- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Janos250 #17391 üzenetére
Nekem 2020 azzal indult, hogy a PayPal a hitelesítő SMS-eit a néhai Yodafone-nál beregisztrált számomra hiába küldte el, nem jöttek meg (mert valójában már telenyomoros voltam azon a számon). Vagy három hónapig nem tudtam belépni.
Csináltam egy másik accot, a Revolut virtuális kártyát hozzá kötve, de valami miatt mégis kellett az eredeti fiók. Asszem egy refund összege oda futott be valamiért, el kellett költeni.
Egy (látszólag) magyar számot hívva egy talán ír hölggyel beszéltem. Gyenge negyed óra alatt sikerült megértetni magam, hogy mi a hasfájásom. Megoldotta, hogy az SMS az előzetesen már regisztrált másodlagos számomra jöjjön.
A hétvégén meg a Revolut kezdett azzal zaklatni, hogy lejárt (az ősszel) az az okmányom, amivel anno oda mentem. Persze most vagy a szelfi nem jó neki, vagy az okmány képe. Folyton visszadob.Jó dolog ez az informatika, míg a Skynet az öntudatára nem ébred...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest