- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #7321 üzenetére
És a bit bang módszerrel el is érkeztünk az egyetlen okához, hogy miért nem jó szoftveresen kezelni a ws2812 szalagokat. Atmel-en is ilyenkor kötelezően ki kell kapcsolni a megszakításokat.
Amúgy a semaphore kapcsán láttam rá utasításokat, hogy addig nem adja át a stafétabotot az adott folyamat, amíg erre utasítást nem adsz. Így lehet utánozni az Arduino féle noInterrupts() függvényt szerintem. Bár nem próbáltam, nekem megfelel az RTM-et kiaknázó könyvtár is.
Amúgy az RTM valóban iszonyú precíz. A 48 Mhz-es szkópom mérése szerint a periódus idő az halál pontosan annyi volt, ami be van állítva.(#7322) Janos250
Ezt úgy értettem, hogy nem muszáj freertos-t se használni, ugye? Ebben az alkalmazásban, ha minden egyes ciklusidő számít, akkor le kell menni gépi kódba. A kernelt meg ki kell dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest