-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Lassan a végére érek a projektnek, meg az idegeimnek is.
Van egy időzítő kapcsolóm arduino alapon, 2 gomb bemenet, 1 relé kimenet.A program jó, működik, stabil, az összes bemenet stabil. Kiváló. Az egészet beépítettem egy fém dobozba.
Szépen kultúráltan, kábeleket is elosztottam.De a relével nem jutok dűlőre. Ilyen fajta.
Árnyékolt kábelt használtam, mindent leföldeltem rendesen. Működik is a rendszer, csak a relé nagyon instabil. Bármilyen elektromágneses ingadozásra beránt. Vagy akár úgy is marad.
Ez akár olyan szinten, hogy megérintem a dobozt és...Van ötletetek erre? Arra gondoltam, hogy ssr relére cserélném ki. Az stabilabb lenne? Esetleg ahhoz kötnék sorba egy ellenállást, hogy a zaj ne jusson be. 3 volt fölött azok már kapcsolnak. pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged