- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Srácok!
Valaki programozta már a Sonoff touch fali villanykapcsolót arduino alatt?
Próbáltam FT232RL USB-soros csatolóval, ami eddig mindenhol bevált. Itt nem, a több példány közül egyik se. Kb. minden huszadik feltöltés lett jó. Utána próbáltam a sokat szidott PL2303HX-el. Csodák csodája, tökéletesen sikerült vele programozgatni. Utána próbáltam úgy felprogramozni, hogy OTA (Over The Air) módszerrel, azaz wifin keresztül lehessen feltölteni a programot. Meg is jelent a portok között a hőn áhított hálózati csatlakozás is, de feltölteni rá nem tudtam, kiakadt.
Véletlen: 12V az eszköznek, lelke kilehelve.
Folytatás másik ugyanilyen kapcsolóval. Erre a példányra meg semmilyen USB-soros csatolóval se tudok arduino alól programot feltölteni.Van valakinek ezzel az eszközzel arduinos tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest