Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Érdeklődnék, hogy valaki probált már lejátszani a YT-on 4k UHD felbontású videot?
Mert én akárhányszor megprobálkoztam vele lefagyott a gép Kékhalállal és phizicaly dump memoria feliratot tudtam kibogozni és 45 mp-től számolt vissza , gondolom az ujrainditásig,de azt nem vártam meg.Szóval ez azért van mert a 4850es 1gb memoriával nem tudja lejátszani a videokat vagy nálam van valami egyedi probléma? Amugy a gépbe még egy X4 965BE CPU és 8gb 1600mhz DDR3 ram van. Asrock 970ext4es lap
-
frizso
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy MSI GT725 notit amibe egy Ati Radeon Mobility HD 4850 512Mb vga van.
Elég combos kis kártyának tűnik, de eddig még nem sikerült megtalálnom, hogy melyik Catalyst az amivel a legoptimálisabban funkcionál?!
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Jelenleg a 9.7-es verzió van fent ezzel 3dmark06 alatt 9800 pontot produkál, de ha felrakom a legújabbat, akkor már csak 9200 pontot hoz
Mivel nem egy mai kártya gondolom, valami régebbi Catalyst hozza ki belőle a maximumot, de melyik?
Köszi a segítséget -
Visormail
addikt
válasz
Baryka007 #26691 üzenetére
Ezek a kábelek nincsenek felkészítve számítógéphez való használatra, egyéb eszközökkel (asztali dvd, set-top-box, stb) nem jön elő a jelenség, ezért nincs is rajta a print screenen hiszen a kábelben keletkezik a hiba. Én is vettem egy svideo->scart átalakítót [link] azzal is rossz volt a kép a tv-n (remegett az egész, vibráltak a színek), mondta a boltos is hogy igen számítógéphez nem szoktak jók lenni.
Írtam itt joecontra-nak aki szakértője ennek a témának, készített vga->scart kábeleket rendelésre is, cikket is írt itt róla, tervrajzokat is közreadott hogy kell jól megcsinálni. Ő azonnal mondta, hogy szedjem szét az átalakítót és kössem össze belül a scart 15ös és a 20as lábait. Ezt megcsináltam és meg is javult, lehet hogy ugyanazt kellene csinálni a te kábelednél is, de én nem tudom. Szóval neked is azt ajánlom hogy kérdezd meg tőle nagyon rendes, segítőkész tag.A 25Hz szerintem rendben van, az én crt tv-met is arra lehetett állítani svideo-n keresztül.
-
Baryka007
addikt
Valakinek van valami ötlete a problémámra?
vettem egy S-VIDEO -> SCART kábelt és összekötöttem a TV vel a számítógépet ... azonban a TV-n csak piros csíkok futnak vízszintesen... de ha a print screent megnyomom ezt a képet kapom
Szerk.: Hozzá tenném hogy a TV felbontásánál 25 hz es frissítési freki a max amit enged... ???
-
törölt tag
válasz
seniman #26686 üzenetére
Nem éri meg ... használtan a környéken (Miskolc) nem lehet kapni. Az új hűtő ára a kártya jelenlegi árához képest horror. Kb. 8-10 ezret ér a kártya, tuti nem fogok hozzá venni 4-5 körül hozzá hűtőt
már csak azért se, mert amúgy funkcionál, csak a venti hangos. Ezért gondolkozok valami DIY megoldásban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Starboard #26682 üzenetére
Üdv!
Ezt akartam írni múltkor hogy a 100hz-es TV-k nagy része 50hz-es csak a különböző képjavító algoritmusok miatt írják 100-hznek. Azt pedig ne felejtsd el hogy nem valószínű hogy jól járnál az 1080p@100hz üzemmóddal még akkor sem ha működne. Nekem 400/200 hz-es panel van a TV-ben de 1080p-ben 60hz-en játszom. Állítsd át a Catalystot normál nézetre és egyből állíthatsz mindent.
-
törölt tag
Ahogy korábban már írtam itt, van nekem egy ilyen 4850-es kártyám.
A ventije már elég hangos. Viszont, ha leszedem a borítást, és egy 9 centis ventit teszek a hűtőbordára, akkor magasabb hőfokokra kúszik fel, mint a gyári megoldással. Kérdésem az lenne, hogy miért? Számít a műanyag borítás megléte? Mert ahogy így elnézem, elég szellős, nem egy zárt, légalagút rendszer. A másik, hogy valahogy nehéz elhinnem, hogy egy 9 centis venti kevesebb levegőt kavarna, mint a gyári.
Vélemény? Vagy inkább két 8 centis ventit kéne rávarázsolnom?
-
törölt tag
válasz
Adoka120 #26681 üzenetére
Milyen idős a gép? Csak azért kérdezem, mert csoda, hogy eddig nem mondta be az unalmast. Az Asus egyik legelb@szottabb szériáját vetted meg. Itt van a lábam mellett egy ilyen. Az amd szerint bírja, a tapasztalat meg azt mutatja, hogy 2, max. 3 év után leugrik a gpu a nyákról, és/vagy egyszerűen elfüstöl. Az enyém 2 év és 2 hónap után döglött meg. Még szép, hogy 2 év gari van rajtuk. Egy kalap fos a hűtése, nincs rendesen megoldva. Házi megoldásokkal lehet rajta javítani, de az se örök élet garancia. Ez, egyszerűen egy szégyen. Ha még garanciás (bár kétlem, mert az enyém is már 4-5 éves), akkor a tanácsom az, hogy hajtsd meg alaposan valami teszt progival, játékkal, hogy füstöljön el, és cseréljék ki, és az újat meg add el, persze a vevőt figyelmeztetve a gyári hibára. Ha nem garanciás, akkor pedig azt tanácsolom, hogy vidd el egy hozzáértő személyhez ( pl. kreten67 , nagy tapasztalat van a témában), és kérd a segítségét optimalizálni a hűtést.
-
Starboard
csendes tag
Üdv tévé csere volt...
.
Most kéne a Catalistnak valami kezelő felülete de nincs, ez miért van?Élsimitás stb.
-
Visormail
addikt
válasz
Adoka120 #26679 üzenetére
Félni félhetsz, lehet hogy előbb tönkremegy mint egy modernebb széria tudja a fene, de tenni ellene nem tudsz max külső laptop hűtő alátét bigyóval. Ilyen az egész HD4es sorozat, az újabbak már sokat javultak energiamenedzsment, melegedés szempontból is.
Hibás adat volt természetesen, aidánál is előfordul nem csak speedfannál. -
Adoka120
tag
válasz
Visormail #26678 üzenetére
De akkor nem kell féljek ?
Nem lesz ebből nagy gond?
Meg lecseréltem a pasztát azonnal vissza a hűtő minden bekapcsolom gépem speedfan és ot volt egy olyan hogy core 254celsius fok. de felete ott volt core 55fok gpu 55, alaplap 55 az mi volt?O szét volt szerelve rá fogtam a hőcsöre nem volt 254fokos épp hogy csak langyos volt
-
Visormail
addikt
válasz
Adoka120 #26677 üzenetére
Igen. Első 2 hónapom ASUS K50AB-vel
"Ha még a diszkrét kártyát is aktiváljuk akkor lesznek csak igazán magas hőmérsékletek,
a GPU egészen 100fokig melegszik és mivel egy hőcsövön van a CPU és GPU ilyenkor a proci is 85 fokig elmegy.
Ezek a hőmérsékletek ijesztőnek tűnnek, de Proci akár a 100 fokot is elviseli AMD szerint." -
Adoka120
tag
Sziasztok!
Van egy Asus k50ab típusu laptopom és nem tudom ez a videokari hőfok normális e.
ATI Radeon hd4570 van benne és netezek + néha film akkor 70-80 fok között van ha játszok 90-et is eléri ez normális ennél a széréínál??
új bronz paszta van rajta és kipucoltam a ventit hőcsövet letisztogattam.
hangsúlyozom ez laptop -
Visormail
addikt
válasz
Starboard #26674 üzenetére
Hello, szerintem itt kérdezz rá LCD TV topic és először a tv pontos típusával kezdd, hogy egyáltalán csak olyat vettél ami a beállított 50Hz-et majd megduplázza: [link] [link] [link] [link]
vagy olyat vettél, ami tényleg valós 100Hz-et tud [link] és azt mondják hogy arra kellene állítani, akkor meg itt kérdezz rá:
AMD Catalyst™ driverek topikja -
Starboard
csendes tag
Üdv.
Vettem egy full hd 100 hz-s tévét.
Az első problémám, hogy a catalist a képernyő beállításoknál az 1920x1080 felbontást csak 60 hz engedi,ez miért van.
Szar a kép...és az asztal eleme:i tálca,ikonok kilógnak a képernyőből.
-
juve600
nagyúr
üdv
barátom HD 4870-es kártya,win 8.1 64 bit,az alábbi probléma
sniper elite v2,bf 4,cod black ops simán futcod 2,cod 4,cod ghost el se indul rajta
mi lehet a probléma? drivert már vagy ötöt próbált
thx -
seniman
veterán
válasz
ThodEE #26667 üzenetére
Pontosan.Nagyon tutin be lehet lőni,hogy mekkora hőmérsékleten hogyan pörögjön.Nekem a gyári idióta bios egész 70 fokig alapon kergeti a ventit,100%-ra csak 110fokon kapcsol
Most már tudom miért hullottak ezek a kártyák,mint a legyekAz én beállításaim szerint alapjáraton,szobahőmérséklet függvényében 35-40% körül megy a venti,100%-ot már 80 fokon kapcsolja,a leggyilkosabb játék közben sem éri el a 80fokot
-
ThodEE
őstag
-
swoody
senior tag
válasz
ThodEE #26662 üzenetére
Szerintem megérte kitakarítani, pasztázni.
Azért nem is gondoltam rá, hogy takarítani kéne mert kb. 3-4 hónapja csináltam, a fene hitte, hogy ennyire poros.
Max hőfokot ne nézzétek mert kb. 1-2 percnél kapcsoltam 100%-ra a fan speed-et.seniman: Olyan ragasztom pont nincs.
Voltam jópár boltba de sehol nem találtam, régebben már mintha kérdeztem volna és 1mm-est ajánlottak itt.
Ezt néztem ki amúgy: [link] -
seniman
veterán
válasz
swoody #26656 üzenetére
CPU alá nem szokás,csak Atomoknál szokták.Ne kérdezd miért,nem tudom.A gappad nem öntapadós,csak egy picit tapad,hogy ne potyogjon le amíg összerakod,szerintem a kétoldalú hővezető ragasztóval kevered,amivel ramsünit,meg chipset hűtőt raknak fel.
A vastagsága nagyon fontos,mert ha túl vastagot teszel,az egész hűtést eltartja és a gpu nem fog érintkezni a hűtőfelülettel........
-
dzsoo
csendes tag
válasz
Baryka007 #26660 üzenetére
Ha ref nyákos a kártyád, akkor nincs sok dolgod, ha az egyszerűbbet akarod akkor elég 1 ceruza, ha a nehezebbet akkor páka ellenállás.
Amugy arra szolgál, hogy + feszt adj a gpu-nak vagy éppen a ramoknak. Mert ugye gyárilag 1.2v fölé nem enged, ezzel meg tudsz 1.4fölé is menni. [link]
-
dzsoo
csendes tag
Van nekem egy, MSI 4850 2D1G OC kártyám, és voltmodolni szeretném, de csak a referenciához találtam képet, hogy azt hogyan kellene. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
-
swoody
senior tag
válasz
Redneck #26655 üzenetére
Alap gyári hűtő van rajta azt meg addig lehet húzni amíg benem kattan, de szerinted a biosba hogyan érdemes hagyni a venti pörgését, mennyen úgy hogy érzékeli a hömérséklet vagy pedig pörögjön maxon?
Most amúgy éppen gappad-et nézegetek, csak nem tudom milyet vegyek.
1,5 mm vastagság lesz szerintem ahogy a fórumot olvasgattam, csak azon töprengek, hogy egy vagy két oldalas legyen a tapadó felülete. A hőátadó képessége (3.2W/mK, 6W/mK) gondolom amelyik nagyobb az a jobb.
Amúgy hülye kérdés de asztali cpu alá nem lehet rakni ilyet?
-
Visormail
addikt
Ha valakit érdekel a 3dmark vantage demo eredményem (minden alapbeállításon nem is enged semmit változtatni), 13.9 legacy driverrel: P7652 with ATI Radeon HD 4850(1x) and AMD Athlon X4 740
-
swoody
senior tag
válasz
Redneck #26644 üzenetére
Még szerencse, hogy nincs mostanába kedvem játszani go-val, szívem szerint 1.6-ot tolnék csak tele van sajna csalóval, külföldiekkel meg nem szeretek ping miatt.
seniman: Igen csak ha olyat veszek ami kompatibilis az uj foglalatokkal akkor elvesztem azt az előnyt, hogy olcsón vegyek valami kifutó darabot.
De amúgy tutira újra fogom pasztázni vagy átnézem jobban cpu-t mert néztem külföldi fórumokat és valakinek 35°C-os volt a E8400 gyári hűtővel míg nekem 50°C ha nincs terhelve. -
Redneck
nagyúr
-
Ano
senior tag
Eladó az Asus 4870 512MB karim S1 Accelero hűtéssel, ha esetleg valakit érdekelne ... teljesen tökéletesen működő, sosem tuningoltam ... érdeklődni PÜ-ben
Eladás oka: R9 270-re váltottam ...
-
seniman
veterán
válasz
swoody #26642 üzenetére
Ha olyan cpu hűtést nézel ami multi foglalatos akkor annyit szánsz rá amennyi érzésed szerint belefér a havi költségvetésbe.Azért jó a multis,mert azt fel tudod szögelni egy esetleges következő konfigra is.Vga hűtésre nem áldoznék túl sokat,ráadásul ott is olyat néznék ami sokféle felfogatással rendelkezik......
-
swoody
senior tag
-
davebesze
csendes tag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy megadta magát a 4870-em (Sapphire HD4870 512 GDDR5). Ha benyomom a gépet, akkor beindulni beindul, de nem pörög fel mint ahogyan szokott, és nincs semmi biosz hang, csak a képernyő írja, hogy "NO VIDEO INPUT". Az előjele az egésznek annyi volt, hogy elkezdett csíkozódni, aztán utána sok kis fehér pixel össze-vissza villogott a monitoron, és újraindult. Ekkor még semmi baj nem volt utána, itt már gondoltam, hogy valami nincs rendben. Aztán a második ilyen esetnél már nem is indult újra, semmit nem csinál. Ezek szerint akkor ennyi volt az élettartama ? Felesleges lenne szerelőhöz vinni ? Valakinek volt még ilyen problémája ?
Előre is köszönöm !
-
Redneck
nagyúr
válasz
swoody #26639 üzenetére
A CS:GO valamiért nagyon szarul van megírva. Én sem értem. A legszarabb Source motoros játék amit láttam. Én is tolom de vannak anomáliái szóval ne arra alapozz. Húzd meg a procit amennyire tudod aztán jöhet a VGA tuning. Az a baj hogy nálam pl a BF3 nagyon jól fut 70-re fixált fps-sel, de a GO még 150 fölött is megakad néha (szerintem szerver oldali a dolog). Mivel nem csak én tapasztalom ezt ezért nem is stresszelem magam rajta. Mivel mióta létezik CS azóta nyomom, így baromira zavar, így a GO megmaradt funnak nálam. Remélem sikerrel jársz és találsz megfelelő beállítást!
-
Redneck
nagyúr
válasz
seniman #26636 üzenetére
Nem de ennyi erővel nincs is értelme kártyát cserélni csak komplett gépet... Vagy akkor már inkább új gép helyett konzol, a régi meg jó lesz általános dolgokra. Értem amúgy mire gondolsz de nem vagyok híve az alkatrész csereberének. Inkább x évenként venni egy jó konfigot.
-
Redneck
nagyúr
válasz
swoody #26632 üzenetére
Itt van a 4850-ek összehasonlítása ph!-n. Nekem nem melegedett nagyon, ha jól emlékszem legmelegebb nyári hőmérséklet 72 fok volt, de az már extrém esetben. A Sapphire Edition egyébként jóval rövideb mint a gyári nyák és a többi gyártó nyákjai.
Új hűtőben ne gondolkozz már, nem érdemes. Túl sok ráfordított pénzt igényel. Inkább forgasd be majd a kártya árát egy másikba. Minimum 7770 amit érdemes 4850 után venni jelenleg, bár inkább 7790 és főleg 7850. Gyűjts inkább, jó tanács!
-
seniman
veterán
-
swoody
senior tag
válasz
Redneck #26631 üzenetére
Fuu nekem a gyári téma van, tegnap játék alatt 104°C-ig ment fel a memoria rajta.
Jó kicsinek látszik a kártyád pedig gondolom ugyan akkorák a 4850-ek.
Igazából most azon gondolkozok, hogy adjam-e el (7 ezer) vagy mivel nem akarok annyira újítani vegyek-e rá egy jobb hűtűt de akkor már csak kéne venni a cpu-ra is egy normálisat a stock helyett....
-
seniman
veterán
válasz
swoody #26629 üzenetére
Passz,nem ismerem azt a kártyát,óvatosan lépkedni kell felfelé aztán lesni a hőfokot,meg hogy nem hibázik e a kártya.........
Esetleg nézz referenciaadatokat más gyártóknál,hátha valamelyiknél volt OC kivitel.Érdemes azokat az órajeleket megcélozni,de föléjük gyári hűtéssel nem mennék......
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudnám müködésre bírni a 10.10-es driverbe a fan control menüt? Hiába írom át nem történik semmi.
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem új gépet, a régit pedig eladtam egy ismerősömnek. Ebben egy Zalman hűtős Gigabyte 4850 üzemel. [link]
A ventije folyamatosan 100%-on pörög, mert elvileg nem lehet állítani a BIOS-ból a sebességét, mivel ha jól emlékszem csak 2 eres a venti kábelje.Tudtok esetleg vmilyen megoldást amivel vhogy mégis lehetne állítani a fordulatszámot? Vagy csak a teljesen passzív hűtés jöhet szóba? Ha igen, akkor tudnátok vmilyen olcsóbb megoldást ajánlani? Mert így rohadt hangos a gép.
Köszi.
-
seniman
veterán
válasz
and1ao #26620 üzenetére
Biztos van szebb,jobb újabb,de azért nem rossz a dinoszaurusztól az F1 2013 ultra beállításokkal átlag 30fps
HD6450 után olyan,mint egy hiperűr-ugrásEnnél nagyobb dögöt úgyse bírna a gép,meg a monitor se tud nagyobb felbontást........
Az elégedettségem sugárzott a hsz-emből,nem 7990 tulajokat akartam meggyőzni,hogy pénzt dobtak ki az ablakon....... -
1.0.1.7
csendes tag
Letoroltem a drivert.Jatszottam kicsit.Kileptem es ismet kekhalal.0x00000BE koddal..... :-(
-
1.0.1.7
csendes tag
Ja és a 13.9-es driver van fent.
-
1.0.1.7
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.Van a tulajdonomba már egy ideje egy 4870-es ATI..Egy bizonyos játéknál. Pl Mafia 2 szeret fagyni,egy meghatározott időn belül.Most pedálul dobott egy kék halált,szét esett a kép és bejött a kék képernyő.Ezzel a hibakódal:0x00000DA.Aztán ujrainditottam a rendszert és ahogy bejelentkeztem megint kék halál ezzel a hibakódal:0x0000019.Van ötletetek mi lehet ez??Nagyon elszomorít... -
Redneck
nagyúr
Srácok!
Írtam egy cikket Logout-ra az fps limitről. Akinek szoktak lassulás gondjai lenni játékokban olvassa bátran!
-
Redneck
nagyúr
válasz
F e Z o #26613 üzenetére
Szerintem is elég az AB. Akkor kell bios mod ha a kártya többet bírna mint amit az AB enged. Ha nincs már gari persze. Bios csere= garvesztés. Már ha kiderül...
Amúgy lehet hogy XP-n jobban ment és a Win7 driver szépen visszavette az erőt akárcsak a régi vs új driverek esetén. Elérték céljukat, vettél egy újabb kártyát.
-
lemusz
addikt
Igen, valószínűleg a biosz. De már lényegtelen, fogtam magam elmentem a legközelebbi kiskerbe itt miskolcon és vettem egy Sapphire 1gb gddr5-ös 7750-est. 1-2 hónappal későbbre volt betervezve ez a kiadás és egy 7770-essel, de már mindegy, jó lesz ez így. Belelfáradtam az ide-oda kötözgetésbe, meg bioszozásba. :S Azt megfogadom magamnak, hogy ezen a 7750-en nem nyúlok a bioszhoz, de szerintem még az órajelekhez se...
-
lemusz
addikt
Sziasztok! Új lapom, procim és ramom van. A VGA még marad egy pár hónapra. Viszont arra lettem figyelmes, megváltozott a texture fillrate... 26-27K helyett 20-20.8K van. Shaerdnél meg 800 helyett 640!
Mostani kép róla:
Egy régi kép, alapórajelekkel:
2.0-es busz lehet az oka? Még annyit infóként elmondok, hogy nem ment könnyen a beszerelés, telepítés. Mikor összekötöttem mindent, nem volt kép a monitoron. Több óra hosszas görcsölés és ide-oda kötözgetés után arra jutottam visszateszem biosmódosítással alapórajelekre a kártyát. RBE megnyitásakor jutott eszembe, hogy ott azt a subvendort, mintha megváltoztattam volna még 2010-11 környékén. Szóval keresteme gy régi bioszt, amin a subvendor alatti rész nem HD4850, hanem (unknown) és utána már jó lett...
-
Tomi0703
addikt
válasz
and1ao #26606 üzenetére
Tényleg. Rajta van a dobozon is...
Amúgy abból gondoltam, hogy korábban linkeltem egy 512-es Asus-t azon is hasonló hűtés volt és az ref volt (vagyis azt mondták nekem) és hasonlított ehhez.
Mindenestre nem tudom, ez ajánlott hűtés vagy a gagyik közé tartozik? Nagyon játék alatt nem láttam, tegnap csak próbaképp elindítottam valami játékot náluk, a venti alapból 35-40% között megy és van hangja, játék alatt felment 50-55-re ott már azért lehetett hallani rendesen.
Amúgy 11k volt. Kicsit sokallom, de legalább helyben volt, nem kellett postázgatni és láttam, hogy mit veszek meg. -
Tomi0703
addikt
Bár óva intettetek a ref hűtősöktől, mégis egy Asus EAH4850/HTDI/1G-t vettem. Toxicokat nézegettem, azt is akartam venni, csak ilyen-olyan okok végett sajna nem jött össze. Azért választottam ezt mert helyben volt, eladó korrekt volt, nála kipróbáltam, játék alatt stb. Hangja viszont tényleg van, ahogy mondtátok.
-
seniman
veterán
válasz
F e Z o #26599 üzenetére
Köszönöm,3Ghz-en van most,értelmes alaplappal bírna többet is szerintem.Legalábbis hőmérséklet szempontjából biztosan,40fok fölé soha nem megy,pedig minimumon forog a ventillátor.De az sincs kizárva,hogy a mezei videokártyámmal már vga limitbe ütköztem.A régi procimat jobban lehetett ostorozni vele,E2140@2,7Ghz stabilan.
Közben találtam egy helyi tesztet is,ott QX9650-el hajtották......
-
Tomi0703
addikt
Egyebkent melyik az a 775-os proci ami mar kihajtja a 4850-et 1280*1024-es felbontason?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max