- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
its_grandpa #19678 üzenetére
Köszi, teljesen igaz, de már nem tudom állítani.
Valóban a routereken a mask harmadik számát általában nem lehet állítani, de ha lehetne, akkor is normális esetben a 255 a logikus, bár én azokon a routereimen, amin lehet állítani, 0-t állítottam be, célszerűségi okokból. De - így első ránézésre, különösebb átgondolás nélkül - úgy tűnik, hogy "véletlenül" 50-el is működne, bár elég idétlen alhálózati szegmensek jönnének ki.
Mellesleg járt már a kezemben olyan router is, ahol az IP harmadik száma egy teljesen idétlen szám volt, de a 0 azt is kivédi.IPAddress subnet(255, 255, IPharmadikSzama, 0)
helyett természetesenIPAddress subnet(255, 255, 255, 0) az általában jó,
de, ha az illető TUDJA, HOGY MIT CSINÁL (!!!!!!), válasszon olyat, ami neki jó.Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest