Hirdetés
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vviktor1 #17851 üzenetére
A karadiot kipróbáltam ESP8266-on, és az ESP32 változatot is. Az utóbbi kicsit gyorsabb, és nem csak az MP3 rádiók menek vele, hanem az AAC stream is. VS1053 modult még a vám mizéria előtt vettem ebay-en. Szerintem kimondottam jól szól.
Minden részletre nem emlékszem, letöltöttem hozzá mindent, felprogramoztam a leírás alapján és működött...
A karadióhoz van androidos app amivel lehet távirányítani mobilról, így akár kezelőszervek (gombok) és kijelző nélkül is működik.
A karadio32-höz próbáltam ILI9xxx kijelzőt illeszteni, működött is, csak a kijelző frissítése néha megakasztotta a hangot, így leszedtem róla, most nincs kijelzője, később majd illesztek hozzá (soros porton) egy külön MCU-val kijelzőt. Lehet, hogy csak egy sima 2x16-os LCD-t (mint az ESP32 esetében) úgy sem nézegetni, hanem hallgatni akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i5930, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest