- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Janos250 #21905 üzenetére
Szia!
Nagyon jó ötleteket írsz, ezt köszönöm! Nagyon érdekesen hangzik amit mondasz, amúgy is gondolkodtam a programozási ismereteim bővítésével, szóval ez jó iránynak tűnik. Viszont ha ennyire visszanyúlok, akkor a projektet kb kezdhetem előlről, mert a szoftverek már működnek, van távirányítás stb, csak az IO-k számába buktam bele. Ennek is amúgy hosszúra nyülik az oka, kb 4 éve vettem aliról egy távirányító vezérlőt, mondom na de jó, csak a körítés kell hozzá. Ekkor még sehova sem akartam szoftvert írni. Igen ám, de 1 évvel később mikor sikerült összeraknom és letesztelnem, kiderült, nincs ki/bekapcs. Írtam az eladónak, hát az külön panel, plusz pénz. 1 évvel később rájöttem, hogy arduinoval is meg tudnám oldani. Elkezdtem írni a szoftvert ehhez is, mert a ki/bemenet választáshoz már folyamatban volt, egy csoporttársam unsztolására elkezdtem foglalkozni az arduinoval. Na és szép lassan kilyukadtam itt, hogy hát csak meg kéne csinálni komplexbe, mert jelenleg két küllön 328 van, az egyik az eredeti projektre, a másik meg a távirányítóhoz.
JulianSinulf: köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest