Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kíváncsi voltam és rendeltem ESP C3 super mini board-ot játszani.
WS2812 LED sort (50+ darab) szeretnék rákötni, és a tápot szeretném a board usb csatlakozójáról megoldani, mert kapóra jön, hogy usb-c aljzat van rajta, mivel usb-c kábelen szeretném majd táplálni a későbbiekben.
Ugye én a +5V pinre kötném a LED sort, ami az usb +5V lábával egy schottky diódán keresztül van összekötve. Tekintve, hogy teljes terhelés mellett 3A-t is felvehet a LED sor (legalábbis így számoltam és az usb táp is ennyit bír) , ha jól számolom kb. 0.6W-ot kéne a pici smd diódának disszipálnia.
Szerintetek mennyire működőképes az ötlet, bírni fogja? Csinált már ilyet valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest