- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
its_grandpa #19678 üzenetére
Köszi, teljesen igaz, de már nem tudom állítani.
Valóban a routereken a mask harmadik számát általában nem lehet állítani, de ha lehetne, akkor is normális esetben a 255 a logikus, bár én azokon a routereimen, amin lehet állítani, 0-t állítottam be, célszerűségi okokból. De - így első ránézésre, különösebb átgondolás nélkül - úgy tűnik, hogy "véletlenül" 50-el is működne, bár elég idétlen alhálózati szegmensek jönnének ki.
Mellesleg járt már a kezemben olyan router is, ahol az IP harmadik száma egy teljesen idétlen szám volt, de a 0 azt is kivédi.IPAddress subnet(255, 255, IPharmadikSzama, 0)
helyett természetesenIPAddress subnet(255, 255, 255, 0) az általában jó,
de, ha az illető TUDJA, HOGY MIT CSINÁL (!!!!!!), válasszon olyat, ami neki jó.Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Trollok komolyan
- VR topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest