Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ezt olvastad?" Mostmár igen
Kösz.
Egyébként a helyzet az, hogy mivel itt vannak már az olcsó, gyors, viszonylag sok memóriával rendelkező kontrollerek, én egyszerűen nem akarok már AVR-el foglalkozni. Annak idején számos rutint sok munkával megcsináltam Z80-ra, és elöntött a hú milyen jó érzése. Viszont pár év múlva jöttek a jobb procik, és a sok munka egyszerűen hamuvá vált. Ennek tapasztalatai alapján nem nagyon akarom már nyakatekert megoldásokkal kissé feljebb tornászni a proci teljesítményét, inkább használok jobbat. Most pl. ESP32-t, mint rajtam kívül még sokan mások.A leírt időzítéses dolgok viszont tanulságosak, érdemes elolvasni!
Azt, hogy az 1 bitet meddig szabad magasan tartani, ki fogom próbálni, mert ez érdekes. Mivel nekem semmi konkrét célom nincs ezekkel a ledekkel, csak játszom velük, így azokat a dolgokat próbálom ki, ami számomra érdekes, szórakoztató.

Más:
Mondjátok, Ti honnan a csudából tudjátok egy kínai led szalagról, hogy az most éppen melyik típus? Ráírva semmi info nincs erről, a kis kínai meg felsorolja majdnem az összes típust, hogy keresésnél minél többen megtalálják.
Én egyszerűen játszottam az időzítésekkel, hogy mi válik be legjobban, de fogalmam sincs, hogy éppen melyik típus van a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kösz.
ekkold