Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szavakat értem, de nem vagyok otthon a hardware-ben
A relé kap tápot-földet-jelet az arduino-tól, nincs egyéb alkatrész, kellene más is?(optocsatolós, ha van ennek jelentősége)? Ha igen tudnál típust mondani? A kondenzátor-schottky-ra is, mert nekem ez full kínai 
Postas99
A kód kb annyi, hogy 2 DHT (külön kábel, 2 helyen mér és 2 ventillárot vezérel), LCD, 2 relé. Full új vagyok a sketch-ben, de most utánanéztem és nem talátam pár perces keresés alapján: vmi exception-kezelés létezik? Mert akkor azzal a jelkimaradás programból meg lenne oldva. (kábelt próbaképp lecserélem árnyokoltra)A kód nincs 100 sor összesen: [link]
ViZion
relé modul, opto-s. Rákeresek az i2C bedugulásra, köszönöm (nem én írtam, de nem lesz gond átírni, szakmába vág, innen jött az egész ötlet, hogy a software az megy a hardware meg eddig a netről összeötletelhetőnek tűnt)
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A relé kap tápot-földet-jelet az arduino-tól, nincs egyéb alkatrész, kellene más is?(optocsatolós, ha van ennek jelentősége)? Ha igen tudnál típust mondani? A kondenzátor-schottky-ra is, mert nekem ez full kínai 

ekkold