Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Köszi, akkor így keresgélek még. A 12V-os kiszerelés már megfelelő. Nagyobbal nem akarok foglalkozni.
A gyorsaság és pontosság jelenleg nem annyira lényeges.
Egy videó alapján a videós elmélete szerint, ha kiesik egy vezeték, akkor a többi nem bírja el a terhelést, melegszik és leég a csatlakozó. A kieső vezetéket talán így meg lehet találni. Persze, ha olyan a kontakt, hogy csak nagyon minimális időre szakad meg és ez okozza a melegedést, annak a vizsgálatára nem lesz jó az említett gyorsaság miatt. Arra szerintem hétköznapi ember számára (értsd nem méregdrága) nem lesz elérhető eszköz. Nekem egyelőre szerintem nincs ezzel gondom, nem 4090-esem van, hanem 4080-asom és csak remélni merem, hogy mind a 6 vezetéket használja a kártya és nem spórolták le a vezető sávot. És azt is csak remélni merem, hogy jó rajta a csatlakozó.
Egyelőre ez csak egy elmélet és kíváncsi vagyok, mit lehet belőle kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest