-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv,
Már jelentkezek is egy kis tanácsért.
Gondoltam kipróbálom szerzeményeimet.Windows 7 alatt, Arduino IDE-ben gondoltam megírni egy tök egyszerű programot.
Csatlakozzon fel a wifi hálózatra és írja ki a nekem az IP-átjáró-dns címeket a soros porton amit az arduino ide figyel.De fordításkor hibaüzenetet kapok.
Az a baja, hogy többszörös wifi.h library van és nem tudja melyik kell ezért egyiket sem használja.
c:\Program Files\Arduino\libraries\wifi könyvtárat ezért elmozgattam másik helyre, és ide mozgattam a c:\Program Files\Arduino\hardware\espressif\esp32\libraries\wifi könyvtáratÍgy most működni látszik, kérdés, hogy ez mennyire volt jó ötlet? Van erre valami egyszerűbb és jobb megoldás?
Illetve az mennyire normális, hogy egy 37 soros kódra ezt kapom vissza:
Vázlat használ 493726 bájt (37%) -ot a program tárhelyből. A maximum 1310720 bájt.
A globális változók 37020 bájt (12%)-ot használnak a dinamikus memóriából, 257892 bájtot hagyva a helyi változóknak. A maximum 294912 bájt.A félkövérrel kiemelt részek nekem nagyon soknak tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest