Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Az eredeti képe amit először feltöltöttem természetesen a RAW-ból konvertálás idejét menti el mint készítési időpontot. Tehát nem a totalitás idejében készült. Gondolod, hogy feltöltenék hodfogyatkozáskor egy olyan képet ahol nem a föld, hanem egy felhő takarja a holdat?? Az ég teljesen tiszta volt hudeg csípős idő volt. A totalitás időpontjában semmi látványosat nem tapasztaltam ez számomra sokkal érdekesebb. És mivel nincsen óraműves fejem ezért nem tudok kiexponálni 1-2s es holdfotót.
"Az eredeti képednek MÁS az exif ideje. És láthatóan valóban rossz a WB." Persze hogy más az exif ideje hiszen azt reggel konvertáltam a mostanit meg most. Az eredetin a WB tökéletes. Az utóbbin elhúztam 7000K-ig
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Update 04.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest