Hirdetés
- Hobby elektronika
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Corsair tápok
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Janos250
üzenetére
Szia!
Nagyon jó ötleteket írsz, ezt köszönöm! Nagyon érdekesen hangzik amit mondasz, amúgy is gondolkodtam a programozási ismereteim bővítésével, szóval ez jó iránynak tűnik. Viszont ha ennyire visszanyúlok, akkor a projektet kb kezdhetem előlről, mert a szoftverek már működnek, van távirányítás stb, csak az IO-k számába buktam bele. Ennek is amúgy hosszúra nyülik az oka, kb 4 éve vettem aliról egy távirányító vezérlőt, mondom na de jó, csak a körítés kell hozzá. Ekkor még sehova sem akartam szoftvert írni. Igen ám, de 1 évvel később mikor sikerült összeraknom és letesztelnem, kiderült, nincs ki/bekapcs. Írtam az eladónak, hát az külön panel, plusz pénz. 1 évvel később rájöttem, hogy arduinoval is meg tudnám oldani. Elkezdtem írni a szoftvert ehhez is, mert a ki/bemenet választáshoz már folyamatban volt, egy csoporttársam unsztolására elkezdtem foglalkozni az arduinoval. Na és szép lassan kilyukadtam itt, hogy hát csak meg kéne csinálni komplexbe, mert jelenleg két küllön 328 van, az egyik az eredeti projektre, a másik meg a távirányítóhoz.
JulianSinulf: köszi a tippet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Magisk
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold