Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DigitXT #41178 üzenetére
Akkor most leírom, röviden 1000-edszer, hátha megérted: Ha nem használod ki maximálisan a VGA teljesítményét, akkor miért nem vettél egy olcsóbbat, amelyet viszont kihasználsz, és ugyanúgy visz minden játékot? (Vagy még jobban, ha nagyon gyenge a proci az erős kártyához.) Tehát ez esetben ráfizetés a nagy teljesítményű VGA. Én ezért szoktam írni, aztán ki-ki eldöntheti, hogy megéri-e neki. Csak egy lehetőség. Mert nem kizárólag a te szempontod érvényes, nem az enyém, és nem is másé. A topic lényege, hogy ki-ki elmondja a magáét, és hogy több szempont alapján lehessen tájékozódni.
Én senkinek nem tanácsoltam soha, hogy hajtsa szét a processzorát. Ha te azt, hogy egy adott VGA alá, milyen sebességű processzor megfelelő a VGA teljes kihasználásához, széthajtási javaslatnak értelmezed, akkor szövegértés-beli hiányosságaidról teszel tanúbizonyságot.
Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest