Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Köszönöm.a segítséget.
Példaként ezen hang első 10 mp lejátszásakor [Mennydörgés-Villámlással együtt]
Nem az fog bekövetkezni, hogy a fényeffekt végig égni fog és nem villanásszerű a mennydörgés hangjára lesz? Mármint egy stroboszkóp hatás.
Ok tudom szűrőzzem az elején..
A teljes ötlet konkértan az hogy először egy mennydörgés ami néhány 3W-os COB ledet vagy 1 db 10W-os Powerledet fog villogtatni. A hollót fogja alulról megvilágítani a kapubejáróhoz ami korom sötét.
Majd ezután egy holló károgás következik és a holló amit csináltam pislogni fog a piros szemével.
Ilyenkor a károgáskor a hangot leveszem a vezérlésről csak a hangszóró felé fog menni.
A hangot egy PC hangszóró szolgáltatja amit egy porszívó csővel felhangosítottam ami egy XPS lapban lesz benne. Az XPS lap pedig a holló talapzata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold