Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Őőő, pont ilyen sorosporti kommunikációs protokollon dolgozom, (Celestron nexstar protokoll távcsőveknél), remélem ezzel a csípettel tudtam segíteni. Így meg már azért könnyű összehasonlítani a kapott értéket.
char Str2[] = "12AB0500"; //313197824 a szám hexadecimális formában példaként, UART kiolvasást majd hozzá csapod
long a;
void setup() {
// put your setup code here, to run once:
Serial.begin(57600);
}
void loop() {
// put your main code here, to run repeatedly:
a = strtol(Str2, NULL, 16 );
Serial.println(a);
delay(5000);
}Nyilván ugyanez visszafelé is megy. De én is megszenvedtem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold