Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joberec

újonc

Sziasztok.Van egy olyan problémám hogy a nyomtatóm(PrusaI3) ramp1.4el menő gépem nyomtatni szeretne és beáll alap pozícióba de az extruder feje lejjebb van,azt hogy lehet átirni hogy fejjebb vigye alap állás után pl. 2cm? És a z-tengely pálya mozgást állítani,mert van még egy olyan hiba hogy az első réteget leragassza és utána a második rétegnél a z-tengely lift.e jobban fejjebb ugrik a kelleténél... Nem állítottam semmit rajta,és nem is találtam rá semmi megoldást,hátha ti tudtok..eleinte a gép jó uzemelt,de most érthetetlen nekem hogy mi történt...nem nyultam hozzááá,léptető motor hibás lehet ? Vagy esetleg a build ?

ui.:folytatom egy párbeszéd résszel:Mechanikusan és szoftveresen is próbáltam már mindent! Tényleg mindent.... A szeletelőt is újra raktam és még más programot is töltöttem le mellé,de ugyan ugy a z-tengely megugrik!ha ezek nem akkor mi ? és melyikkel mit állítok mert már állítottam be dolgokat a firmwaren,tapasztaltam is a különbségeket viszont az ami nekem kéne nincs meg.z-offsetet nemn is találom... Stoppert ne is mond :/ Próbáltam már ezerszer,még az extruder fejjel is játszottam de ugyan úgy ugrik.

Új hozzászólás Aktív témák