Hirdetés
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Nem egészen. Hanem, hogy a flash memóriának fixen le vannak fogva azok a portok, amin pl az UART2 is van. AZ UART3 használata adott, csak azt hittem a feladathoz kettő UART port fog kelleni külön a GPS-nek és külön a SIM-nek, plusz a programozó port ugye. De ez a 2in1 modulokkal nem játszik szerencsére.

Apropó, kinyírtam az egyik vezérlőmet fordított usb polaritással, így felmerül a kérdés ki honnan veszi az ESP32-ket? Ali-n a legolcsóbb rev1-es lap amit eddig találtam 7 font.
Mindenképp ez a WROOM32 DevKitC-vel megegyező lábkiosztás kell, vagyis a kevesebb lábú NodeMCU jellegű ESP32S lapok nem jók.
(Hmm vagyis hát már van kész nyák tervem és legyártott nyákom a DevKitC-hez, de nagyon szemezek a Wemos Lolin32-vel is, amin van Lipo akku töltő és keskenyebb is.
)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
ekkold