-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joberec
újonc
Sziasztok.Van egy olyan problémám hogy a nyomtatóm(PrusaI3) ramp1.4el menő gépem nyomtatni szeretne és beáll alap pozícióba de az extruder feje lejjebb van,azt hogy lehet átirni hogy fejjebb vigye alap állás után pl. 2cm? És a z-tengely pálya mozgást állítani,mert van még egy olyan hiba hogy az első réteget leragassza és utána a második rétegnél a z-tengely lift.e jobban fejjebb ugrik a kelleténél... Nem állítottam semmit rajta,és nem is találtam rá semmi megoldást,hátha ti tudtok..eleinte a gép jó uzemelt,de most érthetetlen nekem hogy mi történt...nem nyultam hozzááá,léptető motor hibás lehet ? Vagy esetleg a build ?
ui.:folytatom egy párbeszéd résszel:Mechanikusan és szoftveresen is próbáltam már mindent! Tényleg mindent.... A szeletelőt is újra raktam és még más programot is töltöttem le mellé,de ugyan ugy a z-tengely megugrik!ha ezek nem akkor mi ? és melyikkel mit állítok mert már állítottam be dolgokat a firmwaren,tapasztaltam is a különbségeket viszont az ami nekem kéne nincs meg.z-offsetet nemn is találom... Stoppert ne is mond :/ Próbáltam már ezerszer,még az extruder fejjel is játszottam de ugyan úgy ugrik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged