- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TV antenna és jelerősítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Postas99 #21183 üzenetére
Nem az fog bekövetkezni, hogy a fényeffekt végig égni fog és nem villanásszerű a mennydörgés hangjára lesz?
Én építettem egy ilyet, ugyan piezo-val (elektromos dob), de ha az opamp-on az erősítést úgy állítod be, hogy a D1 dióda nyitófeszültségét csak a hangosabb részek érjék el, akkor szerintem a kívánt stroboszkóp hatás ki fog alakulni.
De mondok mást. Mivel ez az Arduino topik, miért nem használod egyszerűen az Arduino analóg bemenetét? Figyeld azzal a DFMini kimenetét, és ott aztán úgy állítod programból a küszöbszintet, ahogy csak szeretnéd. Csak ne felejtsd el egyenirányítani, és ha kell, használj feszültségosztót, hogy a jelszint ne lépje túl az Arduino tápfeszültségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest