-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Postas99 #21183 üzenetére
Nem az fog bekövetkezni, hogy a fényeffekt végig égni fog és nem villanásszerű a mennydörgés hangjára lesz?
Én építettem egy ilyet, ugyan piezo-val (elektromos dob), de ha az opamp-on az erősítést úgy állítod be, hogy a D1 dióda nyitófeszültségét csak a hangosabb részek érjék el, akkor szerintem a kívánt stroboszkóp hatás ki fog alakulni.
De mondok mást. Mivel ez az Arduino topik, miért nem használod egyszerűen az Arduino analóg bemenetét? Figyeld azzal a DFMini kimenetét, és ott aztán úgy állítod programból a küszöbszintet, ahogy csak szeretnéd. Csak ne felejtsd el egyenirányítani, és ha kell, használj feszültségosztót, hogy a jelszint ne lépje túl az Arduino tápfeszültségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fűnyíró topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kompakt vízhűtés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest