- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
razorbenke92 #21222 üzenetére
Szia!
Igazából a projekt teljes egésze kicsit nagyobb büdzsével rendelkezik de erre a részre nyugodtan egy 5-7 ezret szánnék maximum (persze ha nem lehet ennyi, hanem 10 ,akkor nem ennyimert meg kell hogy oldjam).
Igazából nem replikálni szeretném, a lényeg hogy a 27 pin-es kimenetből legyen valahogy bemenete a pi-nek. Ahogy túrtam a netet, ez volt egy nagyon szofiszikált és szalonkész megoldás rá. A megvalósítás meg amiatt volt kényelmesebb mert nem hiszem hogy ilyen méretben pcb nélkül meg tudom oldani ( a méret limitációk oka hogy be is kell férjen minden az eredeti laptop házba). Egyáltalán nem vonakodok attól hogy máskép legyen megoldva de pl sose használtam shift regisztereket, míg mondjuk ha csak a kódot kéne át/meg- írni az már kényemesebb lenne, de tök nyitott vagyok hogy megtanuljam ha arra kerül sor.
Viszont az oldal amit küldtél tényleg jól mutatja hogy kb ilyen az én leütéseim ideje is szóval ez így kiindulásnak jó.
A kérdéses hogy ha nem az eredeti megvalósítást használom akkor merre / mit olvasgassak előtte illetve hogy fogok tudni elhelyezni mindent, akár valami proto-boardon akár máshogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged