-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gordonfreemN #19751 üzenetére
Szia! Szerintem ebből ne csinálj gondot, egy ilyen rövid kód simán elfér itt (hiszen pont ezért is van kódbeszúrás funkció az oldalon), ami hosszabb mondjuk 1-2 oldalnál, azt meg tedd fel mondjuk ide.
A kolléga már leírta a megoldást, én annyit tennék hozzá, hogy így viszont nagyon rövid ideig fog a LED világítani, hacsak a távirányító nem ismétli a kódot amíg a gombot nyomva tartod, de pont a play/pause gombokat nem szokták újraküldeni, inkább a hangerő, programváltó stb ahol számít, meddig nyomod, úgyhogy én tennék oda egy
delay(500);
sort minden felkapcsolás után:case 6072407:
Serial.println("Play");
digitalWrite(playPin, HIGH); // sets the LED on
digitalWrite(pausePin, LOW);
delay(500);
break;
case 6066287:
Serial.println("Pause");
digitalWrite(pausePin, HIGH); // sets the LED on
digitalWrite(playPin, LOW);
delay(500);
break;Ha ez a késleltetés zavarja a program működését (ugyebár ennyivel később fog kapcsolni) akkor állapotgépet kell használni helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest