Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Blu-ray írót?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Okés, köszi, akkor valószínűleg egy 9V-os tápot használok (bár stabilizálatlanok vannak csak otthon, úgyhogy esélyes, hogy a 9 helyett 10-10,5 lesz, az meg már sok gondolom. Vagy keresek egy 7 körülit, ami 9-et ad le.)
Egyébként AMS1117-5.0 fesz.szabályzó van a Nano-mon, úgy emlékszem, hogy a Pro mini-n is, az adatlapja pedig itt található. Elvileg 1,5V-os fesz.töblet érdemes, hogy legyen. Ekkoránál (tehát 6,5V-nál) is eléggé melegedne a fesz.szabályzó?
Amúgy most nézem, hogy láma voltam, mert amit küldtem képet, hogy hűtőpasztát rakott rá, azt azért csinálta, mert alu lemezt rak az egész hátuljára, és ahhoz ér hozzá a paszta, tehát az veszi föl a hőt. Így viszont akár én is meg tudnám csinálni, mert nekem is lemez lesz a hátulja, és akkor max annyira ültetem csak bele az Arduino-t hogy pasztával (vagy hűtőbordával) hozzáérjen a hátsó alu lemezhez, és akkor az el tudná már vezetni a hőt a külvilág felé. Így jó lenne, nem?
Amúgy annyi megoldás jött már szóba, hogy ennyiből már igazán választhatnék, hogy mi legyen.
Meg bocs, ha fárasztó vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meg bocs, ha fárasztó vagyok. 
ekkold