Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
zka67, tvamos: köszi mindkettőtöknek. Amúgy nem 149 ledem van, csak 128, mert valamelyik sorban nem végig vannak ledek, de gondolom az nem probléma. Még nem nézegettem utána, hogy mit fogok venni, lehet hogy egyelőre veszek itt Mo.-on pár darabot (zka67 szerint akkor 3-at, viszont mivel 128 led-em van, pont elég a 2
), aztán később meg rendelek ebay-ről, csak most 24-től jan. 4-ig nincs meló, úgyhogy ráérek itthon bütykölni, gondoltam megint előveszem az órámat, és megcsinálom végre. Pláne, hogy konkurencia is akadt.
Mutattam egyik haveromnak, tök megtetszett neki, mondta, hogy ő is csinál egyet, igaz, kicsit kisebbet mint én. 
Szóval akkor semmi előtét ellenállást, vagy ilyesmit nem kell bekötnöm, ugye? Csak az ardu, a MAX7219 és a ledek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Óra topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), aztán később meg rendelek ebay-ről, csak most 24-től jan. 4-ig nincs meló, úgyhogy ráérek itthon bütykölni, gondoltam megint előveszem az órámat, és megcsinálom végre. Pláne, hogy konkurencia is akadt.
ekkold