Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Már rég jártam erre, és most tettem x64es Win7 et kipróbálásra..
Az lenne a kérdésem hogy 4850re még mindig a 9.9es driver a legjobb? -
XoZ
aktív tag
válasz
Intel q8200 #13395 üzenetére
A hűtéshez tartozó ventilátorokat nem csak a kártyára lehet kötni, hanem pl. az alaplapra, ventilátor szabályozóra, fix 12/7/5 V-ra.
Egyébként a helyedben azt még megkérdezném, hogy 5770-re mennyit kellene ráfizetni, mert ha arra váltanál, akkor nem kellene hűtést cserélni, lenne egy garanciális új kártyád (elvileg csere esetén újraindul a garancia), és DX11-et is kapnál (ami a jövőben hasznos lehet). -
lsc
nagyúr
válasz
Intel q8200 #13391 üzenetére
Hűtőcsere megoldás, s1 rev2 szerintem olcsóbb de főleg jobb megoldás lenne, de a fetek hűtésére oda kell figyelni. Keress rá a topicban, vagy majd valaki segít aki már cserélt hűtést.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Intel q8200 #13391 üzenetére
Valszeg jobb megoldas mint ugyanennyi penzert kapni egy gyengebb kártyát.
-
Intel q8200
senior tag
Ne is mond!!!
Azt nem tudjátok, hogy ha csak rátennénk mondjuk egy Arctic Cooling Accelero Twin Turbo hűtést, akkor menne-e?
Mert megy a gép a kártyával csak a venti nem forog.
És így maradna a jó kártyám csak halk lenne végre.Arctic Cooling Accelero Twin Turbo-t 7000 Ft körül megúsznám.
Abban vannak ram hűtők vagy elég a két venti? -
lsc
nagyúr
válasz
Intel q8200 #13389 üzenetére
Akkor ez egy jó vásár volt.
-
lsc
nagyúr
válasz
Intel q8200 #13387 üzenetére
Számlán mi szerepel, az hogy Te mennyiért vetted az egy dolog.
-
XoZ
aktív tag
válasz
Intel q8200 #13383 üzenetére
Tulajdonképpen mindkét kártya lassabb a 4870-nél, az 5750 is csak 4850 szintű: [link]. Ha ugyanolyan teljesítményű kártyát akarsz, akkor 5770-est kell kérned. Egyébként ha nem tudják cserélni a kártyádat, akkor nem vagy köteles elfogadni másikat, és a számlán szereplő összeget kell visszakapnod KP-ban (és emiatt ráfizetésnél is ezt kellene figyelembe venni).
-
lsc
nagyúr
válasz
4870 helyett minimum egy 5770 512, de az sem mindegy mennyiért vetted anno a glaciatort.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Mond meg nekik, hogy valami hasonló tudásút adjanak és ne akarjanak átb*szni és lehúzni.
-
Intel q8200
senior tag
Megjött az ajánlat az asus hd4870 512mb-os glaciátoromra.
Azt mondják, hogy választhatok! Vagy egy Asus hd5670 1gb egy az egyben
vagy egy sapphire hd5750 1gb +6000 ráfizetéssel.
Mi a véleményetek? -
katt777
félisten
válasz
Bluegene #13381 üzenetére
Nem cáfolsz.
Persze, hogy megfektet sok kártyát (főleg, ha az ember Edge-Detect-re kapcsolja a drivert, és nem az ócska alap Box-ot használja
), de inkább az árnyék-összetettségből veszek le, mint AA-ból. Ahogy rémlik, az a "beépített AA" nem kevés kívánnivalót hagyott maga után, de ebbe nem megyek bele, mert a "szőrözésért" Obli-topicban is szoktam kapni.
Nekem már a 4AA vs. 8AA is bántja a szememet.
-
katt777
félisten
válasz
#59532544 #13376 üzenetére
Az nem a kártyák, v. a 3D06 hibája, hanem a tiéd.
Bluegene: Nem azért épít az ember játékos konfigot, hogy bármit kikapcsoljon, márpedig aki HD48xx karit vesz, az szép grafikával akar játszani, amelyhez minimum követelmény a 4X Edge-Detect AA (csak sokan elfelejtik, hogy jó VGA alá megfelelő proci is kell). Aki beéri vacak képpel, az tolhatja ma is X1600Pro-val és P4-gyel (ne adj' isten Athlon 3800+-szal...
).
Egyébiránt a legérdekesebb az, hogy E8400-zal sehol nincsenek a kisebb/butább procikkal jelentkező hibák, még ha azok nem is mindenkinél lépnek föl (a játékok és a használt egyéb programok különbözősége miatt). Egyébként elég az is egy gyengébb procinak, hogy fusson valami a háttérben, és máris ott a lag, míg 4-6MB cache-ben elfér (ma még) minden.
E2-eseket meg hagyjuk (E4-eseket is), számtalan esetben bebizonyosodott, hogy hiába az akár 3.6GHz-es órajel, sok újabb játék alatt kifexenek, éppen a kis cache, vagy az utasításkészlet hiányossága miatt. Az E5200 az a határeset, amely a játékoknak még csak egy kisebb részében szűk keresztmetszet, de már az is soxor kevés, felhúzott órajel ellenére (és akkor hiába a HD4 v. HD5-re kidobozz pénz), miközben egy E8 alap órajelen is kihajt akár egy HD5870-et is, persze felmaxolt grafikával (és főleg csökkentett fogyasztással, mert a tuningolt procik tulajai arról is hajlamosak megfeledkezni, mekkora ráfizetésük keletkezik a villanyszámlán az olcsó vételből).
Naná, hogy az AA-t nem a proci végzi, de ha más számítás miatt a proci foglalt, akkor a VGA csak állni fog, ennyit tudhatnál. Persze ilyenkor büszkélkedhetnek a gyönge procik tulajai, hogy csak 65-70°C-ra melegszik a VGA-juk.
A legújabb ATI driver-t meg elég botor dolog ajánlani, főleg HD4xxx szériához.Ezek a 10.X-ek (béta, RC, hotfix, akármi) messze alulmúlják még a 9.10-12-ket is, annyiféle hibát képesek produkálni. 9.9 v. 9.12hotfix-et érdemes használni.
Az nV logo szerintem legtöbbször túl van misztifikálva. Persze lehet ujjal mutogatni a játékfejlesztőkre meg az nV-ra, az könnyebb, mint épkézláb ATI meghajtót kiadni.(Amit az is bizonyít, hogy későbbi driverekkel legtöbbször a "rohadt nV-s!!!" játékok is képesek szépen futni.) Szóval én majd akkor ítélem el ez ügyben az nV-t és a játékkészítőket, ha az ATI meghajtói legalább fél évig semmi kívánnivalót nem hagynak maguk után. Azaz kb. sohanapján.
kop8: Ha már driver, akkor 9.9-cel próbálkozz, az a legoptimálisabb HD4-hez, a CW meg úgyis régebbi, ergo megjelenítési problémák sem lesznek.
-
Bluegene
addikt
talán nem véletlenül van Intel és Nvidia logó a játék elején neked meg AMD Ati van, pont az ellentéte
egyébként nem hiszem a cache miatt szaggatna, nem jellemző, én is az első rész E2160-as procival nyomtam(3,2-re húzva) és nem szaggatott, ugyanolyan volt mint az E5200-al
mondjuk azt nem írtad mennyire szaggat, kevésbé most h levetted az élsimit?
próbáld meg XP alatt futattni legújabb Ati driverrel, és a hátttérben futó progikat kilőni, nem fog szaggatni
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #13375 üzenetére
kop8: Kevés cache, v. rossz cache-kezelés. C RAM-ot és azt is zabálja. E8400 ésszerűbb lenne.sok dolog elhangzott, de ez a legnagyobb butaság, nekem az E2160-nal se szaggatott a sima crysis, a videokártya van túlterhelve a 4XAA miatt, gondolj bele hány poligont kellett élsimítani neki, és az élsimítást nem a proci végzi
egyértelmű: az AA-ból kell visszavenni és glatt lesz
-
katt777
félisten
Teszteld olyan játékokkal, amelyek nincsenek a marketing tesztekben, ahogy én tettem, és egészen mást fogsz látni. Pl. egy Obliviont, amely ugye az egyetlen gama, amelyhez erősebb VGA kéne nekem, de anno lassabb volt CF-rel, mint anélkül.
Dj Dekko!: Éppen ez az "ahol működik" a probléma. Ugyanis nem akkor fizetsz, amikor működik, sem a boltban, sem az áramszolgáltatónak.
kop8: Kevés cache, v. rossz cache-kezelés. C RAM-ot és azt is zabálja. E8400 ésszerűbb lenne.
bossvico: CCC-ben is lehet profilt csinálni, de ATT kiterjedtebb és gyorsabb.
-
bossvico
senior tag
válasz
belaazallat #13359 üzenetére
Aha köszi. Igazad van. Próbáltam profilt csinálni, ahogy itt régebben leírták, nem ATT-vel, csak a CCC-be, de azt nem érezte. Lehet ebbe nem is lehet?
-
kop8
őstag
Nincs valami olyan teszt ami rámutat az L3 hiányára az athlon II prociknál?
fagy53:
Lehet hogy újra kellen tenni a játékot -
agemate
addikt
Phenom II X4 955.
De nem kéne szaggatnia a Crysis-nak, nekem 2x élsimítással, 1280x1024-ben, minden high-on (vagy játékoson) volt és 2gb-rammal, 4850 512mb-os kártyával alíg szaggatott.
Ha maximum részletességen van a játék, vedd egyel lejebb. ezen a felbontáson amúgy sem látszik annyira.Májsztró: Köszönöm, akkor marad rajta a 12cm-es AC, 800rpm-el még hangja sincs.
-
Májsztró
addikt
Az összes ami nem athlon magos . Mert ugye ott megvan az L3 cache. De szerintem ha leveszed a simítást kisebbre akkor menni fog rendesen.
(#13365) agemate :
Üdv ! Referencia hűtővel elérheti a 100 fokot is. A védelem 120 foknál kapcsolja le a gépet. Azért egy lassan forgó ventit hagyj azon a bordán. Én nem hagynám csak úgy csupaszon
(#13367) agemate :
Annyit mindenképpen megérdemel a kártya
-
agemate
addikt
Melyek azok a maximum hőfok értékek, amiket elérhet egy HD 4850 512MB-os kártya? GPU, memória, shadercore?
Azért kérdezem, mert S1-el hűtőm és azon egy 12 cm-es venti van, ami jó lenne más helyre is a házban és esetleg leszedném a hűtőről. -
kop8
őstag
Üdv mindenkinek!
Már 4gb mamória van a gépembe és mégis szaggat a crysis wars1280*1024-ben 4*élsímítésal minden beálítás maxon van, DX9, és szaggat, majdnem olyan mint mikor csak 2giga ramom volt.
Most mi lehet még a kevés?
A proci vagy a videókari? -
Dj Dekko!
őstag
válasz
katt777 #13352 üzenetére
Hát nem tudom. Az az egy két Program nálam, CrySis, Unreal 3.... S.T.A.L.K.E.R Bármelyik része. Beleértve a GTA 4 et is...vacsorára ettem meg a haverom GTX 285 asát... pedig az 1 Gigás és egy Bivaj erős 9650 intel 4 magos hajtja. Persze nekem intel core2duo e8400 en volt akkor még ellenében. De esélytelen volt a GTX 285 ös... Úgy hogy Crossfire up. Viszont elismerem hogy azért ki kell hozzá fogni a meghajtó programot.
Persze a Dirty 2 ben nem működik a Cf... egyik nfs sorozatban sem. Tehát van ellenérv. De ahol működik ott csak az 5870 es veszi fel a 4870 / 90 Cf el a harcot! -
belaazallat
addikt
válasz
bossvico #13357 üzenetére
Hali!
Miért akarsz rögtön nekiesni a biosnak? Főleg úgy hogy le sem tesztelted bírja-e a kártya az alulvezérlést. Nincs két egyforma kártya. Ott az ATT én is azzal csináltam 2D-s profilt, nálam 250/500-on megy, de ha Te beállítod, nincs rá garancia, hogy a Tied is vinni fogja.
-
bossvico
senior tag
hello for all!
Lenne valakinek egy Gainward 4850/512M karira kipróbált frankón működő biosa, ami sima 2d-ben visszavesz voltot, magot ? Mer ez az 500 Mhz nyugiba lehet sok.
Kössz.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
katt777 #13352 üzenetére
CF alatt crossfire-re gondolsz?
én teszteltem az 5970-et ami ugye CF-es, és nem volt vele CF-es gondom, sőt még meg is lepődtem, mert a driver az 1 évvel ezelőttihez képest sokkal gyorsabban feltelepül (mondjuk az vista volt), anno fél óráig szüttyögött, most meg úgy ment fel, mintha sima VGA lenne. -
katt777
félisten
válasz
Dj Dekko! #13351 üzenetére
Főleg, hogy a CF nem egy nagy durranás, ugye...
Max. 1-2 programban. Egyelőre az összes 5-ös szériás VGA-val bíró haverom szív, mint a torkosborz, még egyetlen meghajtó sem volt, amellyel ne lett volna valami gáz. Szóval a régi tétel ismét igazolódott: kiadás után fél évig ne vegyél ATI VGA-t!
48x0 egy darabig még jó lesz (1db!
), nálam egyedül az Oblivion-nak kevés (Crysis-t meg már 3870-nel végigjátszottam).
Szóval akár sebesség, akár DX11, én megvárom az nVidia újdonságait, és szemrebbenés nélkül visszatérek hozzájuk, ha végre megint valami jó cuccot dobnak ki, és nem horribilis áron, mert szép és jó az ATI, de a meghajtóival, illetve a szándékos hardver-avultatással nekem is tele a tököm. (Na jó, egy szemrebbenés azért lesz az ATT miatt...)
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
jookomak #13346 üzenetére
Én mikor leváltottam a g92 es nv kártyámat. Nem azért vettem atit mert ez dx10.1 es... Nem is érdekelt...
A Mostani sorozatban is inkább az 5850 / 5870 a profitáló. Nem nagyon érdekelne hogy dx11 Api támogatással rendelkezik, viszont hogy 2 szer gyorsabb mint a mostani az már inkább. Jó, persze nekem most 4870 cf em van.... De akkor is... -
kriszbon
őstag
He megint kapható (Sapphire HD 4850/512 HDMI Dul Slot)!
-
fagy53
nagyúr
válasz
katt777 #13344 üzenetére
A Heaven túldimenzionált a DX11-ben, így nem mérvadó. Azokat a hiányzó effekteket amiket leírtál, más játékoknál DX9-nél is megtalálod, lassulás nélkül. Sima etetés, amin már 2007-ben is átestünk egyszer.
Többeknek meg volt szerencséje az eddigi gyér DX11-es játékkínálatot is megnézni és a vélemények ill a képek nem túl meggyőzők az DX11 mindenhatóságáról.
Lehet, hogy lesz még belőle valami, de az is lehet, hogy úgy végzi mint a DX10-10.1. -
katt777
félisten
Volt szerencsém megnézni a DX11-et egy 5770-en első kézből, hát, nem semmi. Heaven-ben a kövek az úton, a falakon, a házak sarkain, a cserepek, valamint a sárkány tüskéi (DX10.1-ben csak sima bőre van)... Ha ekkora különbség van (márpedig ég és föld), hát, nem tudom, mi lesz velem, ha kijön az AvP, és a többi DX10.1 gama. Ráadásul, ahogy nézem, megint szépen felmentek a VGA árak.
-
Zefír
őstag
válasz
Hurkaleves #13341 üzenetére
Hát már 1 hete, csak eddig nemvolt időm vele foglalkozni. :s
Volt újrapasztázás, minden IDLE írja ezt:S -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az lehet, hogy meghaltak a szenzorok a 4850-emben? 90fokot ír a gpura, pedig azért egy S1-el hűtöm -
Hurkaleves
őstag
olcsó és jó. ennyi.
-
RootRulez
félisten
válasz
Hurkaleves #13337 üzenetére
Jaja, S1rev2 - 5V-al forgatott 12-essel tökéletes párosítás
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Van egy Asus EAH 4870-em és szeretnék rá valami jófajta passzív hűtést. Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Esetleg tud valaki ajánlani valami passzív hűtőt ami legalbb annyira hűt mint a gyári? Vagy érdemes-e lecserélni passzívra, fog tudni úgy hűteni? (a gyárit nem szeretem feltolni mert nagyon hangos
)
thx
-
siriq
őstag
Nalam alap 0% venti 9xx rpm 38-40 fok(idle), terhelve furmark extreme burn-el 29% venti 69 fok(load). Hatha segit.
-
Bluegene
addikt
-
fLeSs
nagyúr
AvP alatt megnéztem, hogy így mennyire melegszik fel a GPU, és ha minimumon hagyom a ventit akkor 108 fok a csúcs.
ha picit feljebbtekerem, akkor kb. 20 fokkal kevesebb.
üresjáratban viszont 40-41 fok, ami teljesen jó. -
Bluegene
addikt
nekem ref hűtős van, úh az más, felmegy az 85-re is néha talán még annál is feljebb(gyári venti-szabályozással, alapon), idle-be 79-82 fok, de így megy már másfél éve, ha ezt így találták ki a mérnökök, akkor áldásom rá, én megbízok bennük
emlékeim szerint 85 fokra megy fel a ref hűtős ha mindent gyári állapotában hagyjuk, játék alatt
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Bluegene #13326 üzenetére
pontosan, a gari miatt ezt nem akarom.
btw közben megoldottam. leszedtem a gyári ventit (csak a ventit), és a bordára ráragasztottam egy 12 cm-es házventit, ami kb. 5-600-on pörög most (mondjuk ez csak tipp, mert nem jelzi ki semmi, de kétszeresen van leszabályozva), a gépem olyan kussban van mint még soha. az idle hőmérséklet 2-3 fokot emelkedett...
tudnátok mondani hd 4850 GPU hőmérsékleteket terhelés alatt?
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám ha jáccok nem minden játékban de pl age of empires 3 ban vagy MW2 -ben folyamatosan előfordul hogy x mennyiségű játék után a WIN 7 fogja magát és hibaüzenettel kilép.
Az a fura hogy ez a gond Dirt 2 vagy Crysis alatt nem jelentkezik.
Ha valaki tapasztalt már hasonló problémát és tudja rá az orvosságot az írja le ! -
Raven18
csendes tag
Hy
néhányszor már írtam ide is...de hátha lesz valaki aki tud valamit mondani a problémámra.2008 nyarán vettem egy gainward 4850et. márciusig kb , nem volt vele semmi baj , és onnantól elkezdett furcsa dolokat cisnálni.Bekapcsolásnál felpörögnek a ventik ,megy a gép , de kép nincs , és a vgan a 2 led (mindkettö) folyamatosan világit.rendszer ujrarakás , biosfrissités , minden alkatrész kicserélése , táp , gép szervizben , szoftverek frissitése , minden megvolt.még villanyszerelö is járt erre , hátha hálózati probléma állna fent.de azzal sincs semmi baj.ilyenkor ugy tudom indulásra birni , hogy hátul le-fel kapcsolom a tápot , és elkezd bootolni , bekapcsol ahogy neki kell és megy normálisan.teljességgel rejtély mi lehet a baj , vagy mivel.sztetek?
-
valakiiii
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám az ATT-vel , hogy a videó és színek, azon belül a színkorrekció beállításainál, ha állítgatom , akkor csak az xp-ben látszanak a módosítások . Például ha a kontrasztot állítom , akkor az xp-ben változik a játékban pedig nem .
Valaki tud rá valami megoldást ?
-
katt777
félisten
Az 1.6.9.1464-es verzió fölött szembesülünk ismét azzal a problémával, amelyet a pénzhajhász Microsoft Windows Vistájának és 7-esének aláírás-ellenőrzése jelent. Ray Adams ugyanis nem fizet az aláírásért, és ebbe a kiadásba beépített egy aláírás-ellenőrzést megkerülő rutint. Ezt látjuk is a Windows szolgáltatások között, de hiába kapcsoljuk ki akár a felhasználói felügyeletet, a rendszer mindenképpen képünkbe vágja a hibát, és aláírás hiányában nem engedi települni az ATT low-level driverét. Egyelőre az egyetlen megoldás az, ha megmaradunk az előző programváltozatok valamelyikénél, de leginkább az ezek közül legfrissebb 1.6.9.1464-nél. Most tudtam csak feljönni netre, az újabbat majd nézem.
-
fLeSs
nagyúr
nemrég írtam, hogy a 4850-esemen a minimális fordulatszám 29% és ez nekem zavaró, lehetne halkabb is (a GPU alig 36-38 fokos).
sem profilkészítéssel, sem BIOS-átírással nem lehet tovább csökkenteni, szal marad a manuális szabályzás.
lehet vhol kapni [link] ilyen 4pines ventihez szabályzót? -
Rayyy
senior tag
válasz
Májsztró #13312 üzenetére
Hát érdekes a végeredmény, mert én anno belenyúltam a Crysis config fájlokba, de elmentettem az eredetit. Sokáig a módosítottal játszottam és most kipróbáltam, mi van, ha visszarakom a gyárit >>> minden megjavult. De ennek ellenére továbbra sem értem, hogy mi okozta a bajt, ha több hónapig jó volt úgy. Mindegy. Most ismét jó.
-
daruu
tag
válasz
1hijjanhusz #13301 üzenetére
köszönöm másodszor is, csak azt hittem van valami értelmesebb oldal is ahonnan le lehet szedni
-
Rayyy
senior tag
válasz
Májsztró #13310 üzenetére
Új hardver semmiképp. Új szoftver... felraktam egy Sony Soundforge-ot, meg frissítette magát a win7 egyszer. És eddig nekem sem volt vele gondom már vagy fél éve. Konkrétan a Crysis Wars-nál csinálja. Azt sem updateltem, meg patch-eltem. Minden úgy van, ahogy lenni szokoot.
-
Rayyy
senior tag
Hi!
4850-em van musashival hűtve, mostanában Crysis alatt olyat produkál, hogy a HDR effekt után is világos marad minden, meg színesek a felhők, a bokrok és természeti objektumok egy téglalap alakú keretet kapnak... mi ez? Soha nem csinált ilyet, nem piszkáltam a gépet, novemberi driver volt fent, gondoltam felrakom a legújabbat és most azzal is csinálja, tehát nem hiszem, hogy azzal függ össze... Milyen teszttel próbáljak rájönni a hiba okára? -
válasz
Dj Dekko! #13307 üzenetére
Különböző dolgokról beszélsz.
Azt mondtad,hogy:ami full hdban kiszolgálja a gta 4 et teljesen játszható, élvezető fps el..Ez ugye nem egyenlő a mindent fullra pakolunkkal.
Azzal a beállítással amit láttál tőlem, tökéletes képminőséggel, bőven játszható sebességgel megy a GTA IV nálam.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Daffni2 #13302 üzenetére
Nem tudom srácok... Én felpakoltam maximumra a játék grafikáját mindent amit bírt
és csúnya 1500 körüli videó memoriát kért!
1280x1024 be 18-15fps re megfegtettem a rendszert... a vicc az hogy a gtx 285 bivaj erős 1 gigást is...egy q9650 es 4 magossal...de én nem gondolok át semmit
örülök hogy neked úgy megy!
-
1hijjanhusz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest