Új hozzászólás Aktív témák
-
Bemásolom az egészet, hadd legyen meg kétszer, mert minden mondatoddal maximálisan azonosulni tudok!!!
"...végignéztem, ahogy a full erdős, ősfás területen minden egyes kiköltöző azzal kezdi, hogy fákat vágat ki, de volt olyan is, aki az összes fát kiszedette, mert neki napfény kell a napozáshoz. Aztán meg sírnak nyáron, hogy szétég minden, és kínlódnak a műanyag tescos napernyőkkel. Hülyék az emberek, főleg a várolsból kiköltözőkkel van baj, fingjuk nincs a természetről. Láttak egy szép díszkertet a neten, vagy egy magazinban, aztán az erdő közepén golfpálya pázsitot akar fák nélkül a szerencsétlen marhája. Én meg nem győzöm ültetni a fákat, viszont baromi vicces, ahogy az utca lecsupaszodott az évek során, nálam meg. kb. egy kisebb erdő van. A másik kedvenc témám a tüzelés, amikor a panelből kiköltözött szerencsétlen elkezd kandallót hasnzálni, csak arról nincs finga se, hogy mivel, és hogyan kéne tüzelni. Mi meg fuldoklunk jókat télen. Legjobb lenne egy tanya, egy minimum 3 hektáros területtel, hogy a közelembe se kerülhessenek ilyen emberek."
Mintha az én tapasztalatomat és véleményemet osztottad volna meg, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest