- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Utoljára a CirCAD nevűt használtam sikerrel, de azt hiszem az már egy kicsit elavult lett.
Most a CircuitMaker-rel próbálkoztam.
Összehoztam a kapcsolást, sikerült az alkatrészeket a PCB-n is elhelyezni és összekötni a lábakat, viszont, ha nyomtatható verziót kérek akkor az alkatrészlábak forrszemei egybeérnek. A szerkeszthető rajzon pedig nem. Nem igazán tudom merre tovább, így nem annyira szimpi a program.
Próbálkoztam az autoroutinggal, de nem jöttem rá, hogy lehet beállítani, hogy csak egy réteget csináljon.
A raszterre rakás sem igazán működik és a behúzott vezetősávot sem sikerült törölnöm.
Az biztos, hogy én nem ismerem a programot, de, hogy olyan alapvető dolog ne működjön, mint a kijelölés és a DEL gomb megnyomására a törlés, nem biztos, hogy csak bennem van a hiba.Esetleg valaki tud ajánlani valami egyszerűbb PCB tervező programot?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest