Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knf
csendes tag
-
BBéci
legenda
A bdrip kifejezést használtad, azt lehet DivX-nek és XviD-nek is értelmezni, példa erre az egyik beszerzési forrás, ahol mostanában gyakran "vásárolok" filmeket.
De nem ez a lényeg.
Ha valaki 3D tévét vesz, az mással nem tud 3D filmeket lejátszani, csak HDMI 1.4 kimenetes külső lejátszóval vagy PC-vel, tehát valamilyen külső eszköz mindenképpen kell a tévé mellé.
A többihez nem szólok hozzá, nem az én dolgom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
De emlegetted a 3D tévét, azt idéztem.
Azt is írtad, többnyire DivX-et nézel, ahhoz aztán feltétlenül kell 3D TV. Még a HD-ready is túlzás, felesleges.
Ha befejezted, akkor erre ne válaszolj!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
"ha pl lenne egy 3d tv-m, nekem eszembe se jutna pc-n tolni a videót a tv-re, járassam a tv-t meg a pc-t egy filmért amikor a tv is simán le tudja játszani? "
Egy a bibi, a tévék beépített lejátszója nem 3D-képes.
Mielőtt elkezdenél vitatkozni, az SBS mkv 2D, amit a tévé 3D-re alakít.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
És a 100 letöltött filmedből hány darab 24p-s? Ha a belső lejátszód 60Hz-es megjelenítésével elégedett vagy, akkor rossz helyen próbálod győzködni a népet. Szerintem a topikban rendszeresen hozzászólók inkább nem néznek filmet, mint hogy azt 60Hz-en tegyék. Én legalábbis nem kínoznám magam vele, ahogy az IFC-s simítással sem. És akkor még nem beszéltünk kép és hangminőségről... A tévék beépített lejátszója szvsz egy dologra jó, hogy az általa létrehozott USB bejáraton több por áramoljék a tévébe, mert használni soha az életben nem jutna eszembe.
-
cekkk
veterán
Nem ha meg tudsz venni egy 300ezres tévét és mondjuk nézel napi 2 órát filmet, ami legyen 50-60 W és havi 30 nap az 1,5-1,8 KW fogyasztás ugye50 forint kb akkor 1,5*50= 75 forint vagy 90 forint. Akkor miről beszélünk? Ez sok lenne?
-
cekkk
veterán
Szerintem ne menjünk ebbe bele, meddő vita.
Majd menj el egyszer egy MMbe amikor ingyen hitelt adnak, és nézzél szét, hogy vállalják magutak túl, és gondold végig mire is gondolok, szerintem egy műszaki cikk pl nem olyan dolog amire szüksége van az embernek, hogy azért hitelt vegyen felDe ne folytassuk, mert te így gondolod, én úgy meggyőzni meg nem fogjuk egymást.
Nem azt mondtam, hogy csóró, de aki 30-40-50 Won spórol közben a tévé sok százezerbe került neki, az számomra ellentmondásos. Akkor nem veszek nagy tévét sem mert nem megy el rá a pénz és az is sokat fogyaszt
De akkor a házi mozi rendszerekről meg ne is beszéljünk ami megint nem 10W-t fogyaszt.Neked nem érdemes, nekem igen. De okosan is össze lehet válogatni egy gépet, hogy ne keljen saját atom erőművet építeni az áramszámla miatt
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Viccnek? Nem
Ez magyar mentalitás.. Mindegy ne menjünk bele,elkezdtem egy elég hosszút írni az erőn felüli vásárlásokról, de ez off lenne már tényleg. Legyen elég annyi, hogy nem veszek drága dolgot, ha utána a fenntartása probléma, mindenki olyat vegyen, aminek a használata utána nem okoz problémát ha igen, akkor ne az állam és a szomszéd legyen már hülye és a gazdagok, hanem magát tegye már felelőssé azért mert túltálalva a lehetőségeit.
Drága kocsit is (használtan is, ami régen 10 felett volt), az vegyen aki tudja vállalni a nem olcsó alkatrészeket, de jó szokás szerint az utak tele vannak 4-5-7 éves luxus kocsikkal, amikre utána már szervizre és gumicserére nem futja -
cekkk
veterán
Végül is , az , hogy nem minden feliratot jelenít meg, és ált csak a level 4.1es mkvkat az nem elég korlát?
Csak ismerős tapasztalata, dlna ugye nem is tud csak beépített feliratot lejátszani.Ez a fogyasztás dolog, megnézel egy filmet 40-50W gondolom nem éjjel nappal menne, akkor ne ez vágjon már valakit földhöz, ha közben bőven 100-200-300-600 ezres tévét vesz magának, nekem ez olyan ellentmondásos dolog.
De tényleg nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az igénye. Én sem akarok ráerőltetni senkire semmit, de a belső lejátszók közel sem tökéletesek.
-
hunaqua
addikt
Van,de a gyakorlatban "nincs".
Visszaküldöd Kínába ( csomó pénz+ idő),ott megjavítják és visszaküldik.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Rendelj nyugodtan a Linkdelight-től R160S-t. 135 usd postával. "éri a lét "
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
törölt tag
Hardveresen egyformák, HDD beépítés a fő különbség. No meg a méretei miatt (is) a 160-as hűvösebb.
szerk:
Itt most brutálisan olcsó, valóban hihetetlen jó az ár/érték aránya. A linkdelight megbízható, én is rendeltem már tőlük, ahogy többen is a topikból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egreat R160s-t szeretik itt a topikban, de ha jól tudom még nem kapható itthon. Sokan rendeltek külföldről. 30k-ba nem nagyon fér bele a belső HDD. ASUS O!Play HD2 megfelelne a kívánalmaknak, de azt az ellenségemnek sem szoktam ajánlani. Nincs értelme 10k-t spórolni, majd később bosszankodni. A TV 301-be tehető HDD, vannak netes és torrent szolgáltatások, mindent tud amit kértél. 3. lehetőség, hogy megvárod a Dune új lejátszóit, a 202 vagy a 203D pont megfelelne neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest