*(6+2) megvan.thx.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
Üdv all.
Lenne egy kérdésem illetve gondom.
Szereztem egy msi hd 4870 et tudom nem mai darab de nekem elég lenne .. viszont a gyári hátso ventis hűtése kuka... Vettem rá egy arctic l2 pro-t + a gép oldalába van egy 12 centis venti de igy is horrorok a hömérsékleti értékei. VAgy csak szerintem??AMD volt AMD van AMD lesz
-
addikt
válasz dealerman #26821 üzenetére
A wolfenstein nem megy xp-n, sőt semmilyen 32bites rendszeren sem. OS Minimum: Windows 7 or above (64 bit)
A képről nem az jön le, hogy felmenne. Azt jelzi, hogy már minden a legújabb csak a telepítéskezelőt és a hydravision-t akarja frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
dealerman
aktív tag
akkor win7-re felmegy ? pont valamelyik nap raktam vissza a 8.1-et ........
underground techno will never die
-
dealerman
aktív tag
most akkor rakjunk fel XP-t ha ki szeretnénk próbálni az új wolfenstein-t ? gratulálok AMD
underground techno will never die
-
Redneck
nagyúr
válasz zsoleszka17 #26818 üzenetére
Királyság! Remélem frankó lesz. Nekem OFC kábeleket kéne forrasztani de legalább egy tucatot
-
Redneck
nagyúr
válasz zsoleszka17 #26816 üzenetére
Az eredményről képet és beszámolót azért dobj majd
-
zsoleszka17
tag
válasz Baryka007 #26815 üzenetére
köszi igen ilyen vékony cinem van és mázli mert anyám pont ilyenekkel fogalkozott elég sokáig! csak cinező nincs megfelelő és el*aszni nem szeretném ezért vagy valakihez elviszem aki ért is hozzá vagy kell venni egy cinezőt nincs mese.
-
Baryka007
őstag
válasz zsoleszka17 #26814 üzenetére
Azon a helyen nagyon kényes dolog lenne forrasztani... De ha mégis megpróbálnád nagyon vékony cint vegyél. Esetleg ha van egy ismerősöd aki tud ilyen kényes dolgokat forrasztani. És van neki olyan vékony cinje... Avval megpróbálhatnátok, de vigyázz ne hogy két SMD-t összeforrasszatok mert akkor aztán lesz baj
Szerk.: Valami ilyesmit, de ha van ennél vékonyabb akkor olyat vegyél!
[ Szerkesztve ]
-
zsoleszka17
tag
és erre tud valaki valami megoldást ? kipróbáltam a kártyát működik nagyon szépen! de ez valami ellen állás elvileg és nem akartal beterhelni dárga játék lett volna.
-
Baryka007
őstag
válasz zsoleszka17 #26812 üzenetére
.... Kicsit mellétrafáltam
-
törölt tag
hello
vettem egy sapphire 4870 1gb toxic karit, az lenne a kérdésem, hogy a crossfire mennyit, dob, mennyit eszik, hogy kell megcsinálni? -
Baryka007
őstag
válasz zsoleszka17 #26809 üzenetére
Szerintem megy SMD nélkül is... De azért ne alapozz arra amit mondok... az SMD led csak induláskor meg hibánál világít... plusz nem is eszik sokat... szóval gondolom hogy nem mennének tönkre az ellenállások... e-miatt... de még egyszer mondom ez egyáltalán nem biztos hogy így van... Ez csak az én véleményem.
-
zsoleszka17
tag
sziasztok! vettem egy gtx 285 overclock verzíót és nem tudom nem néztem nagyon meg amikor megvettem de amikor haza hoztam a gpu másik oldaláról amit nem véd hűtés onnan egy SMD letört az smd megvan! de vissza kéne forrasztani! ha nem forrasztom vissza akkor nem működik? még nem mertem kipróbálni!
http://www.xin.at/thrawn/pics/hw/285gtx/cap_broken_1.jpg
így néz ki pont az enyém is csak nem ilyen dúrva erős törés csak levált lazán a helyéről
[ Szerkesztve ]
-
Zsami
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Radeon HD4850 1G GDDR3 PCI-E HDMI/DVI-I/VGA kártya.
Tegnap egyik percben a windows7 64 bit kék halálra ment, és az újraindítás után két oszlopban piros
pöttyök voltak láthatóak. Kipróbáltam másik gépen is , ugyan az. Abban a pillanatban mikor a Windows képernyője beindulna kék halál.
Mi lehet a probléma? Érdemes e vele foglalkozni, megjavíttatni, vagy nem?
Köszi előre is a válaszokat.Esetleg valami videokártyát ha ajánlanátok a gépbe, nem olyan drágát.
PCI-E 2.0 van a gépben. -
BRABUS113
aktív tag
talán megpróbálni úgy felrakni mint ezt?!
http://www.dynamicart.hu/blog/ati-hd4000-driver-windows-8-1-alatt.html
igen ez a legutolsó win 8.1 driver
8.970.100.1100 / 2013.04.29.[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
BRABUS113
aktív tag
http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%20XP%20-%2064&RenderOnServer=true
az XP-s drivert valaki próbálta win 8(.1)-n?
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Redneck
nagyúr
Minimum 14.4 kell a Wolfhoz és a WD-hez hogy menjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest