Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjKoxi
senior tag
válasz
erdoke #17595 üzenetére
Nem szedek le semmit. Még egy filmet sem töltöttem le soha, és nem is fogok, már írtam régebben is. Mikor másolom fel a NAS-ra a tsmuxer-t közbeiktatom. Mentésnél hálózatban kiválasztom a helyet és ennyi. Mindenki másképp csinálja, úgy ahogy neki a legjobb.
A C-200 sokat bajlódik az ISO-val, az m2ts-t kattintásra nyitja. Kevesebb idő kivenni a pipákat a felesleges feliratok, hangok elől, mint kivárni a megnyitást, menüben navigálni. Nincsenek egyenként mappában a filmjeim, csak a fájlok magyar címmel. -
-
krealon
veterán
válasz
Toobee #17562 üzenetére
Nem latom a halozaton a gepet hiba forrasa a Master Browser Service.
-
BlackJack80
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek hogy nem keresgéltem a hozzászólások között!
Adott egy LG LM660-as full hd, 3D smart tv amihez vásárolnék egy médialejátszót!
Vannak igényeim, csak a sok lehetőség közül nem tudom melyiket válasszam!
Ami nekem lényeges:
- max 40e Ft-ig(de ha szükséges áldozok rá többet nem akarok noname készüléket)
- vigyen mindenféle formátumot(avi, mkv, srt, egyéb felirat fájl)
- a 3D-t általában mkv formátumban nézem, de ha kezeli a 3Dt más formátumban az sem baj
- nem kell tartalmazni merevlemezt, mert a gépről wifin, vagy utp kábelen keresztül nézném a filmeket
- pluszban ajánlhatnátok valami stabil server progit, mert most a Nero Media Home4 néha vacakolNagyjából ennyi lenne!
Köszi! -
Kapanyél
őstag
válasz
robi-k #17580 üzenetére
Na végre már valakit nem a kutya farka csóvál!
Ha fix IP kell, azt mindig az eszközön állítjuk be! Annyit hozzáfűznék, hogy a routeren is be kell állítani azért valamit, mégpedig a DHCP IP tartományát, hogy ne legyen ütközés.A többek által ajánlott MAC alapján kiadott fix IP, hivatalos nevén Static IP nem erre való (és nagyon sok router nem is tudja ezt a funkciót). Ráadásul a lease time erősen be tud kavarni, bár újabb routerek már képesek újból kiadni a címet, ha azonos a MAC.
Szóval igen, a DUNE-nek meg a NAS-nak meg minden állandó eszköznek (még ha WiFi-s is!) be kell állítani az eszközön egy fix statikus IP-t, amit befoglal a host-on (router). A dinamikus eszközökre (telefonok, egyéb laptopok) pedig ott van a DHCP szerver, az majd oszt nekik IP-t, ha éppen szükséges. Az előre definiált tartományból persze, ami tökmáshol van, mint a fix eszközök által lefoglalt címek.
Én rá szoktam DYMO-val ragasztani egy kis cimkét az eszközökre, hogy mi az IP-címük, akkor tuti nincs kavarodás és közvetlenül is meg tudom őket szólítani.
-
erdoke
titán
Azonos gyártónál oszlik meg a fejlesztési költség a különböző modellek között, sorry ha félreérthetően fogalmaztam.
Nyilván van extra költség a magasabb tudású modellek komplexebb és erősebb csili-vili faktorú szoftvere és az alap felületes belépő routereké között, de a lényeg a nagyobb tudásból, hosszabb feature listából ered, amit támogatni kell a szoftverben. -
Cha-b
senior tag
válasz
Criton #17588 üzenetére
Nem feltétlen, sztem attól függ mennyi BDISOt néznél, más hibájukról nem nagyon olvastam, csak ezen a hibán megakadt itt a szemem, mert a C200amnál nincs ilyen, itt meg sokan írták ezt a fagyást. Személyesen nem találkoztam a fent nevezett modellekkel, csak itt olvastam ezekről a hibákról. Biztos van pár dolog amiben a fentiek a jobbak bár az nekem lényegtelen, nekem az a lényeg mindent játszon le hibátlanul, és ezt megteszi, másra nem is használom, még a JUKEBOxot is hülyeségnek tartom, jól néz ki stb, de felesleges, nem azt nézem, hanem a filmet, ezért nem is használom azt a funkciót sem. De majd akik ilyeneket használnak biztos segítenek, hogy csak az ISOk-kal van e bajuk, és ha nem nézel ISO-t akkor viszont felesleges sztem a +kiadás.
-
Cha-b
senior tag
válasz
Criton #17558 üzenetére
Szia, ha nem ez a max összeg amit rá tudsz szánni, akkor javaslom vess egy pillantást a C200-ra is. Sokan írták itt a fórumon, hogy az A2xx/A300/C300 -ak fagynak BDISO-knál HDhangváltásnál, tekerésnél. C200 régebbi modell ezeknél, de nem fagy semmitől, nem is értem, hogy került bele az újabb modellekbe ez a hiba. Torrent max letöltés 3MB/s körül, de stabil. Támogatásban, a Popcornok, és Dunek a legjobbak.
-
-
cekkk
veterán
válasz
erdoke #17578 üzenetére
Már miért lenen közös a fejlesztés? Ha az lenne nem kellene tudnia ezeket a TPnek is?
Persze, de egy ilyen drága routertől le is várom, hogy mindent automatikusan okosan csináljon, egy olcsótól ez nem várható el, amit az ára is tükröz.
Érdekes, én azt vettem észre, hogy a szoftver tudása miatt is drágulnak az eszközök, nem csak hardver miatt.
robi-k
Bocsi, de pot az a legnagyobb hülyeség ha a gépeiden állítod be fixre az ip címeket, mert ha elviszed valahova őket akkor ott újra állítgatni kell, a routerben meg egyzser beállítod és kész. Persze a dunet nem hordozza az ember sűrűn, de ha mégis elviszi akkor nem kell kínlódni a beállításokkal az adott helyen
-
robi-k
őstag
válasz
Toobee #17568 üzenetére
A TP-LINK tip. routerekre nagyon ajánlott (bár szvsz inkább must have) a külső OpenWrt típusú FW-k alkalmazása. Én a saját TP-LINT TL-WR1043ND már 2 éve ezt használok, a gyári FW-k igen messze állnak tőlük tudás/megbízhatóság terén is (pl. az Open Wrt tudja a PrintServert is, ez nekem fontos).
Pontosan milyen típusú a TP-LINK TL-WR841N/ND tip. routered (pl. TL-WR841ND v. 7)? Mert linkelnék egy jó OpenWrt firmwaret, amit a router FW frissítés menüjében tudod rátenni.Ezután, ha fix IP akarsz, akkor nagyon egyszerű lesz a teendőd: a Dune-n (nem a routeren, ott nem kell semmit állítani!) beállítod pl. a 192.168.1.120 IP címet, a 255.255.255.0 Subnetmask-ot, a kiszolgálónak a router 192.168.1.1 IP címet, és ha a Dune-vel szertnél pl. torrentezni, akkor beállítod a saját szolgáltatód DNS címeket. Ennyi.
-
erdoke
titán
Ahogy az előzőben is írtam, az árnak a felülethez elvileg nincs köze. Mindkét cég sok routert árul, és a szoftver nagyrészt közös ezekben, tehát a fejlesztési költség megoszlik.
Láthatod, hogy 14 eszköz lóg a routeren + az USB-s HDD-k. Ha rendszeresen továbbítasz gigabites forgalmat az eszközök között, miközben a 120-as neteden is zúgnak a dolgok, bizony combos routerre van szükség.
Egyébként nem otthonra vettem, csak otthon használom.Re #17577
Miért drágább? Esetleg nézd meg a specifikációs listáját... Ez egy 1750 Mbites router 5 GHz-en, csúcs proci és dupla RAM van benne az átlag combos típusokhoz képest. Mondhatjuk, hogy future proof. -
-
cekkk
veterán
válasz
erdoke #17567 üzenetére
Gondolom az Asus routered nem 10 ezres kategória
De a TP linkek ezt nem tudják, ott meg kell adnod a mac címet majd az ip címet kézzel, most ha az embernek kb 4-5 eszköze van akkor az nem nagy kaland.
Nálam volt össze ütközés, vagy otthon egy régebbi routerren, már nem tudom de annyi, hogy egy kicsit nagyobb számot osztok ki és készen van, probléma megoldva.
-
Patice
Topikgazda
válasz
erdoke #17567 üzenetére
Az az Asus router kicsit újabb és okosabb konstrukció. Ott többet gondolkoztak a FW írásánál.
Meg te már "Advenced user" vagy hálózatból...Amúgy szerintem nem bonyolult TP-Link esetében sem ez az állítgatós dolog, ha tudja már az ember, hogy mit csinál és melyik szolgáltatás mire való.
A média szerver a gépre nem rossz ötlet. Egyszerűbb lehet, mint a Win7 nehézkes megosztásával bajlódni. Ezt lehet ki is próbálom majd. Most lett új gépem úgy is. Hadd tanuljak, tapasztaljak valami újat ezen a téren is.
(#17568) Toobee:
Úgy érzem, ha kész lesz a vezetékes hálózatod, akkor meg kell látogassalak. Hallgatózás, beszélgetés és hálózati konfigurálás...
-
bl4ze
veterán
Senki nem próbálta még tényleg az új Dune firmwaret ? DUNE 101 pld :
Version "121018_0846" (the latest stable version)
Október 18-i frissítés, nekem a nyári 06 havi van fent még...
-
Toobee
veterán
válasz
erdoke #17567 üzenetére
Itt is pontosan ugyanez van, csak akartam egy bevezető kérdést, hogy leteszteljelek benneteket
Szóval mit mutyizzak a gépen, hogy lássa a Dune? Win7
Na jó, mégsem jött össze. Mindig a 192.168.1.100-as ip-t írja a Dune. Szerintem feladom, majd ha jön valami szaki hallgatózni hozzám, akkor megcsináltatom vele.
-
erdoke
titán
Ez ennyire bonyolult is lehet? Nekem egy ac-s Asus routerem van, csak egy legördülőből kiválasztom a csatlakoztatott eszközök közül, melyiknek akarok fix IP-t adni. MAC alapján fixálja a DHCP-n kiosztott éppen aktuális címet.
Egyébként a router a rendszeresen felcsatlakozó eszközöknek fenntartja az adott IP-t, tehát kvázi fix akkor is, ha nem állítod be. Nekem 5-6 merevlemez ül hálózati eszközökön, és mindig ugyanott érem el őket, elég egy gyorsgombot kreálnom Total Commanderben.(#17568) Toobee
Pontosan nem tudom, mert nálam pont a fordítottja van: Látszik a gépen a megosztás, pedig nem akarok semmit megosztani.
Szerintem dobj fel egy média szervert a PC-re, pl. PS3 Media Server. Abban szépen megadhatod, melyik könyvtár látszódjon a megosztásban. -
cekkk
veterán
válasz
Toobee #17560 üzenetére
Akkor a Duneben legyen automatikus ha a router osztja ki neki és ne 101 legyen hanem 110 vagy 130 csak mert ha a dune ki van kapcsolva, és neki a 101et osztanád ki de felcsatlakozik a mondjuk telód aminek előtte nem adtál címet hanem majd a router automatice akkor mindig a legelső szabad címet adja oda, majd ha véletlen megkapja a 101et és a Dunet bekapcsolod nem tud a hálózatra csatlakozni mert kap ip címet.
Tetszik érteni vagy próbáljak még csiszolni a fogalmazáson?
A dune hálózattát hagyd automatikusan, a routerbe meg mac alapján kapja meg a 192.168.1.120 és így nem lesz ip ütközés. -
Patice
Topikgazda
válasz
Toobee #17562 üzenetére
Mondjuk pont az a gép van a 101-es címen, amiről épp a routert állítgatod?
Ha Win7-ről tolod, akkor a megosztani kívánt mappákat vagy meghajtókat meg kell először osztani a hálózaton. Mappa vagy meghajtó ikonjára jobb klikk --> Megosztás vagy Speciális megosztás --> OK.
Általában az alapbeállításokon hagyva is működik. (Nálam persze hogy nem.)
Ha így sem látja Dune SMB-n keresztül a megosztott dolgokat, akkor a legegyszerűbb szerintem, ha a Dune-n létrehozol hálózati mappákat.
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee #17560 üzenetére
101-ös, ez jó szegediös lött
Lehetséges, hogy elírtam
(#17561) Patice: Ja, akkor tulajdonképpen már régóta fix ip-n vagyok
Akkor folytatnám a kérdéssorozatot, ami miatt megkérdeztem ezt az egészet. A gépet miért nem látom a Dune-n? Fordítva működik, tehát tudok a Dune lemezéről filmet nézni, zenét hallgatni, tegnap elindítottam egy családi videót is uTorrentben (gépről), amit közvetlen a Dune-re töltöttem le, de visszafelé valamiért nem akar működni
Nyilván user error lesz, de abszolút nulla vagyok hálózatból.
-
Patice
Topikgazda
Annyival azért még kiegészíteném, hogy TP-Link routerek esetében 192.168.1.xxx a kiosztott IP cím formátuma. Ha a belső hálózaton akar fix IP-t adni a dune-nek, akkor az utolsó három szám 100 és 199 között kell lennie. Ott kell beállítani, ahol Jim-X írta.
Gépen nem érdemes beállítani a fix IP-t.
Egyszerűbb az "Adress reservation" vagy a "MAC Binding". Az előbbi egyszerűbb, az utóbbi trükkös WiFi-s készülékeknél (pl. laptop), ahol van vezetékes hálókártya is, mert a két kommunikációs csatornának külön MAC címe van.
Erre akkor érdemes figyelni ha az ember gépet, alaplapot cserél.
Szerk.:
(#17560) Toobee:
Dune-ben hagyd automatikusan. A router az Adress reservation-nel úgyis azt fogja neki kvázi automatikusan oszatni, amit beállítottál.
Amúgy nincs másik eszköz a hálózaton? Nincs IP cím ütközés? Én 101-től direkt nagyobb számot adnék meg, mert a router sorban kezdi el kiosztani: 101,102, 103, stb. Mondjuk megadod, hogy 130 legyen a vége oszt csókolom.
-
Toobee
veterán
Jim-x és cekk
Akkor nem értem, hogy mi a baj, mindent pontosan így csináltam. DHCP start IP: 192.168.1.100, vége: 192.168.1.199 és a Dune-nek meg a 192.168.1.101-ös IP-t osztottam ki. Dune-ben manuálisra állítottam a módot, majd IP-cím utána beírtam a kiosztottat. Átjáróhoz volt még megadva a: 192.168.1.1, de most ezt is kitöröltem és még mindig semmi. Mit rontok el?
-
Criton
veterán
Na elhatároztam magam, és le szeretném a HiMedia 560 boxomat cserélni.. a kérdésem a következő, erről mi a vélemény , torrentezés milyen rajta (sebesség) valamint a HD filmekkel hogy megy? Megéri az árát? A támogatása milyen? Himedia-nál nem volt hosszú támogatás...
-
cekkk
veterán
válasz
Toobee #17554 üzenetére
Semmi ilyesmi
A routerbe megadod a Dune MAc adreset ahhoz hozzá rendelsz egy IP címet, 192.168.0.15, hogy ha jön egy új wifis eszköz akkor az úgy is az 0.1 vagy 0.2-t kapja automatikusan, így nem kavarodik össze. Ennek az az előnye, hogy mindig a router osztja ki az ip amikor az eszköz felcsatlakozik a hálózatra. De számítógépnél is érdemes ezt használni, mert ha újra telepíted a gépet akkor nem kell megint be állítani ezeket, vagy laptopnál én is jártam úgy, hogy megadtam kézzel az ip címet elmentem máshova és elfelejtettem, hogy így van megadva aztán csak néztem miért nem megy a net
-
SzGee
aktív tag
sziasztok, olyan médialejátszót keresek, aminek van lcd kijelzője
csak zenehallgatásra kellene, tehát tudja az ismertebb formátumokat (pld OGG), tudjon külső winyót fogadni, hálózat, wifi nem lényeges
valami hasonlót keresek, mint a novatron volt annak idején, http://digistreet.hu/tesztek/egy-medialejatszo-mind-felett-novatron-ntr82-teszt
tudna valaki ilyet ajánlani?
-
Toobee
veterán
Valaki, aki nagy hálózatguru, az leírná nekem, hogy miként tudok fix ip-t kiosztani a Dune-nek? Jelenleg wifizek, de lassan készül a kábeles kapcsolódás. TP-Link WR841N a router típusa. Alhálózati maszk, Átjáró, DNS 1-2, ezekhez nem tudom, hogy mi a makit kell beírni.
-
dh66e
veterán
válasz
#75912448 #17551 üzenetére
Tudom ezért vettem gen2-t,de ráfaragtunk mi is csúnyán a gyári támogatást illetően pedig mi mindent bír ez a vas.Ezekhez képest a WD a Live-ot próbálta becsülettel támogatni több kevesebb sikerrel,na nekünk ez nem adatott meg.Azóta gondolom változtattak a hozzáállásukon mert szikrázott a net a szidalmak garmadájától,ezernyi usert elbukva.Sajna én sem adok nekik több esélyt jó ideig,
Annyiban jobb a gen1 hez képest a helyzetünk hogy ezzel az erőforrással amivel bír a gen2 már tudtak az oroszok is mit kezdeni és összedobtak egy jó kis kereszt firmet a Lacie és az Eminent jóvoltából.Ezért van még mindig meg nekem is meg Ed kollégának is pedig ő már sokkal előrébb tart mint én(popi). -
törölt tag
-
dh66e
veterán
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #17500 üzenetére
Tud ebben segíteni valaki?
http://prohardver.hu/tema/asztali_medialejatszok_audio_video/hsz_17500-17500.html -
törölt tag
Miért ne lenne, jönnek hozzá folyamatosan az update-ek, és ez a jövőben is így lesz. Mai nappal is a Dune Smart sorozat, kiegészülve a Duoval, vagyis az összes 864x-es tekinthető a piac legjobb lejátszójának. A Popcorn A-300 jelenlegi szoftveres támogatása még nem az igazi.
Talán az A-400, vagy az új Dune sorozat végre leválthatja az "őskövület" Dune-öket.
-
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
Segítsetek nekem ebben a kategóriában nem vagyok otthon.
Dune Smart HD1 megér 45k-t?Természetesen használt a cucc és gari sincs már rajta. -
törölt tag
Kis érdekesség. Nem csak nálunk volt népszerű mostanában a 23,976fps kérdés (meggyőződésem, hogy a megjelenítők minőségi fejlődése miatt), teli vannak vele a külföldi fórumok. Egy kis bizonyíték, hogy nem mindegyik Realtek-es gyártó full igénytelen, a Micca mellett hamarosan itthon is kapható Mede8er tartozik ebbe a körbe. Ők is nagyközönség elé álltak a maguk Full HD 3D játékosával, de bombázzák őket a 24p kérdéssel. Az első napok értetlenkedése után, most itt tart a helyzet Mede8er support szinten:
Re: Framerate question
We will have a raw test release ready this week that addresses the 23.976 issue in both 2D and 3D. This will not have Mede8er code on it and will be used to specifically check this functionality. This release is internal only but we will offer it to a few users via PM as we would like them to assist in confirming that it resolves the issue on their systems. Once this is all confirmed then we will merge the Mede8er code and aim for a release within November (after the next X2 update is released) based on the above.
Mede8er1
-
jeni
félisten
Szia
40-45000 Ft között mi a legjobb wifis multimedia lejátsyó amire külső HDD-t akár belsoőt is ráthetek ès tudja fogadni a Külsö ps Blu-Ray irót.,inkább külső Olvasòt? -
erdoke
titán
A TeCsőt még megértem, néha jó nagyban megnézni egy-egy HD videót. Ha nincs más eszköz, megteszi a Smart tévé, vagy éppen egy felokosított médialejátszó.
Nálunk ez úgy működik, hogy mindenki nézegeti magának iPaden, aztán ha valamit meg akar mutatni a többieknek, rányom az AirPlay gombra, és máris megy a tévén. Persze ez nem csak TeCsőre vonatkozik, hanem a hálózati tárolókon megosztott családi videókra, képekre is. -
Patice
Topikgazda
-
BBéci
legenda
válasz
Patice #17526 üzenetére
Az ebédlőasztalomon álló időjárás állomást gyakorta nézegetem, annak több értelmét látom, de házimozizás közben eszembe nem jutna azzal foglalkozni, milyen idő van kint, vagy a világ valamelyik pontján.
Hasonlóan feleslegesnek tartom az összes smart funkciót, beleértve a tecső elérését. -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami lejátszót, ami lejátszik USB-ről divx, .avi, .mp4 fájlokat is, és kezeli megfelelően ezekhez a feliratokat?
A lényeg, hogy legyen komponens/RGB kimenete, akár SCART-on is!
Kinéztem egy Panasonic DVD-t DVD-S68EP-K, ez megfelelő lenne a célra?Köszi!
-
Patice
Topikgazda
válasz
Dorian #17524 üzenetére
Jön vissza? El sem tűnt, csak más színekben csücsül odafent...
Ne politizáljunk, az nem ide tartozik, OFF vége.
(#17525) cekkk:
erdoke este kinyitja azt az ablakot és azonnal megérzi, hogy milyen a hőmérséklet odakint.
Amúgy csak várd ki, lehet én is megkapom majd a magamét.
-
cekkk
veterán
válasz
Patice #17521 üzenetére
Bezzeg amikor én mondom ezt akkor mindenki leolt engem
Igen az lesz, indexen olvasd el a cikket, vagy ezt
erdoke
Gondolom sötétbe is jól látsz és látod az ablakon keresztül a hőmérsékletet is
Ez is kb olyan igény lehet mint a torrent vagy a youtube egy ilyen eszközön, sok értelme nincs, anyira meg jó, hogy meg tudd a pillanatnyi hőmérsékletet. Van akit érdekel van akit meg nem kész, nem kell ezen vitatkozni.
-
-
erdoke
titán
Az aktuális hely időjárásának megismerésére már nagyon régen kifejlesztettek egy spéci, high-tech eszközt, amit úgy hívnak: ablak.
Telefonon se értettem soha, miért állítják be az aktuális időjárást a főképernyőre az emberek.Ha valahová utazok, annak a városnak a következő pár napra vonatkozó előrejelzése talán bír valami értelemmel.
-
Patice
Topikgazda
Nem SZERETI kihasználni, de tesztelésnél manapság már az egyik sarkalatos pont, így muszáj lesz néha bekötnie.
Még ha a háta közepére kívánja is.
Amúgy igaza van, a médialejátszó maradjon csak céleszköz. Médiát játsszon le. Filmet, zenét, képet.
A többi csak extra, ami vagy hasznos és tetszetős, vagy nem. -
BBéci
legenda
A tesztelés idejét kivéve nem kötöm hálózatba a lejátszót, sőt, a routerem sincs áram alatt.
Amikor bekapcsolom a Dunét, filmet készülök nézni, szórakozni akarok, mintha moziba mennék, azon kívül semmi más nem érdekel.
Tudtam, hogy képes effélére, de körülbelül annyira hiányzik, mint kóc a seggembe. -
-
robi-k
őstag
Dune HD időjárás kijelzés hibajavítás.
Fel kell tenni egy Dune által elérhető meghajtóra (vagy pendrive-ra) és elindítani a dune_service_fix_widget_0.4_install.dsf nevű fájlt.
-
Patice
Topikgazda
-
törölt tag
Ok srácok, kinagyítottam, de ebből nem derül ki semmi.
Lényeg a lényeg, a Dune küldjön a tévé felé PCM sztereót.
-
TazLeacher
nagyúr
Megkérdezhetem, hogy ez tulajdonképpen micsoda? (Lehet, hogy bunkónak tűnök, hogy még nem hallottam róla, de tényleg...) Ez egy zenei album, amihez készítettek egy 3D-s videót, hogy a zenehallgatás alatt "legyen mit nézni"?
Most rákerestem, és érdekesnek tűnik, de még mindig nem tudom, hogy igazából mi ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest