Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Nem elégedetlenkedés, hanem nem szeretem a félmunkát
Fogtam az mcufriend_kbv-t, és elkezdtem kiirtani belőle azt amitől lassú: az univerzálisságot, hogy bármelyik lábra lehetett definiálni bármit. Itt az eredmény:
Ez már egyértelműen látványosan beelőzi a HVSPI-t jópár láb árán... Persze lehet hogy ott is lehetne még mit optimalizálni, kérdés hogy ott a CS mellőzése pl mit eredményez - ha nincsen mellette más az SPI buszon... Mondjuk ott jóval több órajelenként van 1-1 CS váltás, lehet elhanyagolható lenne a különbség...
És működik a hw vertical / horizontal scroll és a due/mega/stm-hez képest a sw scroll is elég gyors! Lévén hogy eldobtam az univerzálisságot ("platformfüggetlenség"), megpróbálom kigyomlálni még belőle ami felesleges, hátha találok közben még pár %-ot valahol
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest