Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Nem volt túl figyelemfelkeltő az előző irományom, de most egy kicsit bővebben leírnám, mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szóval az nmt fórumon itt ez a topic: Weird scaling issues on A-300 using WoW calibration disc. Arról szól, hogy kalibrációs BD-ket használva a 300-as popi-kon furcsa elmosódást látni és úgy tűnik, mint ha a full HD anyagot nem pixel pontosan jelenítené meg, hanem felskálázna egy gyengébb felbontást. Nyugtassatok meg, ugye csak rosszul olvasom, ez marhaság amit írnak, pl. "Syabas are going out of their way not to acknowledge this problem, because it must be a bit embarrassing to discover that your current top-of-the-range player is seemingly a 720p player that then upscales to 1080p!" Hozzátartozik, hogy egyszer volt a kezemben ez a Disney BD és valóban furcsaságokat láttam, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki.
-
erdoke
titán
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok!
Kis szakértői tanácsra van szükségem.
A HTPC-m szeretném megszüntetni. Ezért vettem egy Zyxel NAS-t.
A kérdésem az,hogy milyen médialejátszót vásároljak, ami NAS-ról lejátssza a filmeket(720p mkv általában)? Wifis lejátszóra lenne szükségem elsősorban.
Tartós, de nem túlságosan drága készüléket szeretnék venni, 20-50 ezerig( használttól sem idegenkedem). Ennek az oka, hogy jövőre költözünk és a leendő házban a nappaliban komolyabb rendszert szeretnék kiépíteni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
robi-k
őstag
Dune-hez ezt is használhatod:
Windows
Dune IP remote control: [link]iOS (iPhone, iPad...)
Lásd appstore-ben.Android
1) Dune control [link]
2) Dune Media Controller [link]Vagy egy univerzális távirányító, ami bármely Android-os okos telefonon/tableten, vagy PC esetében Google Chrome,Firefox,Safari,Internet Explorer böngésző esetén használható, a böngészőbe csak a Dune IP címét kell bírni (http://192.168.1.102/rc ahól a 192.168.1.102 - az otthoni hálózaton levő Dune reális IP címe):
Ehhez a Dune-re fel kell telepíteni az alábbi alkalmazást (rendszermeghajtó kötelezően legyen bent a Dune-ben), amit előtte ki kell csomagolni, feltenni egy - a Dune-hez akár direktben, akár hálózaton csatlakoztatott tárolóra, és elindítani a .dsf kiterjesztésű fájlt:
- Dune HD 53D Lite esetében: [link]
- Össes többi Dune esetében (Base/Prime 3.0; HD Smart/Max/Duo; HD TV 101/301): [link] -
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Dune 101 tulajokhoz
Átvettem a cuccost, kipróbálni még nem tudtam - melóhelyen vagyok.
Brutál pici, és a távirányító is. Magyar nyelvű leírás ohne, de a neten találtam.Ami elsőre feltűnt. A távirányítón nincsen ilyen, hogy "Audio" "Subtitle" stb...
Mivel lehet a feliratok, hangok közül választani lejátszáskor ?
Ez való esetleg erre ?
13. A (Piros), B (Zöld), C (Sárga), D (Kék) — egyes funkciók gyors elérése; egyéb lejátszás közbeni funkciók
A felirat színe, mérete állítható mint pld. a HiMedia-nál ? Előre is thx
.:. bl4ze .:.
-
Thuglife
senior tag
Itt is felteszem a kérdést:
Tudnátok abban segíteni, hogy megoldható-e mkv (ill. bármilyen film, zene) streamelése laptop és Dune Lite wifi médialejátszó között? Annyira nem vagyok jártas az ilyen hálózati dolgokban, ha esetleg valaki elmagyarázná, azt megköszönném. -
JaniS
senior tag
Ezt az nmt-s topikot most olvastam először: [link]
Vélemény ezzel kapcsolatban? -
erdoke
titán
válasz erdoke #16748 üzenetére
Végignéztem tegnap a Frigyládát, nem találkoztam akadással. Elég jó lett a kép egy 1984-es filmhez képest.
Viszont az erősítőm YCbCr 4:4:4-et ír az adott bemeneten. Nem 4:4:2-n kellene kitolni a Blu-Ray anyagot a lejátszóból? Állítsam automata helyett fixre a kimenetet? Elvileg csak a BD eredetű HD-ra kellene a 4:4:2, ezért is hagytam automatán, de nem úgy adja ki.
A legjobb aláírás a héten
-
Kapanyél
őstag
Sziasztok!
Nektek mik a tapasztalataitok? Létezik olyan médialejátszó ma a piacon, ami mindent le tud játszani?
Korábban egy EGreat M34A-t használtam, néhány filmet nem vitt csak és rettentő lassú volt a menüje. Ezt lecseréltem Egy HDI Dune Lite53D-re, ami már elég jó, de még mindig van pár video, amit nem tud lejátszani (másokat, mint amit az egreat nem vitt...). Sorozat epizódokról van szó, nem FullHD tartalmakról, tehát nem a kraft hiányzik, hanem pár kódolást nem szeret. Természetesen nem GMC-sek, azt valahogy 5 éve nem bírják megoldani, de nem is ez az érdekes.
Szóval megúszható egy HTPC építése? Az androidos lejátszók nem jobbak ebből a szempontból? Vagy ott is vannak kodek problémák?
Köszönöm előre is a véleményeket!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
RandomPJ
csendes tag
válasz szuszinho #16756 üzenetére
TV--> EgreatR6S--> Sharkoon QuickPort XT USB3.0-->Western Digital Caviar Green 1000GB összeállítás
4 TV-én volt tesztelve LG HDready; SG 5éves LCD; LG FHD, Pana Plazma 32col megnem mondom a tipusát 5/5 osztályzattal végzett(ha lehet így fogalmazni)Legújjabban 1 Samu 46/D6500-as Tvét néztem amit utolsó kiálított darabként hozott el az illető, viszont úgy belőtték neki (gondolom a kiállítottságából fakadóan) hogy teljesen szuper volt a 3D-és avatar, a kindom of plants, christhmas carol csúcs volt rajta, (náluk kb másfél órát voltam)
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
ÜDV ! HELP ! LéCCi !
a zŐsÖregeimnek kellene régi CRT tv-re valami lejátszó, mert a lemezesdit megunták, sony trinitron tvjük van, csak scart bemenete van meg av talán 1 db....
Tudnátok valamit mondani ??
Kizárólag DVD ISO, DIVX (sorozatok), mennének rajta hd tuti nem.. valami értelmes magyarul tudó magyar menüs kütyü kellene !
Nagyon Szépen köszönöm !!
WDC live? esetleg ?[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Állítólag teljesen hangtalan (és még jól is néz ki): [link]
Én azért egyelőre maradok a Dune-nél. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz jani8787 #16765 üzenetére
Amelyik tud felvenni, azt időzíteni is lehet.
Viszont úgy emlékszem, csak DVB-T tuner van benne, kábeles nincs.
tegnap hallottam, hogy a vecsési üzletükben még van 1 db.
[link][ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jani8787
tag
Annyit pontosítanék még, hogy az is fontos. hogy legyen távirányító, és hogy mondjuk reggel be tudjam állítani, hogy vegye fel a délutáni meccset. T-home kábel tvm van és annak az adását szeretném rögziteni. Ja és fontos lenne hogy tényleg szinte minden video formátumot vigyen.
Erre is jó még ez? melyik aldiban van? Esetleg ha ezt már nem tudja, akkor más ötlet?
köszi
Az aldisnak mi a pontos típusa? Aldi honlapján nem találom. Tudsz esetleg linket?
[ Szerkesztve ]
-
-
jani8787
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, mit tudtok ajánlani egy régi Sony tvhez, 10 éves lagalább, scart és rca van rajta. Van egy 1,5 TB-os külső vinyó. Erről szeretnék lejátszani minden féle filmet. Továbbá szeretnék rá felvenni TV adást! Mi az ami ebben a kategóriában a legolcsóbb? és mi az ami már tényleg jó?
KÖSZI!
-
BBéci
legenda
-
satmen
tag
R6S
Mindent úgy csináltam, -fw csere- ahogy azt gulyasa fórumtárs a http://egreatr6s.wikidot.com/ -on leírta. Röviden: nem sikerült, -kétszer próbáltam-visszavittem. Biztos én voltam a hunyó, -vagy kifogtam egy hibás darabot- de elment a kedvem a kisérletezgetéstől. Azért kíváncsi lennék, más is járt már így? -
szuszinho
őstag
Sziasztok!
R6S-nél olvastam, hogy nem nagyon szereti USB3-on csatlakoztatott HDD-t. Tervezem egy esata-s dokkoló beszerzését. Azzal gond nélkül működne a HDD?
-
M@trixfan
addikt
EU-n belül, pl. egy német webshopból csak maximum az ÁFA különbözetet kell fizetni, ugye?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
BBéci
legenda
válasz lovi27 #16749 üzenetére
Óriási tévedés, egyáltalán nem vagy tisztában a fogalmakkal.
Az SBS 2D anyag, mkv, amit bármelyik médialejátszó, a tévékbe építettek is le tudnak játszani.
Csak az a valódi 3D, amit Blu-ray lemezeken adnak ki, illetve azok BD ISO 3D változatai.
Azokból készül az SBS, éppen azért, hogy akik nem rendelkeznek 3D lejátszóval, azok is részesüljenek némi térhatású élményben.
Aki már látta ugyanannak a filmnek SBS és szekvenciális változatát, az tudja, hogy zongorázni lehet köztük a különbséget. És nem csak azért, mert az SBS felezi a full HD felbontást. A térhatást, a 3D élményt sem lehet egy napon emlegetni.
Az SBS egy pótlék, guminő és tablettás bor kategória.
Ha nem nyomod meg a TV 3D gombját, egymás mellett fogod látni a két (fél HD) képet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gulyasa
őstag
válasz lovi27 #16749 üzenetére
Az SBS, meg a TAB (vagy OU) eleve csak butított 3D - inkább rip-nek nevezném őket. Minőségben sehol sincsenek az igazi 3D-hez.
Bluray lemezeken sehol sem fogod megtalálni ezeket a technikákat.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
lovi27
addikt
"...az SBS mkv 2D, amit a tévé 3D-re alakít."
Nem igaz! Az SBS filmek már eleve 3D-ések. A bal és a jobb szemnek szánt képkockák vannak egymás mellett. Úgy a HSBS, mint az FSBS-nél, és nem a tv alakítja át őket 3D-re. Csak megjeleníti.
"Ha valaki 3D tévét vesz, az mással nem tud 3D filmeket lejátszani, csak HDMI 1.4 kimenetes külső lejátszóval vagy PC-vel, tehát valamilyen külső eszköz mindenképpen kell a tévé mellé."
Ez sem igaz! Nem szükséges külső eszköz. Lehet, sőt azt mondom ajánlott, de nem kell. Ott a beépített médialejátszó.
-
erdoke
titán
válasz erdoke #16692 üzenetére
Elindítottam a Prometheus BD50-et a HD Base 3-on, 19 másodperc kellett a Play (full) kiválasztása után, hogy megjelenjen az első kép az anyagból.
Megnéztem az Indiana Jones 1. BD50 első 20 percét is DTS HD-MA hanggal, és még a fényes akciójeleneteknél se szaggatott be egy pillanatra sem. Rossz verziót "vásároltam"?[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy egyszerűbb, megbízható, olcsóbb árfekvésű (de nem gagyi!) médialejátszót?
Elvárásaim:
- AVI/ HD 1080 (mkv) filmek szaggatásmentes lejátszása
- USB csatlakoztatási lehetőség (pendrive, külső merevlemez)
- HDMI-vel történő csatlakozás a TV-hez
- feliratkezelés, hangsávváltás stbMinden további extra funkció csak sallang számomra!
Előre is köszönöm!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BBéci
legenda
A bdrip kifejezést használtad, azt lehet DivX-nek és XviD-nek is értelmezni, példa erre az egyik beszerzési forrás, ahol mostanában gyakran "vásárolok" filmeket.
De nem ez a lényeg.
Ha valaki 3D tévét vesz, az mással nem tud 3D filmeket lejátszani, csak HDMI 1.4 kimenetes külső lejátszóval vagy PC-vel, tehát valamilyen külső eszköz mindenképpen kell a tévé mellé.
A többihez nem szólok hozzá, nem az én dolgom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tutis
őstag
Kénytelen vagyok írni mert néhányan, mint pl te is felületesen olvasol. Valaki kérdezett pc és médialejátszó közötti különbségről, és Ő mondta hogy vesz 3d tv-t. Erre reagáltam hogyha vesz tv-t, akkor felesleges is nagyon tovább gondolkoznia, ha átlag felhasználó és nincs nagyon extra kívánsága. Minden további félremagyarázást nem én kezdtem, elhangzott itt túlvállalásról, felelőtlen vásárlásról szó, tökre nem értem hogy is lehet felhozni. Ráadásul én magamról azt írtam hogy 720p filmeket nézek, nem divx-et, szóval ezzel is mellélőttél. Nem tőlem indult a vita, nem volt szó 3d videókról, se divx-ről, de úgy látom ezt felesleges magyaráznom..Tőlem még bárki félreértelmezheti a dolgokat, többször is leírtam hogy a külön média lejátszós megoldások jobbak mint a tv beépített lejátszói, de gondolom ezeket nem sikerült elolvasni csak azt ami nincs leírva szuper..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
BBéci
legenda
De emlegetted a 3D tévét, azt idéztem.
Azt is írtad, többnyire DivX-et nézel, ahhoz aztán feltétlenül kell 3D TV. Még a HD-ready is túlzás, felesleges.
Ha befejezted, akkor erre ne válaszolj!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz robi-k #16736 üzenetére
lehet hogy csak én nem találom,de abban a gépben milyen hdd/ssd van 400€-ért vagy miről van megoldva a boot?
regger:két drága playa luxus,ezért szeretnék egyet,de jót.
a dune-re nem várok,ez nem apple hogy majd előhúzzák a nyulat a kalapból.
még az apple is szívárogtat,amiből lehet valamire következtetni,hogy valami készül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ed Parker #16718 üzenetére
Még semmi, egyelőre a fejemben állt össze. Filóztam az A10-5700 és Core i3 között. Végül nyert a sokkal jobb videóteljesítménnyel bíró APU. Ez lenne az alap, kiegészítve 8GB RAM-mal, SSD-vel, egy kisebb 2,5" vinyóval és végül valami minimal design házzal, ez utóbbi a legnehezebb. A routert már megvettem, eddig nem igazán hálózatoztam, de az új masina betöltene NAS és multimédia központ funkciókat. A topikot azért nem hagyom magára , valamelyik új Dune példányt beszerzem.
-
robi-k
őstag
válasz Ed Parker #16734 üzenetére
Alapvetően médialejátszó párti vagyok, ez biztos
Még várok, hogy mivel is fog előrukkolni a Dune, de ha nem lesz megfizethető árú és megfelelő műszaki tartalmú BD egységgel szerelt változat, akkor lehet, hogy váltok A400-re, ha jók lesznek a
lujúzerek benyomásai róla. Amúgy most kapták meg tesztelésre (az osztrák Werner is) a legújabb Sigma SDK-ra épülő FW-t az A400-hoz.
De ha gondok lesznek az új Dune vagy Popcorn médialejátszókkal, akkor lesz egy A8-as (de ez a legutolsó a sorban). -
BBéci
legenda
"ha pl lenne egy 3d tv-m, nekem eszembe se jutna pc-n tolni a videót a tv-re, járassam a tv-t meg a pc-t egy filmért amikor a tv is simán le tudja játszani? "
Egy a bibi, a tévék beépített lejátszója nem 3D-képes.
Mielőtt elkezdenél vitatkozni, az SBS mkv 2D, amit a tévé 3D-re alakít.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
cekkk
veterán
24p demó anyagot honnan tudok letölteni?
Volt valami ilyen oldal, de nem találom -
cekkk
veterán
válasz kisgyerek85 #16727 üzenetére
És miért kéne egy 100Mbites hálózatot korlátoznom, nem elvárható legyen, hogy ilyen sebesség mellett a másik vinyóról, ami szintén a lejátszóra volt kötve vagy éppen benne volt már nem tudott akadás mentesen lejátszani.
Nem a hálózaton akartam ugyanakkor még egy másik filmet lejátszani. -
kisgyerek85
senior tag
-
hunaqua
addikt
Ez sem biztos.Én kb. 7-szer rendeltem DHL szállítást,és 1-szer fizettem Áfa-t,az is karácsonykor volt .A Postánál 2-szer,és mind a 2 alkalommal fizettem.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16719 üzenetére
Egy bajom van a drága műszaki cikkek külföldi vásárlásával, főleg a európán kívüliekkel, hogy garanciás hiba esetén az ember elég sokat tud szívni. Meg sokba kerül a oda-vissza szállítás.
De nem értem áfát vámit miért nem számoltok rá?
Főleg fedexnél, még postán hátha átcsúszik, de a nagy cégek tuti levámoltatják, vagy nem?Azért azt még hozzá tenném, hogy amikor Dunem volt, és sikerült működésre bírnom a torrentet, akkor nálam a mkv lejátszás akadozott(Diginet), ha benne volt egy vinyó, és usb-n is egy, akkor ha bármelyikre másoltam hálón keresztül és közben lejátszottam a másikról már akkor akadozott a lejátszás (mkv sorozat).
[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
100 dollárért olcsóbban van A8-cal és a távirányítás elő van készítve, tehát csak megveszed a 17 dolláros távot és kész. Szóval azért az nem rossz úgy. Egyébként meg van benne tv tuner, szóval nagyon sok mindent az ember már nem akarhat belegyömöszölni egy nappaliban levő pc-be. Kijelző nincs, de van hozzá remote app, ami sokkal kényelmesebb ilyen szempontból. Író-olvasó meg nekem speciel nem hiányzik. Legalább is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
-
törölt tag
És a 100 letöltött filmedből hány darab 24p-s? Ha a belső lejátszód 60Hz-es megjelenítésével elégedett vagy, akkor rossz helyen próbálod győzködni a népet. Szerintem a topikban rendszeresen hozzászólók inkább nem néznek filmet, mint hogy azt 60Hz-en tegyék. Én legalábbis nem kínoznám magam vele, ahogy az IFC-s simítással sem. És akkor még nem beszéltünk kép és hangminőségről... A tévék beépített lejátszója szvsz egy dologra jó, hogy az általa létrehozott USB bejáraton több por áramoljék a tévébe, mert használni soha az életben nem jutna eszembe.
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #16705 üzenetére
Lehet erősebb, de mint mondom, ha nem játszol felesleges az erősebb, videó lejátszásban a legolcsóbb, és a legdrágább proci is ugyan azt tudja. Minőségben viszont nem tudom, hogy jobb-e a trinity. Ezt majd a tapasztalatok és a fizetett cikket kiderítik
Ha te szereted az új illatát a dolgoknak és kifizeted ezért a felárat akkor oké, én amiből tudok jó minőségű használtat veszek, mert azon is szépen bukik az ember, de lehet picit kevesebbet mint az új dolgokon. De ez megint olyan, hogy ki mit szeret vagy akar.De mint mondom az a konfig nem bővíthető. Nem tudsz bele tenni egy olvasót/írót. kártyákat stb-t.
Jah és nem mondtam, hogy ronda, szép az a ház nekem is tetszik.
De pl kijelző sincs és táv sincs. Nekem ezek is benne vannak, ezt számold megint plusznak. -
Ed Parker
nagyúr
En ugyanennyit számoltam, csak a különbség hogy ez (nekem) szép es picivel erősebb mint a Te konfigod.
Ja es ez új. Mintha Te is hasonló összeget írtál volna ha új cuccokból épitesz.
Azért ez nem mindegy.Tutis: nem unod még ezt az óvodás eszmecserét?
Beszéljétek meg privátba, az élet nagy kérdéseit.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #16702 üzenetére
Én nem használom annak mert arra ott van a NAS.
Az igények mások, én azt szeretem, ha leülök elindítok valamit akkor az menjen is, ne keljen várni, ha ez túlzó akkor legyen. de erre megint csak azt mondom, hogy mindenkinek mások az igényei
Mondjuk én senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy htpc-t használjon. Nekem volt média lejátszóm is, most ezt használom ezt szeretem, amikor az volt akkor azt szerettemMezga Aladár
Nekem is kijött volna olcsóbban, ha nem veszek inom-t, és paneltápot
Mondjuk ez drága paneltáp, a sima picopsukat újonnan oda adják 8-12 között, én ezt azért vettme meg, mert 6-30V között tudja, és 11be került 30 helyett
Ha eladom jó árban tudom eladni[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Aki HTPC-t épít, tipikusan letöltő gépnek is azt használja. Az én letöltő gépem 5-6 W-ot fogyaszt + a külső notivinyó, amire tölt... 7/24-ben az már komolyabb különbség. Ha ehhez hozzáadod egy komolyabb NAS és az én WD hálózatos vinyóm fogyasztása közötti különbséget is, lassan akkor vagyunk egálban, ha te be se kapcsolod a tévét.
Nekem inkább a heti 40 mp extra várakozás problémája tűnik túlzónak. Legalábbis ha heti 2 db menüs BD50-et nézek meg a rendszeren, akkor ennyi a difi.
(#16700) Mezga Aladár
11 milláért tuti, hogy nem ilyet vennék. Annyiból egy komplett házimozi szoba kiépítése kijön.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Nem ha meg tudsz venni egy 300ezres tévét és mondjuk nézel napi 2 órát filmet, ami legyen 50-60 W és havi 30 nap az 1,5-1,8 KW fogyasztás ugye50 forint kb akkor 1,5*50= 75 forint vagy 90 forint. Akkor miről beszélünk? Ez sok lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest