-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Srácok!
Valaki programozta már a Sonoff touch fali villanykapcsolót arduino alatt?
Próbáltam FT232RL USB-soros csatolóval, ami eddig mindenhol bevált. Itt nem, a több példány közül egyik se. Kb. minden huszadik feltöltés lett jó. Utána próbáltam a sokat szidott PL2303HX-el. Csodák csodája, tökéletesen sikerült vele programozgatni. Utána próbáltam úgy felprogramozni, hogy OTA (Over The Air) módszerrel, azaz wifin keresztül lehessen feltölteni a programot. Meg is jelent a portok között a hőn áhított hálózati csatlakozás is, de feltölteni rá nem tudtam, kiakadt.
Véletlen: 12V az eszköznek, lelke kilehelve.
Folytatás másik ugyanilyen kapcsolóval. Erre a példányra meg semmilyen USB-soros csatolóval se tudok arduino alól programot feltölteni.Van valakinek ezzel az eszközzel arduinos tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest