-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Nekem van ilyenem és nem tudtam rendesen működésre bírni. Vagy csak a kijelző része ment, vagy csak az érintő. Azóta csak kijelzőként használom.
Helyette inkább ezt vedd: [link]
Ez nálam jól bevált, több projektben is ilyet használtam. UTFT és UTOUCH library-t ajánlom hozzá, azzal baromi gyorsan és egyszerűen tudod használni őket.
Elöljáróban annyit, hogy egyik sem fog olyan minőséget hozni, mint egy telefon. Nyílván, hiszen töredék az áruk. De ettől függetlenül jól használhatóak.
Kicsit drágábban meg itt vannak HMI-k, azok sem rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest