-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
nem, ez nem az. Ha oda vissza akarsz kommunikálni, akkor mindegyik odalra kell venned egy adót és vevőt is. Ennek az előnye, hogy pofon egyszerű, egy jó antennával és kellő táppal akár 1 km-re is lehet vele kommunikálni. Van hozzá a VritualWire, meg a Manchester library. Mindegyikkel próbáltam és működik. Radio Head library-val is megy, de szerintem az nem jó , mert túl nagy kódot generál.
Érdemes még megnézned a nrf24l01+-t , ami transciever, szóval oda vissza tudsz vele kommunikálni majd. Ő SPI-on kommunikál az MCU-val. Maga a programozása semmivel sem bonyolultabb. Van hozzá az RF24, RF4 Network és MIRF library. Mindegyikkel próbáltam és mennek. Személy szerint a MIRF-et használom, hogy miért azt nem tudom megmondani, talán azért mert előbb próbáltam ezzel.
(#2160) junhum
Igen , lsd feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged