- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Videós, mozgóképes topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy arduino programozó, illetve még egész kezdő, de egy projektet akartam megvalósítani.
Egy arduino vezérlésű sous vide klészüléket. Elektronikailag nem egy nagy feladat az arduinon kivül egy 16*2-es LCD egy vízálló hőmérséglet szenzor( én DS18B20-re gondoltam) és egy szilártest relé kellene. A PID vezérlés már kemény feladat lenne nekem, így hát gondoltam úgyis találok neten erre kész projektet. Így is volt, kismillió kész van a neten, de 99%-ával csak a sous vide hőfokát lehet kontrollálni, főzési időt nem lehet állítani rajta. Mivel én olyan készüléket akarnék amin be lehet állítani a hőfokot és az időt is, csak egy kész orosz projektet találtam. Le is tőltöttem a kódot, de az csak .flp formátumúban létezik. Na sebaj letöltöttem az ehez a fájlhoz tartozó FLProg nevű progit is. Na de az meg orosz nyelvű abból még fordítani sem tudok mert a programból nem lehet kimásolni a szavakat majd beilleszteni a google fordítóba, ha meg át akarod állítani angol nyelvre akkor fizetni kell 10dollárt. Na faja, fizessek 10 dollárt és akkor lesz egy modulos progim ami teljesen más mint az arduino IDE szóval soha nem fogok tudni vele mit kezdeni.... (még az IDE-t sem tudom rendesen kezelni...) Na most akkor mit tegyek? Konvertert nem találtam ami bármit tudna kezdeni ezzel a fájlal.
Esetleg valaki át tudná konvertálni ino-ra, vagy tudna kész projektet sous vide főzőhöz amin időt és hő-t is lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest