Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok! Új vagyok még a témában. nagoyn sokat olvastam, meg tanultam az elmúlt pár éjszaka. De 1-2 dolog csak nem bír a kőkorszaki fejembe beleférni:
Oké van egy program, ami a kommunikációs felület. Megírom benne a kódot. Vagy kölcsön veszem.

Lefordítom. A lefordított program hová kerül? Linux alatt mondjuk. Lesz egy xy bináris?Következő: a program felölti a kódot és futtatja. Ezt a programon kívül meg lehetcsinálni? Mondjuk linux terminálból valahogy felölteni?
Mert ami projekten dologzok, úgy tudnám megoldani, hogy shell szkript küldi a kódot és futtatja is.
Meeert: csak shellben tudok némi programozást kipréselni magamból. A kódot meg innen-onnan szedegetném. Még jó, hogy frí .

Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ekkold