-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Kétségtelen, hogy nem egy kényelmes gombnyomás, de direkt lemértem millissel és egy könnyen járó mikrokapcsolóval. A 30 ms biztonsággal eltüntette a prellt (nem tudom mennyi volt, nem néztem szkóppal), és 50 körül volt a legrövidebb gombnyomás ideje. El tudom képzelni, hogy gyakorlott kézzel pl. valami kódszámot beütve simán becsúszik némelyik szám 100 ms alá, és akkor bambán nézés van, hogy mi a túróért csipog, hogy rossz a kód. Azt meg utálom, ha nekem kell alkalmazkodni, és úgy nyomogatni, hogy elfogadja. Ha hosszabb a prell 50 ms-nál, és nem akar valaki hw prellmentesítést, akkor lehet hogy hosszabb várakozást kell beiktatni. Bár akkor már inkább két nand kapu és váltóérintkezős nyomógomb, atombiztos prellmentes 0 várakozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest