Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555
üzenetére
Akkor átállok 433-ra, ahhoz 4 gombos távirányító is van 5-600Ft-ért, amivel ahogy korábban mondtad egyéb funkciók is megoldhatóak.

Gyakorolni meg van mivel addig helyette.Direkt vártam pár percet szerkesztési időben, hogy hátha látjátok, de akkor nem mondtam újat.

Az én kocsim távja jelét nem fogja, de a faterét igen, ami utólag lett beszerelve.
Nem tudom hogy ugró kódos e.(#385) tvamos: Nem fogom, de miért nem ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold