- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nem tudok linkeket hozzárendelni, mert az Alinak van egy "3 vackot egy csomagban" akciója, ahol az egyébkénti áraknál alacsonyabbak az árak, és ingyenes a szállítás, valamint kevesebb, mint két héten belül itt van.. Ha az eredeti linket hívja az ember, akkor magasabb árat mutat.
Én azon csodálkoztam el, hogy a kisebb (C, S2) ESP32-k olcsóbbak az ESP8266-nál, nem beszélve arról, mennyivel olcsóbbak pl. egy UNO-nál.
A leírt árak is azért vannak hol euróban, hol dollárban megadva, mert a megrendeltek listájából szedtem ki, és a megrendelés időpontjában éppen mi volt nekem beállítva, úgy írta ki.
Pendrive-ot vettem más fajtát is, azzal az a tapasztalatom, hogy végén lévő nagyjából 10% hibás. Ezeket a Kingstone-okat használom, lehet, azok is rosszak lesznek. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest