Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek a 4850, ha túlságosan felmelegszik, lekapcsol magától?
Kösz:piadex2
-
lsc
nagyúr
Ha csak cs-nél fagyott akkor biztosan a konfiggal volt gond ? Játéknál fent volt minden patch ? Nem egy kártya ettől jobban visszaveszi az órajeleit /a ramot is, ez meg azt nem állítja/ mégsem olvastam emiatt gondot. Akár a 4 giga ram is lehet a gond, egy-két lapnál az mch-nak kell adni feszt, főleg ha 4x1 giga felállásban van. Adatlapodat is kitölthetnéd, a tápodról sem tudni semmit.
-
daruu
tag
Pedig szerintem ettől fagyott, és csak CS-nél az a játék meg amúgy is prociból megy,és mióta beállítottam ATT-ben nem fagytam (lekpogom xD).2x raktam újra emiatt a gépem 2.x-ra az egész 200 as vinyót újra particionáltam és úgy is csinálta,szóval szerintem ez volt a baja.Amúgy 8400 as proci és 4Gb 1066 os ram és nincs húzva.Szóval ha szerinted más baj is van ne tartsd vissza, hátrányom nem származhat belőle
-
daruu
tag
válasz
1hijjanhusz #13193 üzenetére
már megtaláltam én is de azért köszönöm
-
daruu
tag
válasz
1hijjanhusz #13190 üzenetére
És az mi is mert én CCC használok, ha kapnék róla egy linket nagyon megköszönném
-
daruu
tag
Helló!
Nem tudjátok a Sapphire 4870 nek van e valamilyen energiagazdálkodási rendszere ami visszaveszi a feszt, meg lehet órajelet is, ha nincs kihasználva a kártya?
-
Zefír
őstag
Köszi srácok a választ..Már megoldódott.
-
emre
veterán
Azt azért illik hozzátenni hogy 1-2 régebbi játékhoz a DX9-et célszerű frissiteni.
Találkoztam olyan játékkal ami hiányolt néhány dx9 fájl-t.
Én a 2009 augusztusi dx9-et tettem fel, mivel nem volt kedvem a hibaüzenetek alapján fájlonként leszedni azokat a dolgokat amiket hiányolt a rendszer.Ez persze nem jelenti azt hogy általános probléma, és hogy te is így jársz, de szvsz tuti ami tuti....
-
jss
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #13182 üzenetére
THX!
-
jss
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #13180 üzenetére
És ez azt jelenti, hogy a Win7 telepítésekor automatikusan települt a directx11 is?
-
jss
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #13178 üzenetére
Az nem gond, hogy a 4870 csak a 10-et tudja? Vagy én tudom rosszul?
-
jss
aktív tag
Sehol nem találok Win 7-hez letölthető DirectX 10-et. Tudna valaki segíteni?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy HD4850em, Accelero S1 van rajta egy 12cm-es Noctua ventivel. Eddig nemvoltak ilyen bajok, nist most, sőt 1hónapja még csodáltam is.
Na de arról lenne szó, hogy eddig a gpu 20fok körül volt IDLE memo-k megy 30körül.
Mostanában nem nézegettem ahőfokokat mondván minek.. De most valamiért rányomtam az everestre. És láss csodát 102fokot írt GPU-ra IDLeMEmok meg 80.
Megnéztem az s1-et , leszedtem, újra feltettem, a Vram hűtőket is visszatettem mert 2 le esett. A ventillátort is megigazítottam, pont a momoriák és a gpu fölött van. de így is 94fokos IDLE .Ja és a 3 értékből csak 2 hőfokot mutat MemIo-t és a DispIO-t.
Mi lehet a baja?
Egyébként, maga az S1- hideg., és megfogtam a V-ram bordát is és az is -
Gyufaaa
veterán
válasz
Renaissance9 #13155 üzenetére
Az a konfig (de bármelyikről is legyen szó) megérdemel egy minőségi tápot. Egy CHIFTECH vagy az olcsóbb kategóriából minimum egy FSP-t. Az már a pénztárcádhoz mért, hogy melyiket választod ami a teljesítményét is illeti. Bár tápból érdemesebb nagyobbat venni, ha netán rendszer bővítés van, az már ne legyen ismét szűk keresztmetszet.
-
realmadrid92
tag
válasz
FireKeeper #13170 üzenetére
és ebben a programban mit kell nézni hogy stabil-e a rendszer, ill. egy 4870-nek kb hány foknak szabad max lennie, hány percig kell hogy menjen a teszt?
-
fagy53
nagyúr
Nem ismerem azt a Sapphire 4850-et, de ha négyvezetékes a venti, azaz PWM-es, akkor mindig marad egy bizonyos fordulatszám ami alá nem lehet vinni. Az ATT-ben beállíthatsz akár 1%-ot is, de semmi értelme. mert a min. fordulaton fog forogni.
Nálam ez a min. kb. a max ford. fele, hasonló lehet a helyzet nálad is, ha hallod a ventit. -
killer1203
senior tag
válasz
realmadrid92 #13169 üzenetére
Furmark a neve, de azt nemszoktam használni.
Kicsit lemaradtam.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
realmadrid92 #13169 üzenetére
igen van, a neve Furmark
a.k.a. szőrös fánk -
realmadrid92
tag
válasz
killer1203 #13168 üzenetére
Gondoltam hogy játék alatt minden kiderül, de én igazából egy programra gondoltam, mint pl: prociknál a prime95..
karinál is van ilyen,? -
killer1203
senior tag
válasz
realmadrid92 #13166 üzenetére
Én 2x lefuttatom a vantaget meg 1-2óra játék, ha ezt birja akkor stabilnak mondom.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
realmadrid92 #13166 üzenetére
játszál vele, aztán majd kiderül .
-
realmadrid92
tag
Azt hol tudom kipróbálni/megnézni, hogyha emelem a 4870 1gb-om órajelét mondjuk 800/1000-re, akkor megy-e, ill. stabil-e?
-
pempellini
senior tag
A jó öreg 4870&wolfi[link]
-
fLeSs
nagyúr
kérdés:
az ATI CCC manuálisan minimálisan 29%-ra engedi csökkenteni a venti fordulatszámát (Sapphire 4850 1GB). megpróbáltam 29% alá menni úgy, hogy készítettem egy profilt, és a profilfájlban átírtam ezt a 29-es értéket (próbáltam 0, 10, 20-at is), de ezeket már nem veszi figyelembe.
szal, hogyan lehet 29% alá menni? a GPU-m 36 fok idle, nyugodtan lehetne melegebb, viszont a venti hangja zavar.
a rivatuner minimálisan 25%-ot engedélyez, de az semmivel sem lassabb, mint a 29%. -
lsc
nagyúr
válasz
katt777 #13160 üzenetére
Nem tudok róla, hogy az 5770 100/200MHz-en menne
?
A másodikra, 12xx felbontásra egy 5770-et nem hiszem hogy sz@rrá kellene tuningolni, azért nem akarok 50-et. 5770-et berakod a gépbe, idleben rendben van, ha kell van teljesítmény is, nem kell külön program erre, ennyi.
Ha ezt a 100/200-as órajelet arra értetted hogy a 4870-ed annyit megy, akkor csak két kérdés, tudod minden kártyára garantálni hogy ennyit megy ? Nem fog ugrani frekvencia váltáskor ? Hozzáteszem a 4870 sem rossz, csak az igényeimnek egy 5770 jobban megfelel. -
sz.mich
tag
Az lehetséges amúgy, hogy mivel csak 512MB-os a kártyám (4850), dx10ben ezért futnak csak maximum 1280x1024en a játékok? Ugyanis a Devil May Cry 4 támogatja a dx10et, de hd-be nem tudom felnyomni, ami viszont dx9ben sima ügy.
-
katt777
félisten
Nem tudok róla, hogy az 5770 100/200MHz-en menne...
1hijjanhusz: Kihoztam 10127 gpu pontot Vantage-ből az 512MB-os karival is. 825/1025.ös beéllítással, 10.1-es driverrel. Amúgy az jó szar, BL- ben is nekiállt feketével kitörölni a képet, ahogy Heaven tesztben, csak nem felezett, hanem az autó nyoma maradt sötét.
lsc: Az milyen fasza, hogy CCC-vel (teszteltem) simán befagy a VGA olyan beállításokkal, amelyekkel ATT-val semmi gondja (sima kis 825/1025-ös tuning).
íne is használj ATT-t!
nV választ érdemes megvárni.
-
KaiotEch
nagyúr
Azért jó, hogy a Vapor-X "klán" csak a 9.10-es catalyst-et tolerálja... ha újabb van akkor felpörög és kikapcsolja a képernyőt... I'm lovin' it!
-
LamaCube
addikt
válasz
Renaissance9 #13155 üzenetére
Hát azt a tápot gyorsan cseréld le!Az én konfigommal(adatlapom) pl. mw2 -nél 245W vesz fel a rendszer.Ahogy nézem neked amd a procid és az tudva levő,hogy többet fogyaszt .
Bár alapesetben el kellene bírnia gondolok itt az indításra.A vga-ra rádugtad a tápot?(tudom alap,de sokan elfelejtik)Bár előző op-rendszerrel jó volt így szerintem a win7 zavarhat be valamiben,de a tápot cseréld mindenképpen.
Nekem egy FSP 400-as tápom van és semmi bajom vele. -
1hijjanhusz
senior tag
Van, aki 1,263V fölött jár
?
-
Renaissance9
csendes tag
Először is köszöm az infot! A táp csak most nézem nagy kidülledt szemekkel hogy 250es csak!
Ha nem is ez a baja de sürgősen intézek egy másikat!Megköszönnék egykét táp javaslatot is! www.aqua.hu itt vettem még a karit tavaly előtt ide szól a garancia! Örülnék neki ha ráfizetés lehetséges lenne mert akkor elhoznék egy jobb karit természetesen!
-
jss
aktív tag
Mivel lehet tuningolni a Saphire 4870 512 MB-os kártyát? Nekem egyenlőre 10.1 van fent, mert az volt kéznél, de az nem sokat enged.
Milyen tuning tapasztalatok vannak ezzel a kártyával? Nagyjából hány %-al hajtható túl?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Renaissance9 #13152 üzenetére
Az adatlapodon a tápodról nem látok semmi infót. A kártyát előbb a bolt megnézi, aztán küldi a szervízbe, ahol cserélik ha gáz van vele. Legalább is felénk így megy.
Hová szól a Gari? A Táp pedig nem hinném, hogy okozhat ilyet.
Persze a gépeknél sosem tudni.
-
Renaissance9
csendes tag
Üdvözletem ismét!
Felraktam a 9.9et de semmi változás!Mindezek mellett van uj fejlemény kivettem a videókártyát és bios-ban átkapcsoltam,hogy az alaplapi ATI-t használja és nagy csodára belépett a windows-ba és természetesen látja a 6giga ramot!Na most annak ellenére,hogy 2gigával működik a HD4850 attól még lehet az a probléma!Esetleg az előfordulhat,hogy a táp nem bírja el a dolgokat?Ezalatt azt értem hogy ugye két vinyó,dvd író,videókártya,6gb ram,mem kártya olvasó....! Mindenesetre,ha probléma a kártyával van akkor automatikusan cserélnie kell a cégnek ahonnan vettem?! Szeptemberig van rajta garancia,még annyit szeretnék megtudni hogy ilyenkor el kell küldenem majd a kártyát és ők bevizsgálják vagy, mennyek személyesen?!
-
emre
veterán
Attól tartok megvan a probléma.
Az ATT betöltött reg fájla okozta a gebaszt. Ha nem töltök be semmit, csak a kopasz ATT megy akkor teljesen hibátlan a cucc.Szóval semmi másról nincs szó mint hogy működik Katt777 lustaság elleni védelme.
Most kezdem elölről a beállításokat. A ram 1037-es már stabil.
-
RootRulez
félisten
válasz
killer1203 #13149 üzenetére
csatlakozom 9.9 a tuti...
-
RootRulez
félisten
válasz
killer1203 #13147 üzenetére
tanusítom...
-
Renaissance9
csendes tag
Értem!Először is köszi a segítséget!Örülök hogy nem a ramok a hibásak,és bízom benne hogy nem a VGA na de mind1!
Valójában azért nem értem mert vista 64bit-en mindkettő jó volt ram is meg a vga is és nem kékhalálozott!Csak úgy csak nem hibásodik meg!A biosban auton vannak a dolgaim,nyomtam is "load default settings"-t.És a különböző típus miatt meg szintén érdekel,hogy vistan mint ahogy már írtam működtek 1ütt!Mitévő legyek!köszi ismét!
-
emre
veterán
válasz
Renaissance9 #13144 üzenetére
A hibaüzenetnek semmi köze a ramokhoz. Mivel ez ATI driver vagy vga probléma.
A ramokat a megfelelő slot-ba pakolod?
Illevte a biosban a ram beállításokat tedd auto-ra, de lehet hogy ez sem segít, a különböző tipus miatt nem fognak együtt menni. -
Renaissance9
csendes tag
Üdv!
A következő problémára várnám a tapasztalatokat és ötleteket!
Tehát, Korábban Windows Vista 64bit-es rendszer volt fent ugyanazzal a konfiggal,ami most van,ugyebár már illő volt áttérni a Win7 64bit-re.Így is történt de,viszont ha berakom a 6giga ramot(2X2Kingmax,2X1Samsung)"korábban semmi gáz nem volt vele",de amióta Win7 van azóta nem enged belépni a rendszerbe mert a betöltés határán "kék halál"atikmdag.sys-re hivatkozva! kipróbáltam egyesével a ramokat mindig elindul a rendszer de max 2gb rammal,tehát 1x2gb ram az okés 2x1 is rendben de ezen felül kék halál!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
jss
aktív tag
Most vettem használtan egy Saphire Ati 4870 512 MB vga kártyát.
32 bites Win XP operációs rendszerem van.Milyen drivert javasoltok és honnan?
-
hd4870
csendes tag
Megint megadta magát az asus glaciatoromon a hűtés.
Mit tanácsoltok? Hűtőcsere megoldja a gondokat vagy gariba megint? -
emre
veterán
Mit lépnétek ha a 2-3 hónapos 4870/1Gb vga ATT teszt funkció alatt a ram órajelet a default 900-as értékről 500 körülire venné vissza? (518-on még hibázott)
ATT-t próbáltam másikat, driver 9.9, aztán rátettem a 9.12 hotfixet is.
Win7, 64, 7600hun ultimate, először aero-val aztán nélküle. Aero nélkül először normális volt, aztán megint kezdett čsökkenni. -
reset
senior tag
válasz
superecneB #13127 üzenetére
Hali!
Nálam is csinál ilyet a Bf2142 game a HD 4870-essel. Úgy lehet, ahogy Djure írta a #13134-ben... -
1hijjanhusz
senior tag
Van itt olyan aki, 4870 biosában 1,263v fölé vitte a feszt és úgy használja?
-
Djuree
félisten
válasz
nekem is van ilyen pár játékban
de ez xp-nél is ugyanúgy megvolt. játéka válogatja sztem. nem mind engedi alt-tabolni...
-
RootRulez
félisten
Hmm, megmondom őszintén nem olvastam végig
Akkor meg a játékkal vagy a mappal lehet valami gáz, netán drivereddel...mod:
Persze akármi lehet azon a pályán, ami a VGA-t nagyobb munkára készteti és máris jobban leterheli, hogy bemelegedjen. Szóval ez az elmélet sem elhanyagolható, csak valószínűtlen... -
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Silencer83 #13121 üzenetére
ilyet vettem én is.
sztem a venti lehetne halkabb is. -
RootRulez
félisten
válasz
Minden játéknál ezt csinálja? Azért hátha nem a VGA a ludas
Lehet csak a CS-nél csinálja, ehh?
-
Silencer83
addikt
válasz
ez is uj szamomra, ugyanis en is hasznalom ezt es pl SHift-ben, COD-ban is nyomtam tegnao tegnapelott, semmi gaz, DIRT-ben sem!
az 512-es Palitom sem csinalt ilyetvmi driver beallitas ( nyomass def. sett.-et ), hatha megoldja!
-
superecneB
őstag
Mióta hd4850-em van nem tudok simán alt+tabbal kilépni minden játékból. (win7 alatt) Esetleg erre van valami megoldás? Ha most alt+tabozok pl csben, akkor kilép a játékból de fekete képernyő fogad + a kurzor. Ez után, ha ctrl+alt+del-t nyomok, és behozom a feladatkezelőt, akkor eltünik a fekete képernyő és bejön az asztal.
-
RootRulez
félisten
válasz
Silencer83 #13125 üzenetére
Nekem az elején olyat csinált ez a Dual Slot, hogy eccercsak venti agyig felpörög, kép sötét, csak reset segít, azóta előfordult még egyszer, talán kétszer... Te találkoztál már ezzel?
-
Silencer83
addikt
válasz
RootRulez #13124 üzenetére
nezd, en 1650be tolom javareszt, elotte nekem bosegesen elegendo volt az 512, most 1gb talan "elonyet" nem tudnam kihasznalni a TFT korlatai miatt, nem full hd-s 22, hanem ez a maxja, na meg a cpubol is boven elfogyna a kraft
jott ez a lehetoseg bizniszbe, ha boltba kellett volna vennem, nyilvan 512 lett volna ismet
-
RootRulez
félisten
válasz
Silencer83 #13123 üzenetére
Én is szándékosan
Illetve jól meg lettem győzve itt, bál 1280x1024-re nem is kell több
Még jó, hogy nem dőltem be
-
RootRulez
félisten
válasz
Silencer83 #13121 üzenetére
Ilyenem van csak 512-esbe, kell nektek az 1GB-os?
-
fLeSs
nagyúr
na itt a 4850-esem.
Sapphire 4850 1 GB GDDR3 néven szerepelt az árlistánidle 160/250
DXVA 500/750
3D 625/992a venti lehetne halkabb is.
-
fagy53
nagyúr
A monitorod felbontása miatt az 5770 bőven elég, ha nagyobb felbontás kellene, akkor az 5830 lenne a nyerő vétel, de egyik sem ebben a félévben. Pár hónap alatt több mint 10k-t spórolhatsz, a villanyszámla már csak ráadás. A 4870 legnagyobb hátránya nem a DX11 hiánya, hanem a jóval nagyobb fogyasztás és ebből adódó magas hőtermelés, nem érdemes visszanézni, előre kell....
-
daruu
tag
Helló!
Remélem tudok segíteni, olyan problémám van hogy egy bizonyos játék alatt kifagy a gépem (összeesik a kép vagy függőleges szürke csíkos lesz) és csak a gép rr segít.Az a bizonyos játék a CS:S és ott is általában csak 1 mappon csinálja (nuke), de ha rájön akkor már fagytam máson is így,ugyan ennek a játéknak az1.6 os verziójával kb 5-10 perc játék után ugyanígy fagyok.Már mindent próbáltam de nem jöttem rá mi lehet a baja mert csak ezeknél a játékoknál csinálja.
Lehet megy valami energiatakarékos faszág,és mivel a játék nem igen hajtja meg a GPU-t, lehet visszaveszi a feszt és órajelet is, és azért fagyok, mert rosszul van beállítva gyárilag???
Vagy alaplapon van valami szarul beállítva?Gépem:
ASUS P5K
Intel 8400
Sapphire4870
4*1066
Win7 -
1hijjanhusz
senior tag
A helyedben még én is várnék, amíg lesz konkurencia. (Bár személy szerint én az 5830at várom a legjobban.) Alapból a 4870 gyorsabb([link]), bár nem egy tuningkirály kártya. Tuning megint szerencse kérdése. 4870 talán nagyobb felbontáson azért jobb, a nagyobb sávszélesség miatt. Ez a pár % küll a két kari között teljesítményben sztem nem igen mérvadó a valóságban.Újonnan inkább érdemes 5770et venni, 4870 helyett(ha még kapható egyáltalán). Bár használtan az utóbbi már 25-30 körűl lehet kapni.
-
lsc
nagyúr
válasz
katt777 #13109 üzenetére
Tuningolni mindkettőt lehet, és hogy mennyire az kártyafüggő, arra nem lehet alapozni, én alapra gondoltam és a tesztek is ált alapon futnak. ATT-t nem akarok használni, a 4870 "képugrálása" sem tetszik váltáskor, illetve messze nem lehet minden 4870-et annyira visszaszabályozni mint amennyin az 5770 alapból megy. A hűtés sem mindegy a 4870-en, az 5770-nek meg mindkét verziója jó. Röviden több előny van mellette, csak most még drága, de ráérek.
-
tlac
nagyúr
válasz
katt777 #13106 üzenetére
Tudom, de azt csak a bios előállításához kell használni, aztán nem.
Szóval arra utaltam, hogy rbe-vel nem lehet csak úgy átírni a határokat. Ha itt az rbe method2-ben az upper limiteket piszkálom, akkor nem látta az ati driver a kártyát. Nálam a gpu-ra max 790-et lehetett ccc-vel állítani. Viszont a te biosodban 850 volt a max a method1-nél. Így azt csináltam, hogy a biosodból kimentettem a hash-t és betöltöttem az enyémbe.
-
katt777
félisten
Nincs "van hol, van jobb", mert egyértelműen megveri a HD4870-et maximum tuninggal. Fogyasztás-csökkentésre egyelőre ott az ATT, amennyibe kerülne a csere, az a kis áramtöbblet sztem egy évtizedig is kitart.
1hijjanhusz: Akkor ennyit tesz +512MB 3DMark Vantage-ben. Ezt a csekélységet ugyanis elfelejtetted megemlíteni.
+2FPS, nekem ugyanis az 512MB-os karival, azonos órajeleken, teljesen kihajtva sem volt meg 29FPS. Szóval nyugodj meg, nem a procid olyan erős, hogy attól gyorsulna a karid, csak igazoltad a tételt, hogy lényegtelen a +512MB 1280x1024-es felbontásban.
-
1hijjanhusz
senior tag
Nekem 815/1000-en csak egy 3,2ghz-es e7300-mal:[link]
-
-
katt777
félisten
válasz
1hijjanhusz #13104 üzenetére
Tévedtem, ez a tuningeredmény:
Ez meg az alap:
Az a 9k még E8400-zal volt, és VGA tuning nélkül.
Egyébkén 9.9-es Catalyst-tel 10001 pont volt a GPU score-om, még örültem is, hogy sikerült átlépnem a ponthatárt.No de az 5770 akkor is gyorsabb egy nem is nagyon tuningolt Phenom-mal!
tlac: Mit kellett volna részletezni? Le van írva, hogyan lehet a határokat módosítani, és hogyan lehet aztán az órajeleket (stb.) is.
-
katt777
félisten
Ma néztem havernál az 5770-et, amely nagyokosok szerint lassabb a 4870-nél. Srác nem csinált semmi bios-cserét (ASUS-ra), és VModot, egy szimpla GB 5770-en feltolta az órajeleket, és 10400 pontot kapott Vantage-ben, 11k körüli Phenom CPUI-ponttal. Ha én az i7-et felhúzom 4GHz-re, 17k feletti CPU-ponttal, akkor tudok 9k GPU-pontot kisajtolni a tuningolt 4870-ből, szóval ennyit arról, mennyire érdemes cserélni.
samu74: Én tudom, arra írtam, hogy lsc-nél a STALKER csinál ilyet. FC2-t én amúgy is DX9-ben toltam, mert egyrészt ott bővebb a grafika, másrészt meg nem laggol.
tlac: Ezért kell olvasgatni 1.hsz-okat. Vagy a honlapomat/logoutomat.
kop8: P5Q remek partner (olvasd el a bemutatóját a honlapomon v. logouton), de DDR3 szükségtelen. DDR2-es Kingmaxaim 1128MHz-en majdnem olyan sebességet teljesítettek (CL5: 9k), mint haver Phenom konfigjában a DDR3-asok 1500MHz-en (CL9: 11k). Egy 1200MHz-es DDR2 tuningRAM-mal jársz a legjobban, ha jó áron tudsz beszerezni.
GB-ot ne vegyél, mert nem szabályozza a ventiket, P35 meg nem energiatakarékos.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest