Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Picit nézegettem az Atmel Studio + Visual Micro környezetet. Még nagyon butuska vagyok hozzá, de egyre jobban tetszik. Most egy picit összetettebb feladatot adtam neki, ennek a projektnek egy picit módosított változatát.
A program(ok) szerkesztéséhez nagyon komoly segítséget nyújt (átszabható szintaxis kiemelő, elnevezések figyelése, javaslatok...), osztott nézetben is szerkeszthető egy állomány (lsd. bal oldal), a külső könyvtári hivatkozásokat is egy kattintással megnyitja, utána rögtön láthatók a könyvtár metódusai. Látszik, hogy tényleg összetett projektek kezelésére találták ki.
Nálam a Visual Micro kiegészítés telepítése után simán megkereste az Arduino és az ESP összes könyvtárát, mellette természetesen működik a könyvtár kezelő is. Azt nem tudom megmondani, hogy mekkora a gépigénye, mert egy öreg, de még nem lusta Dell M6600-on futtatom 16 giga RAM mellett, ezt nem fekteti le

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold